Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 bi iddia oldu evde. birine yardım etmemiz gerekiyor. olay şu, elimizde ingilizce bi xp var, baya her taraf ingilizce yani. bunun regional and language settings yani bölge ve dil seçeneklerinden bişeylerle oynayarak sistemin dilini olduğu gibi değiştirmek mümkün müdür? yani türkçe yapıcaz, star menü olacak başlat, control panel olacak denetim masası. mümkün değil diye sanıyorum ama, böyle microsoftun sitesinden falan bi patchle, ayarla mayarla oluyosa, yardımcı olunuz. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Benim bildigim en azindan bir dil paketi indirmeden olmuyor.Ve sadece Ultimate Vista'da oluyor bildigim kadarıyla ki su anda benim Ultimate'te o şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 hayir olmaz turkce xp ayri satili inglice ayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 microsoftun böle bi zımbırtısı vardı ya galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 halletim ahali teşekkürler. bizden sonraki aramaya inanan arkadaşlarım için yazayım. şuradan patch indirip yapılıyor. http://download.microsoft.com/download/6/2/e/62e61f10-e106-4f4c-a862-63eec2b41efb/readme.htm belki link değişir, ama faaliyrtin adı Cumulative Help Update for Microsoft Windows XP Multilingual User Interface (MUI) Pack (KB841625) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 patch olmadan belki regedit ten bi seyler yapardın ama windows u şebege cevirme ihtimalin de olurdu,riskli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 regeditten nasıl olsun akıl var mantık var yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 vista için yokmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Vista için var olduğunu belirtmeye çalışmıştım ama biraz karışık yazmışı sadece Ultimate'de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 vista için varmış google da gezerken gördüm de dikakt etmedim çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 business vista var bende çok aradım ama bulamadım, ingilizce yapmak istiyorum. bi link verebilecek olan varsa ayağını öperim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar