Cantona Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 arattım ama böyle bir topik bulamadım. türkiye maçları için gördüğüm kadarıyla ayrı topik açılıyor. türkiye maçları dışındaki çeyrek final yarı final ve final maçlarını tartışmak konuşmak için açayım dedim. çeyrek final programı; 19/06 Portekiz 21:45 Almanya Basel-İsviçre 20/06 Hırvatistan 21:45 Türkiye Viyana-Avusturya 21/06 Hollanda 21:45 Rusya Basel-İsviçre 22/06 İspanya 21:45 İtalya Viyana-Avusturya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 bugunku macta portekizi destekliycem, adamlar gerçekten bu turnuvanın en iyi 2 takımından biri hollanda ile birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 portekiz-türkiye-hollanda-italya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Khelben said: portekiz-türkiye-hollanda-italya italya dışında bende boyle dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Almanya-İtalya final oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 İspanya alır diyorum ben de. Bizim maç da ortada olan bir maç ayrıca. Gösterdiğimiz son performans ve gazla çalışan bir takım olmamız nedeniyle şansımız %51 belki ama daha fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 portekiz-türkiye hollanda-ispanya ----------------- türkiye-ispanya ----------------- türkiye :P 2010 eleme maçları çok deli olur o zaman ispanya-türkiye arasında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 hakan balta oynamassa kazanırız!!:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Khelben said: hakan balta oynamassa kazanırız!!:D baltaya gıcık mıcık degılım, bu takımda yeri yok o kadar. mecburiyetten yarında oynayacakmış. hoş mecbur olmasa da oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 ben de tahminlerimi yapayım bari. portekiz almanya'ya göre daha iyi bir takım görüntüsünde. almanya sadece polonya karşısında iyi bir futbol oynayabildi. o polonya'da 1 puan alabilmişti, o da avusturya'dan. portekiz bu grubun kendisi dışındaki en iddialı iki takımını ard arda iyi futbol oynayarak yendi. son isviçre maçlarını kıstas alamayız yedeklerle oynadılar. %60 portekiz %40 almanya. hırvatistan grubundan 9 puanla çıktı. eleme gruplarında da ingiltere ve rusyanın önünde 1.bitirmişti. avusturya maçında pek beğenmemiştim futbollarını bu mu bu kadar övülen hırvatistan demiştim ama almanya karşısında o düşüncülerimi tersine çevirdiler. polonya maçlarını izleme fırsatım olmadı. srna ve modric de en etkili oyuncuları gözüktü. biz ise üzülerek söylüyorum hiç bir maçta tam manasıyla iyi futbol oynayamadık. portekiz karşısında kaleye düzgün şutumuz yok. isviçre maçında ardanın kişisel beceresi olmasa şansı yanında olmasa (top isviçreli oyuncunun ayağına çarpmıştı), çek maçında dünyanın en iyi kalecilerinden biri olan cech hayatının hatasını yapmasa (kariyerinde böyle bir hatayı 1-2 defa yapar ancak) şu an rahatlıkla söyleyebilirimki 1 puanla grubun son sırasına çakılırdık. sadece çek cumhuriyeti maçının son 30 dakikası adam akıllı futbol oynadık. 2-0 yenik takım kader maçında o kadar da oynasın artık. uzun lafın kısası hırvatistan favorim. %70 hırvatistan %30 türkiye. yenmemiz için çek maçındaki son yarım saati 90 dakikaya yaymamız lazım ama bunu yapacağımızı düşünmüyorum. hollanda herkesin favorisi bu maç için hatta kupa için ama ruslarda boş değiller. yunanistan ve isveç maçında çok güzel futbol oynadılar. sadece gol yollarında çok beceriksizler. özellikle pavluchenko bu konuda tam bir felaket. takımın yıldızı arshavin de ilk 2 maçta oynamamıştı hatırlatalım. bu kadar gol kaçırmasalar yunanistan ve isveçi fark atabilirdiler. hollanda zaten iyi futbolunun yanında gol pozisyonlarında beceriksizlik etmeyip attığı için bu kadar sükse yaptı. tartışmasız çeyrek finallerin en zevkli maçı olur. turnuvanın en pozitif futbol oynayan 2 takımı karşı karşıya. rusyayı o kadar boşlamamak lazım. benim de favorim hollanda tabii ki ( bu kadar rusları övdükten sonra rusya çıkacak diyecem sandınız :P ). %65 hollanda %35 rusya. son eşleşme italya-ispanya. italya çoğu zaman olduğu gibi yine iyi başlayamadı turnuvaya ve bence şansları ile çıktılar (romanya maçında mutunun penaltı kaçırması, riberynin 20.dkda sakatlanması vs.). toni çok kötü bir turnuva oynuyor. ispanyada klasik gruplara fırtına başlangıcını yaptı ve beklediğim beklendiği gibi 9 puanla çıktı gruptan. villa çok formda, yanında da torres gibi en beğendiğim golcülerden biri var. çok sağlam bir orta sahaya (bkz. fabregasın yedek kaldığı bir orta saha) sahipler. defansda sıkıntıları var. her maçta gol yediler (aslında yunanistandan gol yemeleri diye yazsaydım daha belirtici olurdu ispanyanın defanstaki sıkıntısı :)). gruplardaki durum böyleydi ama biliyoruzki italyada ispanyada gruplardan sonra bambaşka bir hale bürünüyorlar. yine aynısı olabili.. benim çok kararsız kaldığım ve en belirsiz bulduğum eşleşme. maç başladıktan 20-25 dakika geçtikten sonra tam anlamıyla bir yorum yapılabilir ancak dediğim gibi çok farklı oynayabilen takımlar günden güne. :) %50 italya %50 ispanya diyip geçeyim bunu da.. baya bir uzun oldu ama idare edin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebq Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 türkiye hollanda final oynar , son yıllarda izlenmiş en güzel final olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 almanların işleri turnuvalardır büyük bi aksilik olmıcaksa almanlar alır bu maçı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Tuncay antrenmanda olurse turlariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Zebq said: türkiye hollanda final oynar , son yıllarda izlenmiş en güzel final olur son 10 dkk ya 3-0 yenık gırsek sonra macı 4-3 alsak ne efsane olur demı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Zebq said: türkiye hollanda final oynar , son yıllarda izlenmiş en güzel final olur aynı dusuncedeyim. eğer hirvat macını gecersek cok rahat finale kaliriz. finaldede muhtemelen 2-1 kaybederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 nocom said: Zebq said: türkiye hollanda final oynar , son yıllarda izlenmiş en güzel final olur son 10 dkk ya 3-0 yenık gırsek sonra macı 4-3 alsak ne efsane olur demı :D hatta arda 4 gol atsa fiyatı 60milyon € olsa falan:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 nocom said: Zebq said: türkiye hollanda final oynar , son yıllarda izlenmiş en güzel final olur son 10 dkk ya 3-0 yenık gırsek sonra macı 4-3 alsak ne efsane olur demı :D Evet evet yaparız biz b,r, vurur şansa girer sonra bir gaz,Hollanda'nın defans da çok iyi değil zaten oooh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 nileppezdel ve khelben siz hiç pc basından kalkmazmısınız :D fakemisiniz nesiniz anlmadım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Ya kalktım body yaptım da dağıldım işte kalkacak halim yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 umarım öss ye çalışmışsındır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Ehh. O konuya girmeyelim 250 yaptım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 ya canım sıkılıyo napiim dışarısı çok sıcak :D aslında nillep le aynı kişiyizde, o benim fake im. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 almanya portekizi portekiz zorla da olsa alacaktır,ama uzatmalarda,ama penaltılarda hırvatistan türkiye maçı çeyrek finalin en zorlu maçı olacak bence, iki tarafta aşağı yukarı aynı özelliklere sahip ve iki takımda başarıya aç, iki takımda da her an skoru değiştirebilecek önemli genç isimler var. bu durum normalde şanslarımız eşit,ancak bizim sakatlarımız ve cezalılarımız hırvatlardan daha fazla olduğu için ibre sanki biraz onları gösteriyor, ama belli olmaz. hollanda rusya maçına gelirsek rusya gerçekten ilginç furboluyla benim üç maçta da dikkatimi çekti,hollandanınsa futbolu zaten ortada çeyrek finalin belki zorluk bakımından en zorlu maçı olmaz ama, eğlence ve zevk bakımından en fazla zevki bu maç verecektir, iki takımda hücum etmeyi seviyor. tabi ki iki hollandalı teknik adamın karşılaşması da ayrı bir fark olacak. son olaraksa ispanya italya maçı italya dünya kupasında ki standart oyununu donadoninin gelişiyle daha da gerileterek turnuvaya geldi. turnuvaya kötü başlayan takım tamamen şans eseri çeyrek finale çıktı.çeyrek finalde artık işleri biter ispanya kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Khelben said: ya canım sıkılıyo napiim dışarısı çok sıcak :D aslında nillep le aynı kişiyizde, o benim fake im. Ama ben bi 2 buçuk sene önce üye olmuşum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 bu da benim 2. accountum :D cidden ^^ ben fake imi 2.5 yıl önce açmıştım ondan. fake olduu belli olmasın diye. bak nası post kasıorz şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar