toggie Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 geocities falan da yasaklı. nerden bakıyoruz sitelerin ip lerine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 googleda yaz işte goecities ip falan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 yazdın mı sen? bulamadım ben bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 http://whois.domaintools.com/ burdan bakabilirsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 toggie said: yazdın mı sen? bulamadım ben bişey. euheuh bi sürü ip görmüştüm biri doorudur dedim bakmadım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 bende sayfa görüntülenemiyor neyse acılsada acılmasada kullanıyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 hala erişim engelli ayıp be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Donanım haberde gördüm yazayım görmeyen olabilir belki Kesinlikle hiçnişi yapmanıza gerek kalmadan girior tube ye. Başlattan Çalıştıra tıklayınız ve aşağıdaki satırı olduğu gibi yazıp enter tuşuna basınız. C:WINDOWSsystem32driversetchosts Entere bastığınızda Birlikte Aç penceresi çıkacak. Pencereden Not Defterini seçiniz ve açılan Not Defteri penceresinin en alt satırına aşağıdaki satırları yazınız. 208.117.236.70 youtube.com 208.117.236.70 www.youtube.com Daha önce yazılmışsa pardon, aramadım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 iki sayfa once yazıldı :) oper said: C:WINDOWSsystem32driversetc buraya geliyosunuz. sonra hosts adlı dosyayı notepad ile açıyosunuz. 208.117.236.70 www.youtube.com satırını ekliyorsunuz. bende çalışıyor bu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 bu işlemin türkçesi nedir ne yaptık biz şimdi de giriyor? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Flameoffear terazine öyle bir abandım ki kırıldı, tenk yo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 çalışmıyor bende bu şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 oha ciddi ciddi açılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 kingpin said: bu işlemin türkçesi nedir ne yaptık biz şimdi de giriyor? :P normalde ip yazarak girebiliyon ya.. ip yazmaya da gerek kalmıyor bunla. adresi yazıyosun tamam.. isterseniz ip girerek de siteye erişebilirsiniz. amaç dns yasagını delmek. başka bişe değil. ayrıca ip adresi aklında tutmaya gerek kalmıyo( her ne kadar bookmark olarak da kaydedebiliyoz olsak da vs vs ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 http://208.117.236.70/ video izlenmiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 yaptım yukardaki hosts dosyası olayını aslanlar gibi izleniyor valla:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 fluhdns yapmayı unutmayın :p çalıştı bende de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 toggie said: iki sayfa once yazıldı :) oper said: C:WINDOWSsystem32driversetc buraya geliyosunuz. sonra hosts adlı dosyayı notepad ile açıyosunuz. 208.117.236.70 www.youtube.com satırını ekliyorsunuz. bende çalışıyor bu şekilde. Ops, pardon o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 aynen acıyorum hosts dosyasını. en alt satıra yazıyorum gerekli ip leri. ....host dosyası oluşturulamıyor. yolun ve dosya adının dogru oldugundan emin olun uyarısı cıkıyor. nerde hata yapıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 dosyaya sag tiklayip ozelliklerinden read only olup olmadigina bak, read only ise tiki kaldir tamam de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 sagol vista nın izin olayı engelliyomuş. çalışıyor şu anda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mr_Hand said: çok ilginç ya, orada hosts diye dosya yok ama o isimde dosya koyamıyorum. "hosts isminde dosya var zaten" diyo. Çalıştır'a notepad C:WINDOWSsystem32driversetchosts.bak yazıp dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Host olayı iyiymiş baya direk açıyor. Peki bunun teknik açıklaması nedir? Kendiliğinden ktunnellık mı yapıyor şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 benim anladigim kadariyla youtube.com yerine ip sini yazinca girme islemini windows senin yerine yapiyo, youtube.com yazinca browsera direk ip adresine baglaniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 aynen öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar