Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 arıza seviyesine göre bazen görüp mesaj atamama bazen de hiç görememe cezası veriyoruz işte tabi bu işlem genelde zegna ile benim müdaheleme göre de degişiyor zegna genelde bölümü dahi göstermezken ben en azından görün ama msj da atamayın cezası veriyorum. baluu nun cezayı ben verdim o ayrı, arıza büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 eğer bu sistem yapılabldiyse, dediğini yapmak daha basit olur baluu. bekliyoruz bakalım :) yönetim çalışıyor yav:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 bence zegna daha ınsaflıymıs hıc deılse gostertmıyor sen gosterıp elletmıyon o daha kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 eyw ciger dyna. ben çıkarınca büyük arıza çıkararım zaten. sdfhg. dory detayları aktardı sağolsun. Ama cidden şunu opsiyonel olarak seçebilirsek çok şükela olur ya, aramada bile gözükmüyor süper bi filtrelemeymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 bunu ben bile bilmiyodum. hatta topici okuyunca iyimis demistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 logout olunca girebilirsin muhtemelen okumak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 he he evet bi de öyle bişi var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 e eöh abuzerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 football manager terkedilmenin üstüne iyi gider dedim diye uçmuşum bende. özellikle bakmak için logout oldum. tam 2.5 sene sonra logouta bastım sırf bunun için. football manager iyidir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 aga valla o topik'de efsane banlar olmuş sdjkgh. ben de bi gidem bakam acaba neden banı yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 sdgjmhhgfk g sjfkgs asdfjslkdı. Anlaşmaya çalışıyorum, olmuyor, olamıyor. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 yazmışım yazmışım. Hatalıyım. Ama siz gene de aramayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 uzatma arkadaşım. sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 ağbi insan hatasını bilmezse, nasıl düzeltebilir ? Nasıl tekrarlamayacağının garantisini verebilir di mi ama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 gosterimden kaldirdigimiz icin yok diyebiliyosun baluu. yoksa var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Şikayetler için mail adresi var, oraya mail atıp sor. Olmadı ÖM at. Garbage'da sorulacak şey değil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 dory said: gosterimden kaldirdigimiz icin yok diyebiliyosun baluu. yoksa var. hmm.. bak o olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 e bi de evet, forumda boyle neden uzaklastirma aldim diye topic acmak yerine adminlere mail/öm atiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 ya ben niye uzaklaştırıldım diye topic açmadım ki.. Kişisel gümledi sandım. :D bilmiyordum böyle bişi olduğunu yani. Sonuna kadar haklılar aga banlamakta beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Kişisel'in gümlemediğini, senin uzaklaştırıldığını öğrendikten sonra "İyi de ben böyle bişey yapmadım ki :D sdjkl" şeklinde mesaj atmak da aynı kapıya çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 nese ya yapmışım zaten. Kabahatliyim kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 DynamicK said: tabi bu işlem genelde zegna ile benim müdaheleme göre de degişiyor zegna genelde bölümü dahi göstermezken ben en azından görün ama msj da atamayın cezası veriyorum. Peki efbiyayın yetki alanına giren davalarda ne yapıyorsunuz? Lanet olasıca federaller! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 diri diri gomuyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 axedice said: Peki efbiyayın yetki alanına giren davalarda ne yapıyorsunuz? Lanet olasıca federaller! Şüphelileri senin arabaya bindirip Bahçelievler'e yolluyolarmış =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 yalnız ben isteğimde ciddiyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar