Asgard Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 arkadaşlar sonunda 70 ledim mutluyum resto olmak istiyorum,aslında elementalde guzeldi ama gruplara pek almıyolar herhalde neyse resto için baslangıc olarak hangi itemleri tavsiye edersiniz nerelere gideyim ne yapayım pvp itemleri icin kasayımmı en cabuk sekilde karakter nasıl kendini toplar yavas yavas heroiclere akacak duruma gelir?Cevap veren arkadaşara şimdiden teşekkürler.
Phlox Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 25k honor kasıp haftaya merciless mace almanı tavsiye ederim. maiden mace ve light's justiceden daha iyi. onun dışında S2nin chest ve shoulderlar fena değil onlar için honor kasabilirsin. diğer slotlar için de http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=288790162&sid=1 quest reward olanları topla önce. sonra droplara uğraşırsın. dip not: elemental gayet iyi aslında. bir de mavi/yeşil itemlarla 900+ dps yapabiliyorsun. kötü yanı gearın T6 seviyesine gelene kadar fazla scale olmuyor dps. yine de bana sorarsan daha zevkli enh oynamaktan (daha önce rogue ve warrior oynamış biri olarak söylüyorum bunu gerçi, melee baydı biraz)
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 yapacağın en güzel şey guildin varsa bi guilde karazhana gir. karazhan artık çoğuı heroicten bile kolay. guildin yoksa da pug girip item toplamaya bak. hem de süper badge kaynagı.
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Pvp itemlerine yönel hemen honor asıl haftaya zaten s2 set honora düşücek badge pant boot yüzük felan yüklenirsin rahatça 2k+ heal 150+ mp5 yapabilirsin.
Law Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Belki bilmiyorsundur diye yazayim www.wow-loot.com gayet guzel bir site. Paladinime buralardan set dizmisdim, karazhan farmlayan bir guilde girene kadar :)
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 honor kasıcam gece gündüz artık birde seyi merak ediyorum s2 shaman healer set ile heroiclerde rahat heallermiyim?biraz badge topladıktan sonra badge itemlerine gecerim tabi yani bu setlerde pek mp5 yok diye hatırlıyorum.valla iyi oldu law o site bakarım artık atlas loota bakmaktan kac kere öldüm pvp de:) şimdi baktımda pek fark yok karazhan itemleriyle s2 nin arada 10 heal veya 2-3 mp5 oynuyo her item icin
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 s2 ile çok rahat bt hyjal yaparsin
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 tadından yenmez o zmn süper saolasın:)
hozceri Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 ben sorayım enc samanın arenada durumu nedir
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 yeteneğe bakar, bizim bi shaman 2300 e kadar çıkmıştı 3v3 de
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Regalya said: s2 ile çok rahat bt hyjal yaparsin O S2 ile BT/MH yapiyordu da benim S3'lerime neden laf ediyordunuz SSC/TK icin? Neden ha neden?! =[
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Hade len sexy :) kenk napıyon restosun? Şerefsız palaların fol spamından bloom bile ticklemior dps yapıom bende! Kenk napion? Kanka du şu xxx çok şugar yazıyorum ona ben afk biraz (dürtmedik female player bırakmadın 2 ayda) yinede, Heal atın ulan heal tank ölüooooo ölüooooooooo kahramanımız afkden gelip avuda kalkıp palende açıp ns ht ile günü kurtarır (tu) Ondan sonra :D
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 karazhan için ne kadar +heal ve mp5 lazım genellikle?
Öne çıkan mesajlar