roket adam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 şimdi tv de reklamı çıktı, mayo bebek bezi diye. ben bu şeyi giyen bebeğin olduğu havuza giremem birader. kaçırır falan. rezalet. ıyy. ne dersiniz güvenilir mi acaba, şimdi gittiğimiz havuzda böle bi bebek görürsek ne yapalım kaçalım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 sızdırmaz değil mi onlar zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 havuz zaten pis bişi.. ahanda bununla daha da pis olacaktır. görsem kaçarak uzaklaşırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 bebek havuzlari ayri degil mi? sapik diye yersin dayagi idrar tehlikesinden once merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Huggies Shat Little Bricks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 O bebek ya o bezle ya da o bezsiz girecek o havuza. O yüzden bezli bebekle girmek en -azından ortalarda yüzen kaka parçalarını görmekten iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 şimdiki bezler hava alıyo falan bide , şimdi su giricek beze boku emick sonra böle ince ince bütün havuza yayılacak. bezsiz girse hemen görürsün kaka yaptığını cıkartırsın. ama huggiesle havuzları kakalıyamamaya son! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 adamlar zaten sızdırmıyo diye yapmıştır heralde, bi espirisi yoksa sokuyolar zaten normal bezle asfdz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 ben fenerbahce orduevinin cocuk havuzunda yuzuyordum 9 mu ne yas boyle yanimdan yuzerek bir kaka gecmisti kendimi sudan zor attim asker geldi normal biseymis gibi kakayi yakaladi goturdu bildigin cop kutusuna atti milelt izledi ve yuzmeye devam etti birdaha girmedim cocuk havuzuna zaten istesemde giremezdim o donemki orduevi komutani havuzdan sorumlu subaya emir yollamis olimpik havuza cocuklar girmesin cocuk havuzunada buyukler girmesin diye subayda bir kural koymus 10 yasindan buyukler cocuk havuzuna 14 den kucukler olimpik havuza giremiyordu olayin mantigi ne aradaki yas guruplari ne poh yiyodu demeyin askeriyenin basladigi yerde mantik aramiyicaksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar