Suark Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Ben pek çakmıyorum bu macro olaylarından Şimdi bi macro istiyorum Ben basınca bana molten armor atsın ama üstümde molten armor zaten varsa ice armor atsın. Üstümde ice armor varsa molten armor atsın nası yaparım bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Hani var olan buff kontrol eden macro bilmiyorum ama benim kullandığım /cast [button:2] Ice Armor; [button:3] Mage Armor; [button:1]Molten Armor; Sol tuş molten sağ tuş ice mouse 3 tuş mage armor açıyor. Benim mouse 3 tuş yok diyorsan mouse sol tuş+ alt ile mage armor atarsın. /cast [button:2] Ice Armor; [nomodifier:alt] Mage Armor; [button:1]Molten Armor; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 clickers ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 hazir topiki varken uplayayim dedim. wowda if`li macro gibi bir sey yapma imkani var mi :) mageimde 2 tane trinket var ikisi de spell power veriyor 15-20 saniyeligine..Ayni anda kullanilamiyorlar birini kullaninca digerini 15 saniye falan kullanmiyorsun (global cooldown?) herneyse ben istiyorum ki tusa macro yapayim hangi trinket cooldownda degilse onu acsin.var midir imkani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maredin Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Macro'ya koyup denedin mi hiç 15 sn'lik aralıkla o tuşa basmaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 #showtooltip /castsequence Büyüadı1, Büyüadı2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Darqainu said: ben istiyorum ki tusa macro yapayim hangi trinket cooldownda degilse onu acsin.var midir imkani ? bunun için ifli macroya ihtiyacın yok. basit bi /use 13 /use 14 macrosu ilk önce üst slottaki trinketi kullanır, o cooldowndaysa da diğerini kullanır. ek olarak if'li macro yapılmıyo diye biliyorum, en azından ability/spelller için. tek gördüğüm ifli macro mount macrosu, flying zonedaysan flying mounta, değilsen land mounta biniyo fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Bayağı bir önce kaldırdılar o buff check yapan makroları. Artık öyle Cooldown kontrolü buff kontolü yapılamıyor. Ama bir üstteki posttada dendiği gibi eğer macro da /use 13 /use 14 dersen hangisi açıksa onu kullanır direk. Hmm şöyle bir makro yapabilirsin sanırım. said: /script UIErrorsFrame:UnregisterEvent("UI_ERROR_MESSAGE"); /console Sound_EnableSFX 0 /use 13 /use 14 /cast Fireball /script UIErrorsFrame:RegisterEvent("UI_ERROR_MESSAGE"); /console Sound_EnableSFX 1 bunu spamlarsan kırmızı hata yazıları ve "Spell is not ready yet" gibi sesli uyarıları duymazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 combatta iken trinket değiştirebiliyor muyduk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 DEğiştiremezsin. Silah değişebiliyor, druid idolüde değişiyor yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 DeMiRMaSKe said: Hmm şöyle bir makro yapabilirsin sanırım. said: /script UIErrorsFrame:UnregisterEvent("UI_ERROR_MESSAGE"); /console Sound_EnableSFX 0 /use 13 /use 14 /cast Fireball /script UIErrorsFrame:RegisterEvent("UI_ERROR_MESSAGE"); /console Sound_EnableSFX 1 bunu spamlarsan kırmızı hata yazıları ve "Spell is not ready yet" gibi sesli uyarıları duymazsın. şu macroyu nerdeyse 1 yıldır kullanıyorum trinket kullandığım her spell'de var=) Trinket cd'da iken çıkan wuuu wuuuu sesini kesiyorya aşmış bi macro olarak tarihe geçmesi gerekir. if else vs şeyleri kaldırdı blizz çinli farmer'lar yüzünden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar