oper Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 mayıs 15 te adsl bağlattım eve 4gb limitli. ay sonuna kadar 4gb kadar kullanım oldu. bugn eve fatura geldi 84ytl.. 30ytl bağlantı ücreti, 30 da internet tamam ama geri kalan kısmı ne bunun? vergi falan mı diycem saçma olacak. haziran 1 de kesilmiş bu fatura. haziran ayı içerisinde de kota aşımı falan olmadı. var mı bilgisi olan? dellendim yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 faturada belirtmiyor mu ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Kota aşımı olmadığından emin misin? Baktın mı ADSL'in Kota Sitesinden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 bana da ilk ay öle bişey gelmişti aradım adsl hizmet zımbırtısını yok nakil ücreti yok bilmem ne dio ilk ay geçiriolar kafadan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 kota aşımı yok. fatura detaylarında vergiler falan var, onları ekleyince oluyo sanırım (fatura bende degil ben evde degilim annem aradı söledi) şimdi tekrar kontrol için girdim sitesine ama giriş yapamıyorum ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 obsesifik said: bana da ilk ay öle bişey gelmişti aradım adsl hizmet zımbırtısını yok nakil ücreti yok bilmem ne dio ilk ay geçiriolar kafadan ya daha önce bağlattığımda böyle bişe olmamıştı ama ya.. 2.bağlatışım şimdi. nakil falan yok ki hem... ödemek zorundayız sanırım ipe ipe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 aynen öle ödeyeceksin he uğraşırım diosan dediğim gbi ara ilk önce ayrıntıyı veriolar onlar baktın olmaması gereken bişey var herşekilde önce ödüosun sonra telekoma gidip itiraz ediosun eğer yanlışlık olduğu tespit edilirse o para bi sonraki faturandan düşülüo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 hepsinin annelerini bi güzel yaad ettim ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 alışırsın alışırsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 yav param olsa dert değil de . param da yok bakalım napcaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar