pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Evet ben de açamıyorum çoğunu. Hatta sırf bu yüzden Tarkan Dudu şarkısını dinliyorum devamlı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 sitenin açıldığına şükredin sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 ya bırak oper zaten websense var, bi halt açılmıyor burda deliricem lan. dfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 ya bilgisayara reset atınca gidiyo benim ayarlar, tekrar yapmak zorunda kalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 deep freeze mi kullanıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 toggie said: ya bilgisayara reset atınca gidiyo benim ayarlar, tekrar yapmak zorunda kalıyorum. bir çok trojan, worm vs. hosts dosyasına haberleşmek için kendi sitelerini eklerler.. o yüzdendir ki bir çok güvenlik programı "hööpp hosts dosyan değişti lan dikkat" moduna girer. aynı sebepten olsa gerek ki restart başına hosts dosyanı temizliyor bir program.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 ya o dert değil pek aslında direk ip'yi yazarak girebiliyorum mesela. ama bu sefer de videolar izlenmiyor, acılıyor ama yuklenmiyor hiç, o uyuz yuvarlak sey donup duruyor :) bi de youtube'da gezerken sayfalar yuklenirken firefox takılıp gocuyor falan, o da ayrı bi mesela pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 işte youtube denen şey öyle menem bir şey ki tek kaynaktan alamıyoruz her şeyi.. misal siteyi x ip'sinden, sitenin içindeki videoyu y ip'sinden çağırıyoruz.. şimdi biz sitenin ip'sini biliyoruz çünkü sabit.. bu sebeptendir ki siteyi hoppadanak çağırabiliyoruz ama sitenin içinde başka kaynaktan çağırılan bir video çıkarsa elimizde patlıyor. napıyoruz? üzülüyoruz, küsüyoruz, trip yapıyoruz. yaşasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 opendns kullanıp http://youtube.com yazınca acabiliyorum aslında. ama opendns de bozuldu gecenlerde hiçbi siteyi acamıyodum. aman neyse ya, oldugu kadar idare edicez artık. direkt ip yazınca videolar acılmıyor ama hosts dosyasını ayarlayınca hersey normal. ilginc :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 halen kapalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 toggie said: ya o dert değil pek aslında direk ip'yi yazarak girebiliyorum mesela. ama bu sefer de videolar izlenmiyor, acılıyor ama yuklenmiyor hiç, o uyuz yuvarlak sey donup duruyor :) bi de youtube'da gezerken sayfalar yuklenirken firefox takılıp gocuyor falan, o da ayrı bi mesela pff. Benim de bazı videolarda donuyor ve açılmıyor, çoğunlukla izleniyor ama. Ne kadar bir örnek kütle ile denedin onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 valla bazen acılıyor bazen acılmıyor anlamadım gitti. hosts dosyasını editleyince calısıyor genelde. direk ip girince adrese hicbiri calısmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 üzümünü yiyin bağını sormayın yavv :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 aynen ya bende de firefox göçüyor kilitleniyor falan youtube açıksa. bazı vidyolar da izlenmiyo mesela keyif veren hıyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 http://208.117.236.69/ ssdfaasfdfgdsdsd girin. Her video izlenemeyebiliyor ama galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 geç kaldın dostum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Buralarda youtube oper'den sorulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 ahuahsua sağolun.. sizin repleriniz için varım sdgfdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 www.kapanmayanyoutube.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 http://i38.tinypic.com/nx6sky.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 hahahah FAİL! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 illaki proxyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 başında www olmadan yazınca giriyor yine http://youtube.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 open dns kullanırsan giriyor evet. en guzel cozum bu gibi simdilik. ama bazen bu dns ler sapıtıp diger siteleri acmayabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar