BoDrUmLu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Merhaba, internetten lens siparişi için kullandığınız; güzel, güvenilir, sorumluluk sahibi ve çabuk teslim eden bir site arıyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir site var mı acaba. Ben "lensim.com" u kullanıyordum. En başlarda gayet iyi idi. 2 gün içinde geliyordu lens. Fakat son zamanlarda iyice cıvıttılar.Bir siparişim 1.5 hafta içinde ulaştı. bir siparişim yanlış adrese gitti. iki siparişimde de farklı numaralar geldi. ben ne kadar mail atıp aradıysam da hiç bişi değişmedi. çok lakayıt buluyorum. artık oradan sipariş vermek istemiyorum. önerebilceğiniz başka bir site var mı acaba?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 http://www.lensoptik.com.tr var benim kullandığım. Hem fiyatlar uygun hem de ertesi gün ulaşıyor (Istanbul'daysan) lensler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 bende lense gecmek istiyorum da, bunun icin yine doktora gidip ozel bi tetkikler yapilmasi gerekiormu yoksa gozluk icin aldigim receteye gore lens alabiliomuyuz? daha yeni gittim goz doktorun bi daha gitmesi kasacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 evet özel tetkikler gerekiyor. ve gözlük numaralarından farklı. o yüzden tekrar doktora gitmen gerekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 lensmarket.com uzun süre kullandım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 çizdirdin mi sonra gözleri ne oldu ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 çizdiriyorum yakında ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 hayırlı olsun. Lens market güzele benziyor, siparişi verdim. bugun gonderildi gozkuyor bakalım gelince ne olcak. işalla bi yanlışlık cıkmaz gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Merhaba, siparişim ertesi gün sorunsuz bi şekilde geldi. Tavsiye ediyorum. Hem cok ucuz. hem de hiç bi sorun cıkmadan geldi siparis. Tavsiye eden arakadaşa da cok teşekkür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 + olarak telefon destek hatları flnda cok iyi profosyonelce yapıyorlar bu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Bi de gördüğüm kadarıyla kapıda ödeme imkanı da var. gayet iyi duruyor. Şu ürün yeni glb, yaz için ideal geldi =) Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 ya sende sorun var ya linkte :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Ytse said: bende lense gecmek istiyorum da, bunun icin yine doktora gidip ozel bi tetkikler yapilmasi gerekiormu yoksa gozluk icin aldigim receteye gore lens alabiliomuyuz? daha yeni gittim goz doktorun bi daha gitmesi kasacak hayır gerekmiyor fakat gözünün sağlığını kontrol etmeleri lazım. Kullanabilr veya kullanamaz diye bi kontrol ettir. neden diye sorabilirsin; çünkü 7 senedir kullanıoyrum ve artık lens takmayınca gözlerime göz kapaklarım batıyor. uyuyamıyorum. Ne çizdirme ne lens bundan sonra. Eğer lens alırsanda gözlerini yoran bir lens al ben yola 2.50 ile cıktım su an 1.25 doktorum hep 0.25 küçüğünü verdi bir bucuk sene içindede düştü. ama göz numaran 1.50 nin altındaysa kas kendini kullanmaama çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 PrudenT said: ya sende sorun var ya linkte :p Sorun bende özür dilerim :D yanlış yere yazmışım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 spompas said: Ytse said: bende lense gecmek istiyorum da, bunun icin yine doktora gidip ozel bi tetkikler yapilmasi gerekiormu yoksa gozluk icin aldigim receteye gore lens alabiliomuyuz? daha yeni gittim goz doktorun bi daha gitmesi kasacak hayır gerekmiyor fakat gözünün sağlığını kontrol etmeleri lazım. Kullanabilr veya kullanamaz diye bi kontrol ettir. neden diye sorabilirsin; çünkü 7 senedir kullanıoyrum ve artık lens takmayınca gözlerime göz kapaklarım batıyor. uyuyamıyorum. Ne çizdirme ne lens bundan sonra. Eğer lens alırsanda gözlerini yoran bir lens al ben yola 2.50 ile cıktım su an 1.25 doktorum hep 0.25 küçüğünü verdi bir bucuk sene içindede düştü. ama göz numaran 1.50 nin altındaysa kas kendini kullanmaama çalış. Kendini kastıkça görmen düzelir diye bir şey yok. Sonuçta bu çeşitli nedenlerden dolayı kırılan ışığın sarı noktaya duşmemesiyle alakalı. Eğer bundaki sebep göz küresinin normalden az gelişmesiyse ve gelişme cagında isen kürenin daha gelişme ihtimali ve gözlerinin düzelme ihtimali var. Ama aksi ise sonuçta göz küresinin kücülmesi soz konusu değil. Dolayısıyla takmadıkca kastıkca daha iyi görürsün gibi bir durum söz konusu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 internetten lens mi alınır ya? gidip bi doktora danışıp, yerinde almak varken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 doktoruna danıstıktan sonra ılk kullanım ardından lenslerını alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radical Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 lensmarket.com diyorum bende... Ben gerçi medicidiyeköy'deki yerlerine gidiyorum almak için netten bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 İnternetten bilinçsizce almıyoruz, önce doktor bir lens öneriyor sonra sen aynı özellikteki lensi sipariş ediyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 markalar arasında ne gibi farklar var? tavsiye ettiğiniz marka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 EagleEye, Her lensin eğrilik, çap gibi belirli özellikleri var. Bu da lensden lense değişiyor. Günlük lens kullanmak en iyisi tabi ama o tabi biraz tuzluya geliyor. Doktorun senin goz kürenin özelliklerine göre, gözünü rahatsız etmeyecek, gözüne uyum sağlıyacak bir lens tavsiye edecektir. Arkadaş tavsiyesi pek uygun değil. Bana rahat gelen lens senin gözüne batabilir. Ben Focus o2 optix kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ben marka olarak sormuştum. zaten kullanıyorum lens. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 bende 1.5 yıldır lens kullanıyorum. Eğer temizlik konusunda sıkıntınız varsa kullanmayın derim bugun doktora gittim ve gözlerimin enfeksiyon kaptığını öğrendim . 1 hafta lens takma dedi doktor. geçebilir ama geçmeyebilirde dedi. tabi bunun sebebi benim mallığımdan oldu . sen 2 hafta lens çıkarmassan elini yıkmadan çıkartırsan lensi böle olur aman diyim göz en önemli organ eğer adam gibi kullanacaksanız alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 abi naaptın sen ya ben 1 gün sabahtan akşama taksam rahatsız oluorm bırak 2 haftayı.. lens hakkatten özenilerek kullanılacak bişey 5 senedir kullanıyorum daha ne enfeksiyon ne başka bişi olmadı.. dilimi ısırayım da =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 maşşallah deyin, maşşallah maşşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar