ZeuZ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Yanaktan mı opmu$ler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 helal olsun valla ama insan biraz daha uzun öpüşür zor kırılsın rekor diye[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 angelina ile beni 10 kmlik yarıçaplı bir alana koyun, bakalım o rekor bi daha kırılıyor mu.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Rofl kedi! ahah :] bende aşkımla elele tutuşma rekoru kırdım :P 12 saat boyunca heh..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Shimano XTR...Key to burn,let's ride together... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Hehehe. 48 saat öpüşen bir çift vardı. Aslında azmedip kırmak lazım rekoru ama sonra bir daha o kişiyi öpmek ister miyim orası şüphe götürür. "Öpsene beni." "Ben seni 40 sene götürecek kadar öptüm."[signature][hline]"Çek Ildeniz çek..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Valla sevdiğim bir kız olursa ömür boyu öperim yani sıkılmadan.[signature][hline]Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 10 saniyemi :) saçmalık dünyada birsürü insan 10 saniye boyunca öpüşüyorlar zaten..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım [Bu mesaj orc_lord tarafından 14 February 2004 19:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Istersen kendinden çok sev. Sen 48 saat öp birini.Bak sonra bir daha öpmek istiyor musun?[signature][hline]"Çek Ildeniz çek..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 bu rekorun türkiyede bir yerde kırıldığını düşünürsek sonuç çok daha farklı olur. yeni rekor kırıldı, 5000 kişi öpüştü ama daha önemlisi 25000 hanzo bu sahneyi izleyip elleri pantolonlarında gezdi. çok kötü, çook[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 oh 3 saat cray maşallah:) susar ya insan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ee french kisste su ihtiyacı ortadan kaldırılıyor bir bkaıma :P[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Shimano XTR...Key to burn,let's ride together... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 aksine daha çok susatıyor bittikten sonra :)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 tecrübeliyiz galiba cold? ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 jediler french kiss yapmaz diye biliodum cold? hasta aşık falanda olamıyorlardı, bi nevi metroseksuel gibin bişiler. :P[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 10 sn çok az :p[signature][hline];;suicidal icq: 96775822 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 french kissi ilk öğrenirken çok komik oluo :D[signature][hline];;suicidal icq: 96775822 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: karakedi, 14 February 2004 20:24 tarihinde demiş ki: jediler french kiss yapmaz diye biliodum cold? hasta aşık falanda olamıyorlardı, bi nevi metroseksuel gibin bişiler. :P istisnalar kaideyi bozmaz kedi.. :) ;) said: Halfmumi, 14 February 2004 20:20 tarihinde demiş ki: tecrübeliyiz galiba cold? ;) sanane? :-P[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 10sn peh bende bişi sanmıştım. Şöyle en az 5-10dk olsa neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar