Luinir Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 İngiliz BBG’sine katılarak adından söz ettiren KKTC göçmeni Jill Demirel İngiliz futbolunu karıştırdı. Arsenalli Justin Hoyte ile çıkan Demirel, aldatıldığını öğrenince Arsenal’in ezeli rakibi Tottenham’lı Tom Huddlestone ile birlikte olmaya başladı. Ve hikayesini News of The World gazetesine anlattı: “Onu kıskandırmak için ezeli rakibiyle birlikte oldum. Ama yatak performanslarına bakılırsa Arsenal 10 - Tottenham 0″ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 caps yok, rapid linki yok. olmamış (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 haberi istemsiz gördüm microsoft adisi saolsun. ingiliz futbolcularda zevk yok arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Arsenal 10 Totenham 0 lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 oha soyadı demirel !! vallahi fenerbahçe tottenham veya arsenalle oynarsa hoyte ile huddlestone kaçacak delik arasın volkandan. 11!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 OHA VOLKANIN BACISI BU ::o::o::o::o VOLKAN HURLEY RUSH YAPACAK İNGİLTEREYE >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 oha google'ladım gerçekmiş. http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=262508157 http://www.google.com.tr/search?q=Jill+Demirel&sourceid=navclient-ff&ie=UTF-8&rlz=1B3GGGL_trTR251TR251 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Göğüsler sarkık , çok acil tarafından silikon yapmasını öneriyorum. Gerçi bu suratla bile bu kadar piyasa yaptıysa misyonuna ulaşmış sayabiliriz kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 o ne yaa.cok cirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 rep haketmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 tam türk kadını of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Dar omuz koca göt edit: + kısa boy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 ahah, arsenalli totenımlı topçular napıyo lan bununla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 of ne bulgur ıslatır o geceden. ayranı koyar tepsiye yanında taze soğanla birlikte çok süper servis yapar ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Silphatos said: rep haketmiyor. omg bel yok!! komşu teyze? adamı milf'ten soğutan kızlar kategorisine konulmasını ve dosyasının açılmamak üzre kapatılmasını talep ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 oha bele gel rahat 90 santim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Overseer said: of ne bulgur ıslatır o geceden. ayranı koyar tepsiye yanında taze soğanla birlikte çok süper servis yapar ohş Ahah bu ne kafasıyla atılmış bir post acaba =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 oha be midem bulandı. ne zevksiz insanlar varmış dünyada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 DAYI BU NE YA OF GÖZLERIM UNDO IT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Slat said: Overseer said: of ne bulgur ıslatır o geceden. ayranı koyar tepsiye yanında taze soğanla birlikte çok süper servis yapar ohş Ahah bu ne kafasıyla atılmış bir post acaba =) nikotin var ama ziyadesiyle açım ana etken o =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 muamelesi iyi demekki hatunun. edit: Hem belki çok iyi bi insan. iç güzelliğine önem vermişlerdir :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 yerinde tutun muhabbeti, cılkını çıkarmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Silphatos said: ahah, arsenalli totenımlı topçular napıyo lan bununla bu resme +rep veriyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 nesine rep veriyosun=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 tamam susun ya hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar