veyr10 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Yeni çıkacak olan anı kitabimın bir bölümünü siz sevgili paticik üyeleriyle paylaşmaya karar verdim.Bir Terslik Var O sabah uyandığımda bir şeylerin farklı olduğunu biliyordum. Kahvaltımı hazırlarken birden zil sesini duydum. Kapıyı açtığımda karşımda iki tane FBI ajanı beni nazikce(!) karşıladı. Kendileri beni dünyaya hızla yaklaşmakta olan bir meteordan haberdar ettiler. Dediklerine göre çok özel bir görev için seçilmişim. Ben de kendilerine nazikce: "Hasstır oğlum benim sınavlarım var uğraşamam bunlarla gidin Chuck Norris'i falan çağırın!" dedim. Demez olaydım! İşkenceye Uğradım! O lafı dediğim anda kafama cop yedim ve bilincimi kaybettim. Uyandığımda ise kendimi çok gizli bir örgüt evinde buldum. Orada türlü türlü işkencelere mağruz kaldım en acı vereni ise kaynamış suydu... Sonrasında ise içeri siyah gömlekli biri girdi daha sonra öğrendiğime göre ismi Büyük İskender'miş. Kendisi çok ikna edici bir adamdı özellikle bana karşı kullandığı "veyrooncuğuuummmm" tarzı konuşma stili ile beni derinden etkiledi. Ben de kendisine o anda çok güzel bir beste yaptım ve hemen arkasından görevi kabul ederek yörünge dışındaki görevime gittim... Sizlerle kavuştuğum için çok mutluyum. Bir daha ki sefere daha uslu bir çocuk olacağım ve küfür etmiyeceğim. O değil de en çok bazi postlar vardı onlara cevap yazamadım diye üzülüyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Aramıza hoşgeldin veyr10 , yörünge dışı olmanı haksız bulanlardan biriydim 1-2 yerde de dile getirdim. Neyse... Seni yeniden aramızda görmek güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Gördüm StrumVogel desteğin için teşekkür ederim. Yani küfürlü bir slogan söylediğim için banlandım. Tabiki bu moderatorlerin vereceği bir karar ama forum çapından banlanmak koydu bana yoksa önemli değil paticik sağolsun, siz sağolun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c.m.w Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 takma bende aşık veyselin bir lafını imza yaparak , paticiği dini konularda provoke etmişliğim için banlandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 neydi slogan bi daha yazsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 süper konuymuş. garbageda harcanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 slickers said: neydi slogan bi daha yazsana Cons izin verirse neden olmasin :D Ayrıca Cons öyle deme Garbage i hor görme. En güzel bölüm burası valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Hoşdöndün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 veyron bana pm at merak ettim abi sloganı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 bende merak ettim abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=6bHfNF2-BOY Bestenin altinda yatan melodi falan bu şarkıdan alınma sözleriyse Allah korusun Memati'yi Hiç kimse vermesi ona eroini Sabrımız taşıyor geliyoruz Ananı "elinden öpeceğiz" Büyük İskender Artık ban yememek için sembolizme başvuracağım Şarkı çok berbat yalnız melodi olayini merak ederseniz 1:20 gibi falan var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 oha hiç beklemezdim böle bişey cıkıcagını sana rap verdim yoyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 forumda bug var sanırım şmidiye kadar aldığım replerle general olmam lazimdi yetkililere duyrulur! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar