LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Ya bazı forumlarda olduğu gibi patiyede LaTeX desteği istiyorum. Özellikle Ardeth'in integralli mü'lü postunu okuyunca bu isteğim daha bir depreşti. Eğitim bölümünde bayağı yararlı olurdu , forumun kalitesinide artırırdı. Teşekkürler. Örnek Latex Formülleri Resimi :
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 fena olmazdı hani, gerçi wikipediadan copy paste şeklinde gidilebilir belki ama kasış... ama tahmin ediyorum ki bunu da eklemek kolay olmasa gerek, emin değilim.
Cons Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 abi bende bundan girdim konuya. sanırım düşünce yapımız burda açığa çıkıyor.
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Ben de dersten bunalanlara latex desteği vereceksiniz sandım da, o şeyi gördüm başım dönüyo şimdi. Üstüne diğer resim iyi geliyor, teşekkürler Berkay, Türkiye minnettar.
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 bölümümüz adminler tarafından yapılacak her türlü latex desteğine sıcak bakmaktadır sdf
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Cons said: abi bende bundan girdim konuya. sanırım düşünce yapımız burda açığa çıkıyor. +1 :D
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 oha , latex süper bişeymiş lan bonaparte sağolsun böyle birşeyin olduğunu bilmiyordum , vazgeçtim şimdi patiye LaTeX desteği gelmesin, patiye latex desteği gelsin :D
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Baya yeni mi öğrendin? O_o Eğitim bölümü iyi çalışmıyor bonepart eğit insanları! :D
Fly Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 openoffice'de gayet rahat yapabiliyorsun o integral cart curtları
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 latex resmini görünce dikkatin dağıldı tabi herhalde (vay be "tabi" ile "herhalde"yi arka arkaya kullandım gurur duyuyorum kendimle). arkadaş foruma istemiş yoksa ben de openoffice! demek amacıyla girdiydim konuya zor tuttum kendimi.
Fly Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 OF sdfas forumda napıcaz ki teorem mi kanıtlıcaz birbirimize boşver olmasın.
Öne çıkan mesajlar