Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 üniversite içi diyor ama. ayrıca okullar arasında da duymadım ben hiç,vardır belki.
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 okullar arasında var. odtü de vardı sanırım, öss puanın geçmek istediğin bölümün senin girdiğin öss deki taban puanından yüzde bilmemkaç az olamaz falan yazıyor.
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 okumadan atlamayalım,bir önceki sayfada da var ;)
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 öss puanı okullar arasında dikkate alınıyor. yönetmelikte olsun olmasın mülakatta sadece gno'ya bakarak yorum yapmıyorlar.
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 okullar arasında öss puanına, lisene ve lise ortalamana da bakıyorlar. boğaziçinde bunlara ek olarak bir de içerde tanıdığın var mı ona bakıyorlar ;) itüde ne salaklar gördüm kimya gibi bölümlerde 3.8 yapıp endüstriye falan geçtiler. zor ama o kadar da değil çalışınca oluyor. üniversitede çalışınca özellikle ilk 2 sene her şey olur zaten, ne kadar inek olduğuna bakar. ama 3-4. sınıfta hocasına bakar.
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 "topsakal ve çerçevesiz gözlük satışlarımız kantinde..." ahaha
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 itü'de fakülte dışından bir bölümde çap veya yatay geçiş hakkı yok mu? hatta tüm devlet üniversitelerinde mi öyle yoksa ? itü peyzaj'dan mimarlığa geçiş veya mimarlık çapı ne kadar kastırır, durum nedir? teşekkürler.
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 her bölümden her bölüme var itüde, lakin o peyzaj mimarlığı şu bu alanlarda bir takım problemler oluyor sanırım. mühendislik öğrenimiyle farklı çünkü.
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Fakültelerin bölümleri arasındaki yatay geçişler 3. yarıyıl veya program uyumunun sağlanması koşulu ile daha üst yarıyıllara yapılabilir. b) Fakülteler arası yatay geçişler yalnız 3. yarıyıla yapılır. Fakülteler arası da olabiliyormuş. Ynetmelik
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 boğaziçi sosyolojiden psikolojiye geçiş mi denemeliyim yoksa istanbul psikolojiye mi girmeliyim?
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ikisini de dene tutarsa boğaziçi psikolojiye gir :p istanbul psikolojiyi bildiğimden değil tabi ama boğaziçi iyidir yine
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ben sosyal yapmadım ama boğaziçi psikoloji tutuodu eşit ağırlık puanımla tey :p
Öne çıkan mesajlar