DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 jungle said: DA2019 said: Gerçekten iyi pvp deneyimi isteyenleri buraya alalım. :P pvp nin kralını yaptım diyorsun yani ... Yazdığımdan bu anlamını nasıl çıkardın, hayret. :) odiflame said: DA2019 said: Gerçekten iyi pvp deneyimi isteyenleri buraya alalım. :P inanmak istiyorum harbiden iyi pvp deneyimi alacağımıza nasıl bu kadar emin oluyorsun? DAOC oynayan arkadaşlar ve closed betayı gören herkes bu soruya cevap verebilir diye düşünüyorum. Oyunla ilgileniyorsan websitesindeki podcastleri, videoları seyredebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 EA parayı basıyor sadece bişey yaptığı yok. En azından açıkladıkları o. Ayrıca ea nın ceosu mudur müdürü müdür değişti eskisi gibi her ay oyun çıkaralım nasılsa isimden kazanıyor mantığıyla yapmıyorlar artık. Dertleri warhammer ismini sömürmek olsa 1 yıldan fazla ertelemezlerdi oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 DA2019 said: odiflame said: DA2019 said: Gerçekten iyi pvp deneyimi isteyenleri buraya alalım. :P inanmak istiyorum harbiden iyi pvp deneyimi alacağımıza nasıl bu kadar emin oluyorsun? DAOC oynayan arkadaşlar ve closed betayı gören herkes bu soruya cevap verebilir diye düşünüyorum. Oyunla ilgileniyorsan websitesindeki podcastleri, videoları seyredebilirsin. Veremiyoruz malesef :( Nasıl anlatasım var aslında oyunu dfsfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 odiflame said: sağol.biliyorum ama senden bir daha öğrenmem iyi oldu.eski yapılan iyi şeyler sadece referans olur yeni yapacakları şeye. o ürünü iyi yapmaz.çıkmadan konuşmak tamam halini görmeden iyi olacak süper olacak demek.biraz taraftarlık gibi oluyor. Closed betayı oynamış biri olarak diyebileceğim daha fazla birşey yok. Şu haliyle bile AoCden daha "tamam" olduğunu söyleyebilirim en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 o kaar aptal değiller mmorpg de paranın subscriptiondan geldiğini biliyorlar. sömürme kısmını ısıe hala herşeyi dibine kadar sömürüyorlar, sadece oyun piyasasının baş kötü adamı olmanın kendilerine zarar verdiğini anladılar ve artık eskiden yaptıklarını daha gizli yapıyorlar o kadar. EA herzamanki EA Mythic de DOAC'ı yaparkenki kadar cesur kararlar verebilicek konumda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Ekmek said: Veremiyoruz malesef :( Nasıl anlatasım var aslında oyunu dfsfd. Bi kaldırsalar NDAyi, neler neler sölicez de, ahh ahh. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 iyi güzel die bahsetmek de mi yasak abi nedir yani? detaylı bilgi vermediin sürece yorum yapamio musun bu NDA ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Cuce said: o kaar aptal değiller mmorpg de paranın subscriptiondan geldiğini biliyorlar. sömürme kısmını ısıe hala herşeyi dibine kadar sömürüyorlar, sadece oyun piyasasının baş kötü adamı olmanın kendilerine zarar verdiğini anladılar ve artık eskiden yaptıklarını daha gizli yapıyorlar o kadar. EA herzamanki EA Mythic de DOAC'ı yaparkenki kadar cesur kararlar verebilicek konumda değil. Helal olsun testerlardan bile gizlemeyi başarmışlar o zaman. Tabiki o kadar cesur kararlar verecek durumda değil, bu saatten sonra kolay kolay kimse veremez. Blizzard bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 NDA nın arkasına saklanmayın kardeşim delikanlı olun :) ..gazı verirki bişiler ögrensin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 99 dan beri mmo oynuyorum tonla beta tonla NDA gördüm hepsinide büyük bir keyifle deldim ne kafama birşey düştü ne herhangi birşey oldu söyleyecek birşeyi olmayıpda NDA arkasına saklanmanın manası yok zira NDA tamamen göstermelik birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 nda biryerlerde cok kötü yazılar cıkarsa onları sildirmeye yarıyo o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Çok iyisin yaa. Şeref meselesi biraz ben kabul ettiğim anlaşmayı bu kadar bozabiliyorum. Her hafta leak yüzünden senin oynadığın mmo sayısı kadar adam banleniyor betadan hakkaten göstermelik bişeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Warhammer betasına özel mi bilmiyorum ama adamlar ayrıca açık açık söyledi "İspiyonlayın, betaya siz girin" diye. Ben de olsam riske atmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mighty_THoR said: 99 dan beri mmo oynuyorum tonla beta tonda NDA gördüm hepsinide büyük bir keyifle deldim ne kafama birşey düştü ne herhangi birşey oldu söyleyecek birşeyi olmayıpda NDA arkasına saklanmanın manası yok zira NDA tamamen göstermelik birşey oyunu yapan oynanlar mi niye kotuye iyi desinler, niye senin tabirinle arkaya saklansinlar, niye bir oyunu SAVUNSUNLAR veya YERDENYERE VURSUNLAR, futbol takimi mi bu dogma buyume olene kadar o oyunu koruusnlar vs. Senin gostermedigin saygiyi,c iddiyeti onlar gosteriyor ve de dogrusunu yapiyorlar, sen delebilirsin istedigin kadar, senin tercihin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Ben beta leak eden bi ss i arkadaşa hediye ettim mesela beraber oynuyoruz bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 onur haysiyet vs bunlar bu konu için cahilce yaklaşımlar nda hurafedir tek derdi oyunu korumaktır.2 çeşit nda breach vardı iyi ve kötü, oyunda bir video çekip oyunu överseniz video yu herkes görür ama oyun yetkilileri bir türlü görmez ama video çekip oyunu yerden yere vurursanız biranda hepsi ortamda biter bu iş başından iki yüzlü bir iştir gerçeklerle yüzleşin ayrıca beta keyleri para ile satıp hala neyin nda yi bu öte yandan kimsenin oyunu övün sövün dediği yok övmeden sövmedende oyun hakkında bilgi verilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 conan open beta acc larını beleş dağıttı da benim mi haberim yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 beta keyleri aldıgın para oyunu alırken fiyet düşürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mighty_THoR said: onur haysiyet vs bunlar bu konu için cahilce yaklaşımlar nda hurafedir tek derdi oyunu korumaktır.2 çeşit nda breach vardı iyi ve kötü, oyunda bir video çekip oyunu överseniz video yu herkes görür ama oyun yetkilileri bir türlü görmez ama video çekip oyunu yerden yere vurursanız biranda hepsi ortamda biter bu iş başından iki yüzlü bir iştir gerçeklerle yüzleşin ayrıca beta keyleri para ile satıp hala neyin nda yi bu öte yandan kimsenin oyunu övün sövün dediği yok övmeden sövmedende oyun hakkında bilgi verilebilir bende bunu diyorum oyundan bahseden yok.övülmesi sövülmesinide istemiyorum.oyundan bahsedilsin.varsa yoksa gerçek pvp warhammerda mottosu.anlatın bilgilenelim dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 beyler allah aşkına anlamak istediğiniz anlamayın :D betaya adam seçilirken genel uygulama başvurulara random olarak bakmaktır hepsini tabiki tek tek incelemiyorlar ama tanınmış guildler yada highend sistemlere sahip oyuncular araya birkaç tane tecrübeli oyuncu birkaçtanede hevesli adam serpiştirilir sonuçta bir seçilmişlik vardır ve bu insanlara "seçilmiş" olmanın ayrıcalığı karşılığında sessiz olmaları istenir parasında pulunda değilim ama parayı bastırıp girildiği zaman oluşmuş tahamüller ortadan kalkıyor sonuçta hepimizin bildiği birşey nekadar gizli olabilir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 iki kişinin girdiği beta nda değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Cuce said: iki kişinin girdiği beta nda değildir. allah inandırsın yazıcaktımda biri elbet yazar dedim yazmadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 open beta başlamadı ki parasını basan girmedi zaten o zaman nda da kalkar. ama sanırım sen kulaktan dolma bilgilerle buralarda at koşturuyosum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 yanlıs yere yanlıs sey yazmısız yav, havadakı fanatızmın ustune ne tartısılabılırkı. neyse ben zamana bırakmayı tercıh ederım. ınsallah herkes ıstedıgı oyunu ıstedıgı guzellıkte yakalar.mısal bana sole gusel bı swg 2 cıksa eskı swg gıbıde yıne saber sallasam 82763547363532927 tane hurton quenker ve lizard kesmek zorunda kalsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 çok komik lan bu tartışma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar