zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Constript reporting. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 ah ulan ah bizde bu kadar eksik-sakat olmuycaktıki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Alcadras said: ya torbinski ne mal adamsın of. ehahe ivedi fail olmuşum. sfdsf abi ben de türkiye gol atmış gibi sevindim. helal ruslara. şiir gibi top oynuyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 kormadı raşa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 ben yine böyle bir olay bekliyorum. otel yangını http://www.ozgurhaber.com/yonlendir.php?id=2300946&i=Takvim&b=Rusya-ma%E7%FD-kazand%FD,-Rus-turist-oteli-yakt%FD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 hollandacılara selam olsun diyorum burdan. ne kadar kalitesiz top oynadıklarını adam gibi bi rakiple karşı karşıya gelince herkes gördü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 RUSSIAAAAAAAAAAAAAA:D ARŞAVİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN PAVLİÇENKOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 rusya türkiye final oynar .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Boş kulvarda ben de çıkar efsane oynarım. Defans hatasını ben de değerlendiririm. Arshavin'in yoktan var ettiği tek bir top yok ya. Yemeyin beni. Rusya Ligi'nde rakiplerin ne kadar kaliteli ki, arshavini ölçüp biçebileceksin. Vasıfsız adamlara iki çalım atmış kraaal !!! Yemeyin beni. Gördüm işte 2 maçta arshvin'yı. Balına gidiyor, 1-2 maça anlayacaz arshavini, alsın bi almanya defansını karşısına, bak ayağında top mu tutuyor, teknik mi yapıyor, çalım mı atıyor. Yavaş abicim adam yavaş. 20 M vericeksin adama 1 kere sıfıra inemeyecek. Yapamayacak arshavin bunları. Gelişmesi lazım. Diğer liglerdeki adamlar şaka değil. İngiltere liginde diyorsun, adam dünya'nın en iyi defanslarını geçtiği zaman efsane olur, khimki defansını geçince değil. Yemeyin beni boş işler bunlar. Ki Cska defansını bile geçmekten aciz Arshavin. Amma abarttınız adamı ya, kral yaptınız. Yok ingiltere liginde olsa 40 M euro verirlermiş, yok 80 M euro ya gidermiş ispanya'da. Bırakın bunları. Değerlendirmeleri yaparken Arshavin'in neye karşı nasıl oynadığını görün. Orta Düzeyde bir kanat oyuncusu Arshavin o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 bence rusya türkiye final oynar hattt süper olur ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 oha crit attı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 yok artık ali sami. su futbolda bal olayını abarttıkca abartıyosunuz. tamam bal vardır da, etkisi sandıgınız kadar buyuk değildir. o balı da kendin yaratıyosun sonucta. arsavin avrupa'nın en yetenekli oyuncularından biridir. bunu da bugun gostermistir. balına gidiyor ne demek ya ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Baluu said: Boş kulvarda ben de çıkar efsane oynarım. Defans hatasını ben de değerlendiririm. Arda'nın yoktan var ettiği tek bir top yok ya. Yemeyin beni. Türkiye Ligin'de rakiplerin ne kadar kaliteli ki, ardayı ölçüp biçebileceksin. Vasıfsız adamlara iki çalım atmış kraaal !!! Yemeyin beni. Gördüm işte 2 maçta arda'yı. Balına gidiyor, 1-2 maça anlayacaz ardayı, alsın bi almanya defansını karşısına, çıksın bi hollanda karşısına, bak ayağında top mu tutuyor, teknik mi yapıyor, çalım mı atıyor. Yavaş abicim adam yavaş. 20 M vericeksin adama 1 kere sıfıra inemeyecek. Yapamayacak arda bunları. Gelişmesi lazım. Diğer liglerdeki adamlar şaka değil. İngiltere liginde diyorsun, adam dünya'nın en iyi defanslarını geçtiği zaman efsane olur, büyükşehir belediye spor defansını geçince değil. Yemeyin beni boş işler bunlar. Ki fenerbahçe defansını bile geçmekten aciz Arda. Amma abarttınız adamı ya, kral yaptınız. Yok ingiltere liginde olsa 40 M euro verirlermiş, yok 80 M euro ya gidermiş ispanya'da. Bırakın bunları. Değerlendirmeleri yaparken Arda'nın neye karşı nasıl oynadığını görün. Orta Düzeyde bir kanat oyuncusu Arda o kadar. Luinir said: Boş kulvarda ben de çıkar efsane oynarım. Defans hatasını ben de değerlendiririm. Arshavin'in yoktan var ettiği tek bir top yok ya. Yemeyin beni. Rusya Ligi'nde rakiplerin ne kadar kaliteli ki, arshavini ölçüp biçebileceksin. Vasıfsız adamlara iki çalım atmış kraaal !!! Yemeyin beni. Gördüm işte 2 maçta arshvin'yı. Balına gidiyor, 1-2 maça anlayacaz arshavini, alsın bi almanya defansını karşısına, bak ayağında top mu tutuyor, teknik mi yapıyor, çalım mı atıyor. Yavaş abicim adam yavaş. 20 M vericeksin adama 1 kere sıfıra inemeyecek. Yapamayacak arshavin bunları. Gelişmesi lazım. Diğer liglerdeki adamlar şaka değil. İngiltere liginde diyorsun, adam dünya'nın en iyi defanslarını geçtiği zaman efsane olur, khimki defansını geçince değil. Yemeyin beni boş işler bunlar. Ki Cska defansını bile geçmekten aciz Arshavin. Amma abarttınız adamı ya, kral yaptınız. Yok ingiltere liginde olsa 40 M euro verirlermiş, yok 80 M euro ya gidermiş ispanya'da. Bırakın bunları. Değerlendirmeleri yaparken Arshavin'in neye karşı nasıl oynadığını görün. Orta Düzeyde bir kanat oyuncusu Arshavin o kadar. +reputasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 bu ne be? ulan allah top etsin ikinizi de soparlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 http://blog.students.ubc.ca/arc/files/2007/06/plagiarism.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 oha noluyo arshavin ftw!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 amaç baluunun saçmaladığını gözler önüne dökmek. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Classy Russia leave Oranje crushed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 skjdhgkjsdg adam mesajımı template olarak kullanmış. sdghsdjgh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 çok çok güzel maçtı, rusya kadar hızlı top oynayan takım az bu turnuvada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 hiddink büyük adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 van der saar ve koç milli takımı bırakmış sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 valla rusyayı takdir ettim çılgın oynadılar uzatmaya bile gitmemeliydi maç aslında şu rusya ispanya karşısında nası böle dağıldı ama onu anlamak zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 yarın ispanya italya'yı elerse hesaplaşacaklar işte tekrar :) insallah oyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 gerçi ispanya maçında arşavin varmıydı bilmiomda eleman resmen bütün yükü aldı takımın umarım patlamas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar