nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 İnsan sevdiğiyle sevişir bi kere. Adı neden sevişmek zaten? :D Başarılar dilerim valla umarım mutlu olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 sevişmek sevmekten gelir elbet, sevişiyoruz güzel şey de, sevişsin insanlık da, MEMEĞĞ diye olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 burtonesk said: eregorn libidon üst seviyelerde, birkaç kezdir seks istekli postlarını görüyorum da. abi hemen seviş sen bence. ama forumdan uak yerde. gece ya o yüzdendir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 MEMEEĞĞĞĞĞĞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 -Dark_Angel- said: MEMEEĞĞĞĞĞĞ. aha yanlız deilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 ılık duş almayı unutma üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 ben diyorum 2 bira çak baska seye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 nileppezdel said: İnsan sevdiğiyle sevişir bi kere. Adı neden sevişmek zaten? :D sölemeden geçemedim si.... dersek sevmediğimizle de yapabiliyor muyuz peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 derin konular bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Sen hiç sevgilimi gece bi s...m bi s...m der misin? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 nileppezdel said: Sen hiç sevgilimi gece bi s...m bi s...m der misin? :D ahahahashudauhsdasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 demezsin ama yaptığın iş aynen odur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 nileppezdel said: Sen hiç sevgilimi gece bi s...m bi s...m der misin? :D woahah wohahahah woahhahasfuhakh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 İşte bazen sadece sessiz kalırsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 tüm topiği okumadım ama şunu söyleyip kaçmak istiyorum. "ya ben seni hiç öyle düşünmemiştim yaaa. ya ne bliyim böyle arkadaşız biz ya. yani arkadaş kalalım bence." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Eternalus said: tüm topiği okumadım ama şunu söyleyip kaçmak istiyorum. "ya ben seni hiç öyle düşünmemiştim yaaa. ya ne bliyim böyle arkadaşız biz ya. yani arkadaş kalalım bence." ahaha instant kill moral bozma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 nileppezdel said: Sen hiç sevgilimi gece bi s...m bi s...m der misin? :D ben diom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Hatta sonra o arkadaşız kısmı da yalan olcak, sneden kaçıcak paso nihahahhaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 eregorn said: nileppezdel said: Sen hiç sevgilimi gece bi s...m bi s...m der misin? :D ben diom :D Aferin sana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 yanlız kaçmayanıyla acayip arkadaş olunuyo gerçekten de. aşkın uçup gidiyo bi süre sonra fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 sadsadsadsadabdasdas xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 eregorn said: nileppezdel said: Sen hiç sevgilimi gece bi s...m bi s...m der misin? :D ben diom :D kime dion denmez kutsal bir şey o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Eternalus said: yanlız kaçmayanıyla acayip arkadaş olunuyo gerçekten de. aşkın uçup gidiyo bi süre sonra fln. Evet ya. ama ilk günlerde ister istemez arkadaş gibi davransan da bi soğukluk oluyo kızda, bi korku oluyo herşeyi yazmak gibi algılıyo falan. Akıllanınca kopamıyo ama senden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 bir hayat okulu olarak paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 ya oglum ; -sen kızdan hoslanıyosan kız anlamıstır mevzuyu zaten -he bu kadar hoslanıp da belli etmiyosan icine atıp hissettiklerini davranıslarına yansıtmayabiliyosan bu da cok buyuk bi basarı ve bence kız herseyin farkında kıh kıh B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar