chesterfield Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 kempinsky hakkaten sağlam hotel her yönden, ilk açıldığı sene ilk müşterilerinden biriydim, koca hotel sana çalışıyor (Y). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 kemer ulusoy holiday club süperdi mesela, ama kemerdeki çoğu oteldeki gibi genç (taş gibi) rus kızlar olmasına rağmen yaş ortalaması düşük değil. :) kemere giderseniz gece mutlaka inferno ve club aura'ya gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 OLİMPOS DİYORLAR Bİ YER VAR ORAYA GİDİN EVET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 şimdi 2 erkek olarak tr'ye açık çok kral bi otele gitmek çok mantıklı olmaz bi kere. dahası bazı oteller kabul dahi etmek istemeyebilirler. zamanında wish'mi ne vardı. fransız ve rus alıyordu sadece. onun gibi bir otele kapağı atarsanız rahat edersiniz. bunun gibi oteller her zaman tercih edilmeli. aile ile gitsen bile rahat edersin. mesela rus üni öğrencilerinin kaldığı bir otelde çok ucuza, harika bir tatil yapmıştım ben uzun zaman önce. sadece hollandalıların geldiği bi otel de var ama adını hatırlamıyorum. mesela genelde alman alan royalwings diye bi yer de olması lazım ama çok hakim değilim o otele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 majesty kemer beach diye atıyorum ortaya kaçak girmiştim, fiyatları uygunmuş ama duyduğuma göre yemekler güzeldi baya öyle süpeer bi otel değil ama kalınabilir evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 majesty elysee beach vardı, şimdi majesty zincirinden ayrıldı. çamyuvada, hoş bi otel. kaya otelleri de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 BoaCh said: Penthesilea said: Annemle kardesim Rixos'tan geldi, ubermis anlattiklarina gore oneririm, hatta bizzat gidicem 2-3 hafta sonra :) rixos 500 flnmı gecelik :D bende gidicem ayın 20 sinde arkadaşlarla 1 hafta kalıcam . Ayrıca 500 fln değil 200 küsüre geldi.Tabi hangi rixos'dan bahsettiğine bağlı. rixos premium var mesela olursa anca o olabilir 500 milyon diğer hepsi 200 küsür milyon. Rixos premium'a da 500 milyon vermeye deymez. Ona vereceğine Calista ya gidersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Hacı paran varsa benim tavsiyem hillside beach club'a gidin böyle güzel bir plaj olamaz. Yanılmıyorsam bu sene en iyi mavi bayrak plajı seçildi.Denizi seviyorsan antalya'da gidilebilecek en iyi otel hillside beach. http://www.iwsfranking.com/iwsfextension/wakeboard/2003HillsideReport/Image114.jpg[/img] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Rixos Premium harika bi otel.Odalarında kalmadım gördüm eniştem müdürü o yüzden gitmiştim kısa bi süre de çalıştım.Tavsiye ederim 7 yıldızlı bir otel Adam&Eve genç nüfuslu değil.Yaşlı alman sekskolikler doldu resmen.Adamlar resmen seks mottosuyla açtılar oteli. Antalya da değilde Divan Marmaris muhteşem bir oteldir. Keza Çeşme Sheraton Bir de Kemer de Miranda Del Mar var çok sevdiğim tatlı bir oteldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 calista'da 7 yıldızlı Sungate'te . Divan Marmaris güzelmi gerçekten ? Binası eski ve Havuzu kötü görünen bir otel gibi düşünüyordum. Havuzun zerre kadar önemi yokta. Odalar temiz,ortam güzel,full pansiyon fln mı.... Gerçekten güzelmi yani. Marmaris'te gidilecek pek düzgün otel yok o yüzden önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Divan Mares Yazıcıdan alındıktan sonra pek değişmedi eski ama diğer otellere göre eski. Şimdi oteller inanılmaz lux oldu bir sürü otel gördüm (turizmci olarak) ben bile hayret ediyorum Türkiye de ki otelciliğe akıl almaz boyutlara ulaştı. Standartların gerisinde kalıyor Mares ama misafir profiliyle bence çoğu otelden güzel.Hiç çalışmadım bikaç gün kaldım orda ama çok sıcak bi ortamı var ben sevmiştim. Otelde dötüme sıcak su ayaklarıma ılık su göbeğim 7derece rüzgar istemeyen biri olduğum içindir belki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 öncelikle 2 erkek derken şöle...yeme içme (özellikle yabancı alkollü) beleş olan ultra herşeydahil istiyoduk...nitekimde gittikte...ha arada genç nüfus (artık rus diiil ingilizler favorim) birazcık çok olsa yeterli die düşündük... xanadu resort a gittik 1 hafta kaldık bilgilendiriyim istedim... içecekler (alkollü alkolsüz) muhteşem...yemekler muhteşem ve 24 saat yemek bulabiliosn...oda serviside 24 saat beleş...kısacası sömürdük...discosu çok güzel..akşamları canlı müzik var dinlendirici bi ortamı war...gel gelelimki animasyon denilen şey rezalet deil...hiç yok...animatörleri gündüz oturup muabbet etmekten kahve içmekten başka şekilde görmenize imkan yok...akşamları ise eh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Rixos Beldibinden geldim bugun. Tek kelime ile bok gibiydi.Aile oteli cıktı. Disco'su iğrençti. Geceleri kemer'de moonlight arena'ya gitmesek sıçmıştık. Gece'leri dışarıda harcadığımız paranın haddi hesabı yok. Verdiğim paraya bakarak konusuyorum böyle leş bir otel olamaz. Biz yandık siz yanmayın yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar