Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW başlayınca Clan kurulcakmı..?

Lind3r0th

Öne çıkan mesajlar

Clan/Guild işi ilk başlarda kasış gibime geliyor.SWGde ben,enaxa,madturk 1 hafta her gün kastık vs vs kurduk da başımız göğe mi erdi yani :).Yoo sonra daha da çok sorun çıktı başımıza,yok guild binasının yanında fabrika diktiler,yok bilmemne guildi geldi gidin burdan vs vs bir sürü laf söyledik işittik,staffla bile kavga etik.Ben eğer WoW a başlarsam,şöyle tanıdık arkadaşlarla güzel güzel takılırım önce.Ama bi gazla hadi klan kurucaz diye olmuyor bu işler.Alt yapısını kurmadan zaten imkansız yürümüyor.Yada yürüse bile guildde herkes birbirine giriyor,gruplaşmalar vs vs bir sürü sorun oluyor.O yüzden ben derim ki, önce bekleyin insanlar birbirlerini bulsun sonra o birbirini bulan insanlar nasıl olsa birşeyler yapar.Herkesin oyundan aldığı zevk ve amaçları farklı.[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired)
Sosyal ağlarda paylaş

aynen,
yani zamanında uoda da çok örneklerini gördük, eğer oyun çıktıktan sonra, ehue abi hadi guild kuralım 8 kişiyiz bak şurda, olacaksa hiç olmasın, oyunun içindeki takım sistemi daha faydalı olur bu tarz clandan emin olun.

eğer clan yapılacaksa taa şimdiden bir site, altyapı kurallar vb belirlenmeli vb vb bir sürü işi var " çok vakit ayıracak" adam lazım herşeyden önce.

şahsen ben yanlız takılmayı düşünüyorum uzuunca bir süre, adam lazım olunca msg atıp team kurarız clan hevesimi de alırım ordan.

ayrıca max 10-15 kişilik clancıklar kurulmasına karşıyım ben. çok büyük, dehşet sistemleri olan, hiyerarşisi olan ve herşeyden önce bir adam gibi yöneteni olan ve 100 lerce üyesi olan büyük clanlarda takılmak bence çok daha kullanışlı.[signature][hline][i]Wow - MM - SmS
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...