tantun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Bugünkü update ertelenmiş. Pazartesi günü de Necromancer featleri sıfırlanacakmış. Bu aralar trainer'a ugrayacaklar varsa bir kez daha düsünsünler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 damn.. 2 gün önce sıfırladım pfft. ama neyse içimde kalmadı en azından bütün treelerin son büyülerini denemiş oldum. şimdi arasından birini sectim pazartesi one göre dizerim featleri tekrar ohh iyi oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 sardius said: damn.. 2 gün önce sıfırladım pfft. ama neyse içimde kalmadı en azından bütün treelerin son büyülerini denemiş oldum. şimdi arasından birini sectim pazartesi one göre dizerim featleri tekrar ohh iyi oldu bu. ciddi bir değisiklik geliyor Necro featlerine onun icin beles feat reset veriyorlar, bence her update'de tüm sınıfların resetlenmesi lazim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 evet biliyorum degiştiriyoar bazı seyleri ama bugün olmadıgına eminsin di mi? sanki olmuş gibi konusuyoda millet offical forumlarda. ben bulamadım nedir değişiklikler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Just to add here too: There is no update today. We will announce the downtimes on the launcher and forums if they should happen. We were looking to get something out today but the teams wanted to get more fixes in the update before releasing a new one today. We will keep you updated on the next update that is aiming for around Monday like before. Thanks, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 bunu forumlarda gördüm oyunculardan biri yazmış hoşuma gitti So players: 1) Complain if they patch. "How dare you take down my game." 2) Complain if they don't patch. "WTF, why aren't you fixing anything?" 3) Complain if they patch and there are any new bugs that result. "WTF, don't you guys test anything?" 4) Complain if they delay the patch to work out those bugs. "WTF, why aren't you fixing anything?" 5) Complain if they delay the patch to add more fixes. "WTF, you have to fix *everything*?" Did I miss anything? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mighty_THoR said: bunu forumlarda gördüm oyunculardan biri yazmış hoşuma gitti So players: 1) Complain if they patch. "How dare you take down my game." 2) Complain if they don't patch. "WTF, why aren't you fixing anything?" 3) Complain if they patch and there are any new bugs that result. "WTF, don't you guys test anything?" 4) Complain if they delay the patch to work out those bugs. "WTF, why aren't you fixing anything?" 5) Complain if they delay the patch to add more fixes. "WTF, you have to fix *everything*?" Did I miss anything? lol good point :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 hahaha supermis harbidende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 müşteri herzaman haklıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar