maliyetmuhasebesi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Evet arkadaşlar Enstrümantal soundtrack ve keman sever arkadaşlar,bildiğiniz sağlam parçalar varsa burda isimlerini bizle paylaşın...bi sinerji oluşturalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 lino cannavacciuolo dinne bi. :P soundtrack yaptığını sanmıyorum ama bayaa ii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 http://video.google.com/videoplay?docid=-4459105573112505828&q=lino+cannavacciuolo&ei=i4NXSM2QL5OOiwKqxYn1Dg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maliyetmuhasebesi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 gerçekten tek kelimeyle harika paylaşım için teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 süpermiş el. kim bu adam? ve şarkı adı memento mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 eet memento. Amca virtüöz zate :P youtubeda daha çok videosu vardır da malum sebeplerden koymaya kasmadım buraya :) 3 albümü var elimde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maliyetmuhasebesi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 evet arkadaşlar yokmu başka.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 dueling violins queen of damned ilk kez vtunnelden link veriyom işallah çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 ha alcadras adamın adını yazmamışım eheh :P Lino Cannavacciuolo. Anouar Brahem de var aslında da udi bu amca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 kendi tasarladıgı 5 telli kemanıyla Ed Aleyne Johanson. oxford suitleri cok guzel.bulamazsan ÖM atabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Film değil de icewind dale 1 ve 2 nin müzikleri özellikle 2 de targosta çalan müzik efsanedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
plasticmouth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 goldmund.. p.s. piyano sololarından olusuyor albümleri-donnie darko soundtrackine de benziyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Gianni Pavesi - Rilassamento severim bu parçayı pek. keman değil yalnız. bir vals parçası. Onun dışında klasikleri yazmaya gerek var mı bilmiyorum ama Barber'ın Adagio for Strings'ini ve Albinoni'nin Adagio in G Minor'ını dinlememiş olma gibi bir gafletteysen dinle. Bunlar soundtrack değil, öyle enstrümental yabancı ve keman üzerine daldım. yalnız konuda klasik müzik serbestse ona göre girelim :) hadi iki parça sıkıştırdım araya ama :P edit2: rilassamento ya sırf keman değil demek istemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 old boy ost tek geçerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 ANGEL SOUNDTRACK! lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maliyetmuhasebesi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 evet arkadaşlar başka yokmu? Herkese teşekkürler... Bana özelden ulaşan arkadaşlar olursa şahane keman eserlerimi paylaşabilirim. Farid Farjad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Deyad Gity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maliyetmuhasebesi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 asinan ilk sayfadaki parçanı dinledim. Dinlendirici teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 roxanne böyle yazılıyordu heralde ama bu topaçı açan zaten kesin bunu biliyordur nese ben söledim sonra gittim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Alice In Chains'in Enstrumantal bir Another Brick in The Wall cover'ı var dinlemeni tavsiye ederim çok hoş yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maliyetmuhasebesi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 youtube dan felanmı dinleyebilirim.sende var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maliyetmuhasebesi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 http://www.dosya.cc/FaridFarjad-Ayrilik.mp3.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 yalnız paylaşım yasak söliim de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar