Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Aramızda bu oyunu oynayabilen var mı? Ben yükledim fakat oyuna girdikten sonra donma ve kasmalar mevcut ki assagıda vereceğim sistem oz. olmaması gereken bi durum. p4 2.6 ati radeon x1650 512mb 2048 ddr-ram acaba codeclerden bir problem olusturabilir mi ya da aynı sorunu yaşayıpta aramızda çözmüş olanımız var mı simdiden teşekkkür ederim ilginiz için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 o sistemde kasabilecek potansiyel gördüm ben oyunda, niye kasamayacak kadar yüce bir bilgisayarın olduğunu düşündün ki :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 ne codeci ? driver update et diyeceğim de ondan önce bir özelliklere bak AA açık ise kapat, özellikleri düşür.Öyle bir dene. İlk kez duydum bu arada oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Çünkü oyun o kadar da fazla system req. istemiyor su an optimum olarak oynamam lazımdı oyunu. driverlar güncel zaten =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar