Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 tabiiki zamaan çünkü zamanı durdurup ileri geri alıp hatasız yaşarsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 said: Alexi_Septimus, 11 February 2004 22:22 tarihinde demiş ki: Vampir. Bilenler biliyor meğilliyim zaten. aman abi büyüksün :) senden korkulur valla vampir werewolf karışımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Saçlar uzadı diye werewolf yakıştırması yapmayınız efem =). Eşrefle kınadım sizi. Saf kan vampirim ben. Vlade Tepes'e dayanıyor soy ağacım.[signature][hline]"Çek Ildeniz çek..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 hatalarım olmadan bir hiçim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 son cewap en güzeli :p ben wampir jedi büyücü olmak isterdim ewet yanında kahve de isterdim o zaman.[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Zamanı kontrol etmek ileri geri gitmek durdurmak vs dedimde.. Şöle bi düşündüm derin belli bir noktadan sonra iice akıl sağlımı yitirir,saçmalardım.. *! zamanı durdurur, ve kendini asar, durumu allaha havale eder* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 said: Sly-One, 11 February 2004 22:29 tarihinde demiş ki: ewet yanında kahve de isterdim o zaman. Kahvesiz olmaz. *!Kahve aklına gelir.* *!Koşa koşa gider kettle'ı açar.*[signature][hline]"Çek Ildeniz çek..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 İnsanların beyninden geçenleri okumak isterdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 said: medusa748, 11 February 2004 22:35 tarihinde demiş ki: İnsanların beyninden geçenleri okumak isterdim :) bi filmde vardı çocuk okuyabiliodu karşısındaki kız bunla konşuo canımlı cicimli o sırada ıyy ne ezik çocuk sussa da gitse falan.. dumurlar üzerine dumurlar yaşıo çocuk hep[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 said: medusa748, 11 February 2004 22:35 tarihinde demiş ki: İnsanların beyninden geçenleri okumak isterdim :) bazen tahmin ettiğinden de kötü olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 ewet çok tehlikeli :) hiç arkadaşın kalmaz diye tahmin ediyorum. bu arada üst sewiye bi büyücü dedikleriniz isteklerin hepsini yapabilicek kapasitededir :p bu nedenle büyücü olun yeter. ama forgotten realms şartlarına göre üst sewiye.[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 sadece charm person atabiliyo olmak isterdim....veya yalnızca ihtiyacım olduğumda içinden 5 milyon çıkan bi cep.... ne dilediğinize dikkat edin....yanlış şeyler olabiliyo...[signature][hline]Trust hurts, betrayel kills... İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen. Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki: ayrıca benim adım thomas disease bana komaz Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki: İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C0rrUpT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Dusunce okuyabılmek gercekten de cok teglıkelı olabılır sahsen dusundumde ben bunu asla ıstemem.yavv zaten kıskanc bırıyım hıc kız arkadasım olmaz o zaman:P[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 İnsanların düşüncelerini okumak ne kadar kötü şeylerde getirse hayatınızı geçirebileceğiniz kişiyi bulmakta sizin en doğru seçimi yapmanızı sağlar.[signature][hline]Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Chosen of Mystra ol bitsin işte, gerçektende hepsini kapsıo (bkz:vampir olmak, invis, time stop, charm, ve daha niceleri..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Ben sadece vampir olsam? Olmaz mı? *!Bambi Eyes*[signature][hline]"Çek Ildeniz çek..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C0rrUpT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 said: Holyman, 11 February 2004 22:43 tarihinde demiş ki: İnsanların düşüncelerini okumak ne kadar kötü şeylerde getirse hayatınızı geçirebileceğiniz kişiyi bulmakta sizin en doğru seçimi yapmanızı sağlar. Holyman bence kımsenın hayatında doru kısı yoktur. Mutlaka herkez hata yapar sarkılar bıle var bole:P yanııı hataları bılmemek daha ıyı[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 said: Xaer_Aloneheart, 11 February 2004 22:36 tarihinde demiş ki: said: medusa748, 11 February 2004 22:35 tarihinde demiş ki: İnsanların beyninden geçenleri okumak isterdim :) bi filmde vardı çocuk okuyabiliodu karşısındaki kız bunla konşuo canımlı cicimli o sırada ıyy ne ezik çocuk sussa da gitse falan.. dumurlar üzerine dumurlar yaşıo çocuk hep Aslında bi bakıma haklı olabilirsin ama zaten insanların iki yüzlü olup olmadıklarını gün geliyo anlayabiliyorsun ve o zaman da onlarla geçirdiğin vakite yanıyosun.. Onun yerine hemen anlayıp onunla alakanı kesmen daha iyidir bence.. En azından hayalkırıklığına uğramassın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pegasus Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 hmmm sphere de adminlerin yapabildii herşeyi yapabilmek isterdim.yani bu dünyada bi gm gibi bişi süper olurdu.ama yaşamın zevki kalmazdı. .invul .invis .control .kill .resurrect .add vs vs... evrendeki herşeyden güçlü olduğunuzu hayal edin.ben kesinlikle katlanamam 1-2 yıl eğlenirim ama sonra sıkıcı gelir.hiçbir arkadaşın yok.sadece kölelerin var.ben intihar ederim walla. ama zamanı kontrol etmekte güzel olurdu(durdurmak,yavaşlatmak,hızlandırmak,ileri-geri almak vs..).mesela tüm sınavlara girip soruları alıp geri gidip sınavda full çekerdin,sana saldıran birine karşı matrix deki gibi bullet time çekerdin(zamanı yavaşlatıcan ama sen normal hızındasın yada normalden hızlısın)adam yumruk üstüne yumruk yiyo tüm kemikleri kırılıyo ama bunlar bir saniye bile almıyo.süper olurdu. yada sevdiğin birinin kalbini kırdın geri gidip doğru sözcükleri bulana kadar "sahneyi tekrarlardın". sınırı olmayan tek şey vardır.hayalgücü. yani bu forumun sonu gelmez.ama bence zamanı durdurmak herşeyden iyi olurdu.bide güç,hız,zeka kapasiten artıcak insanüstü güç,hız,zıplama fln... Welcome To The Matrix olayı olurdu.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 ya öle bi yeteneğin olsa sınavmı kalır baba ya ben zamanı durduran bi şahıs olsam ne okulu ya bırakırım direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 said: C0rrUpT, 11 February 2004 22:46 tarihinde demiş ki: said: Holyman, 11 February 2004 22:43 tarihinde demiş ki: İnsanların düşüncelerini okumak ne kadar kötü şeylerde getirse hayatınızı geçirebileceğiniz kişiyi bulmakta sizin en doğru seçimi yapmanızı sağlar. Holyman bence kımsenın hayatında doru kısı yoktur. Mutlaka herkez hata yapar sarkılar bıle var bole:P yanııı hataları bılmemek daha ıyı Niye doğru ki$i olmasın.. Bence yanlı$ dü$ünüyosun.. Mutluluğu yakalamı$,ili$kilerinde pek tartı$ma vs.olmayan,birbirine gerçekten her açıdan çok uygun insanlar yok mu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C0rrUpT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 zamanı durdurarak yapacagınız seylerı gorunmez olarak yapmanbız daha eglencelı olmazmı? Sonucta bırısı durmus bır halde dowmek var Haraketlı ıken dowmek var:P Ama o senı gormucek:P[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Ama vampir..?[signature][hline]"Çek Ildeniz çek..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C0rrUpT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Tmm alexı vampırsın tmm :P[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Örümcek Adam'ın sahip olduğu güçlere sahip olmak isterdim.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar