Zebq Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 photoshop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 andy warhol fotoşaplamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 başıma bir şey gelmeyecekse ben bu kadını beğenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Sopa gelcek kocaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Photoshop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 ben evlenirdim bu kadınla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 tek ornek alinmasi gereken kadin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 urmesque said: böyle buyrun marilyn monroe nun hiç görülmemiş fotoğrafını o mu görmüş koymuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 fotoğraf linkleri sabah gazetesinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 topicim garbıca taşınmış. tamam lan dağılın. ben biliyodum bunun marilyn monroe olduğunu. sadece kime sorsam değil deyince kendimde gariplik aradım. "o lan o" diye inleye inleye açtım topici. oymuş. rahat uyuyacağım :) :D ayrıca, Monroe çok talihsiz bir bayandı. Buyrun kendisi ile yapılan röportajından bir alıntı: "Ben kimseyi kandırmadım. Ben sadece insanların kendilerini kandırmalarına izin verdim. Onlar benim gerçekte kim olduğumu dahi anlamaya çalışmadılar. Benim için yeni bir kişilik oluşturdular. Onlarla tartışmadım. Onlar benim gerçekte olmadığım "beni" sevmişler demek ki. Ama gerçek açığa çıktığında, insanlar beni yalancı olmakla suçlayacaklar." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 urmesque said: böyle buyrun ordaki administrator da gözlerden kaçmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Zebilith said: ben evlenirdim bu kadınla ananenle yaşıttır o :D yani yaşasaydı olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar