Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Altyazı varken video izleyememe sorunu

Kojiroh

Öne çıkan mesajlar

Bi dizi inerken, %100 inen bölümleri izleyeyim dedim. Aradaki lafları ve daha önce hiç duymadıım terimleri kaçırmamak için, o bölümlerin altyazılarını indirip attım dizine. Fakat az önce altyazı yokken çalışan video, şimdi çalışmıyo. Tesadüf mü acaba diye önce altyazı dosyasını boşaltıp ASDKFHLKDJSHFL falan yazdım, çalıştı. Sonra başka bi filmin altyazı dosyasını koydum aynı isimle, yine çalışmadı.
Media Player Classic, Winamp, Windows Media Player, hiçbiri çalıştıramadı. Videoyu açınca simsiyah bi ekran var, playing demesine rağmen hep 00:00:00'da takılmış vaziyette. Yeteri kadar sabredip beklersen ses geliyo bi süre sonra (yaklaşık 1dk lol).
İlk defa böyle bi şeyle karşılaşıyorum. Bilen/yardımcı olabilcek olan varsa sevinirim.
Ayrıca, başka hiçbi videoda bu sorun yok.
Sosyal ağlarda paylaş

alt yazı sorunlarında şöyle bir salaklık da var. mesela koyduğun altyazı türkçe ise seçeneklerden türkçe dil seçeneğini aktif hale getirmen lazım olabiliyor. orada da "işte türkçe seçeneği bu!!" demiyor ISO-8859-9 falan gibi bir şey yazıyor salakların yazdığı program (VLC bu arada o salakların yazdığı program)

her neyse, altyazı yönetimi konusunda en kafa, en rahat program bsplayer'dır (eski versiyonu var bende) ancak en rahat video programı kmplayer'dır an itibariye
Sosyal ağlarda paylaş

Şu KMPlayer mıdır nedir onu çok duydum bu aralar, bi bakış atayım madem.
De, MPC kullanmamın sebebi, kullanımına çok alışmış olmam. Mesela sağa veya sola basınca bi kare atlicak (ses de çalabilecek tabi bu sırada), bikaç saniyelik atlamayı Ctrl+sağ/sol ile yapacak, space ile pauselanacak falan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...