mahmut tuncer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Oyunu 40-70 fps arası oynuyorum fakat belli bir süre sonra hem minimap hem de normal harita gri oluyor, oyunu kapatıp açmadan düzelmiyor. Dünden beri de 2 kere oyun hata verip kapandı, arkada açılan hata raporunda "out of memory" yazıyordu. İyi bir sistemim var, ekran kartım 512mb hafızalı, 4gb ramim var ama 32bit vista kullandığım için 3 küsürünü kullanabiliyorum. Bu sorunu çözebilir miyim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 herksde oluyor, bilinen bir sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 AoC teknik forumlarına bak ciddi bir sorun bu bilgisayarınla pek alakalı oldugunu sanmıyorum bir sürü insanda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 aynı problem bende de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 3gb üstü ramlerde oluyomuş, bi fix yayınlamışlardı community forumlarında biraz araştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Yaygın bir sorun, herkesde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 wista 32 ve xp 32 dede yasıyorum o olayı. hatta bazen masaustune cıkınca gıremıyorum oyuna :D cok kufur yıyor funcom cook :D 4 gb ram var bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 jonywayt said: wista 32 ve xp 32 dede yasıyorum o olayı. hatta bazen masaustune cıkınca gıremıyorum oyuna :D Aynen, işin garibi yakın bir zamana kadar masaüstüne çıkıp oyuna dönünce fps artışı yaşıyordum. Adamlar ne yaptıysa son patchde böyle oldu şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 bu genelde bazı ateş efektlerinden oluryor shader ı 3.0 dan 2.x e düşürünce bende çözüldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 baslat/donatilar/komut dizinine sag tus yonetici olarak basla diyoruz sonra asagidaki komutlari yazicaz, benim sorun cozuldu su an hic olmadigi kadar hizli ve kesintisiz oynuyorum bcdedit /set IncreaseUserVa 3072 ve sonra da iptal edicez bcdedit /deletevalue IncreaseUserVa bunlari hallettikten sonra makineyi kapatip acarsan sorunun duzelmesi lazim. vista kullaniyorsun sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 map ın gri olma sorunu bndede var bide loading ekranında alt tab yapınca bazen oyun hata veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 fizban said: 3gb üstü ramlerde oluyomuş, bi fix yayınlamışlardı community forumlarında biraz araştır. Bende 4gb bellek var. Daha hiç rastlamadım böyle bir şeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 problem sanırım 32bit vista işletim sistemlerinde 4gb ram i olanlarda herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 jungle said: problem sanırım 32bit vista işletim sistemlerinde 4gb ram i olanlarda herhalde sadece onlarda degil xp sp2 2 gb ram aynı sorun cıkıyor nadiren de olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 daha önce bu link verildimi bilmiyorum ama eu forumunun technical kısmından bir sticky post http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=4987 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar