yves Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 nasıl takılıyo bu kartuşlar bilen var mı?? kartuş yerini açtıktan sonra metal ince şeyler var onların çıkması gerekiyo sanırım ama çıkaramadım..[signature][hline]Only in silence the word, only in dark the light, only in dying life: bright the hawk's flight on the empty sky. Creation of Ea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 elektrike bağlı ve power on olduğundan emin ol.. iki saat uğraştım demin, meğersem elektriğe takıl değilmiş.[signature][hline]Halfmumi bir ara demiş ki: İcq yönetimi Mastericq sahipleri 25 haneye kadar icq dağıtcaklarını bununda icqnun ortamını dağıtcağını belirttiler -coLdwind-, 13 February 2004 00:17 tarihinde demiş ki: mumi the sucker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yves Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 acemiliğin bu kadarı..yeni aldım makineyi ilk önce kartuşu falan takayım sonra bağlarım pc ye diodum..meğerki ilk önce pc ye bağlanıyomuş..:)pc ye bağlayınca güzelce yer açılıyo kartuşlara..:)[signature][hline]Only in silence the word, only in dark the light, only in dying life: bright the hawk's flight on the empty sky. Creation of Ea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar