elaidi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Ben alsam, özellikleri şöyle olsa: PDA gibin olsa, mail kontrol etsem mail atsam internet sitelerini açsa, dokunmatik olsa, arasa kapasa, fotoğraf çekse, yollasa, mesaj atsa, mesaj alsa, menüsü güzel olsa, çok herkeste olmasa, blackberry olmasa, ama iphone da olmasa, bilen varsa HTC touch'a benzer olsa, fiyatı önemli olmasa, garantisi olsa, bi de cebime koyunca kemerli pantolonu bile dizime düşürmese, güzel gözükse. Yaptılar mı böyle bişey?
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 ya samsung, ya HTC, ya iphone valla, dier yapilanlarin hepsi asyada falan kullaniliyo sadece. Dokunmatik istiyosan ozellikle baska sansin yok diye biliyorum, CNET de bi gozun olsun surekli
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 adam ozellikle iphone olmasin yazdi :) yeni iphone lada kazigin en buyugunu atiyo apple, nasi kepazeliktir fiyati 200 dolar azalttik ama 2 yil boyunca ayda 15 dolar daha fazla odiceksiniz demek...
aquila Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 samsung sgh i710 olabilir, fekat bunlarin hepsi essek kadar.
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 eger dokunmatik zorunda degilse blackjack e falan bak derim ali, dokunmatikler ya iphone, ya touch, ya samsung un yeni shine midir nedir o var dokunmatik olmicaksa mukemmel telefonlar var.
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 E peki. dokunmatik olmasa ama o dediğim özelliklerin hepsine sahip olsa? Yine herşeyi yapabilse ama kalın olmasa, takoz olmasa, deniz akkaya gibi estetik harikası olsa, ama nokia n76 gibi kullandıkça işlemleri 100 saatte yapar hale gelmese, bastığım tuşlar hemen tepki verse, girdiğim menüler hemen açılsa. Çok şey istemiyorum.
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 microsoft'un ucuz ama bol işlevli güzel hayvan kadar takoz gibi yani telefonları var.. onlara bak.
sesu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 hep diyorum..sony ericson :) hatta p1i demiştim önceden ama o telefonun tuşları bilgisayar klavyesi ve çok küçük olduğundan zorlanıyo insan şimdi dediğin bütün özelliklere sahip ama normal tuşlu yeni bitane çıkarmışlar ona bi bak
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 okudugum kadariyla sony ericsson un modellerinde klavye hala kotu :) elaidi kullanamaz o klavyeleri kocaman parmaklariyla hocam cnet e gir, ozellikleri yaz oraya filtrelesin
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 bir symbian maduru daha görüyorum. evet hızlı telefon istiyorsan symbian alma.
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 gecen gun AT&T dukkaninda deniyordum telefonlari Windows Mobile 6 da o kadar hizli degil :) openMOKO ya bakmak isteyebilirsin bi de, gerci hala bitirmediler,open source smartphone LG ler var bissuru ama LG demeye kalbim vermiyo, pil omurleri cok kotu LG lerin
Tyrael Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 sony ericsson xperia serisi x1 die bi telefonu gelio ama yine biraz büyükçe olacaktır, hem klavye hem de kocaman bi dokunmatik ekranı olacak..ama ne zaman gelicek henüz belli değil sanırım=)
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 http://www.gsmarena.com/htc_touch_diamond-2368.php bu dediklerinin cogunu kapsıyor walla =), istedigin gibi hafif de (en azından bi pda'ya gore)... cok herkeste de yoktur, menusu de bayagı sekilli =), youtube'dan bakarsın istersen... edit: direk gsmarena'da videosu varmıs... http://www.gsmarena.com/htc_touch_diamond-video-2368.php
Öne çıkan mesajlar