Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eger doga ustu bır gucunuz olsa ne olmak ısterdınız?

C0rrUpT

Öne çıkan mesajlar

said:
medusa748, 11 February 2004 22:35 tarihinde demiş ki:
İnsanların beyninden geçenleri okumak isterdim :)

bi filmde vardı çocuk okuyabiliodu
karşısındaki kız bunla konşuo canımlı cicimli o sırada ıyy ne ezik çocuk sussa da gitse falan..
dumurlar üzerine dumurlar yaşıo çocuk hep[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Oy asiye asiye tütün koydum kesiye...
Sosyal ağlarda paylaş

ewet
çok tehlikeli :)
hiç arkadaşın kalmaz diye tahmin ediyorum.
bu arada
üst sewiye bi büyücü
dedikleriniz isteklerin hepsini yapabilicek kapasitededir :p
bu nedenle büyücü olun yeter.
ama forgotten realms şartlarına göre üst sewiye.[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Sosyal ağlarda paylaş

sadece charm person atabiliyo olmak isterdim....veya yalnızca ihtiyacım olduğumda içinden 5 milyon çıkan bi cep....

ne dilediğinize dikkat edin....yanlış şeyler olabiliyo...[signature][hline]Trust hurts, betrayel kills...
İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen.

Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki:
ayrıca benim adım thomas disease bana komaz
Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki:
İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

Dusunce okuyabılmek gercekten de cok teglıkelı olabılır sahsen dusundumde ben bunu asla ıstemem.yavv zaten kıskanc bırıyım hıc kız arkadasım olmaz o zaman:P[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır!

Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden
Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden
KURSUNU YER!!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Holyman, 11 February 2004 22:43 tarihinde demiş ki:
İnsanların düşüncelerini okumak ne kadar kötü şeylerde getirse hayatınızı geçirebileceğiniz kişiyi bulmakta sizin en doğru seçimi yapmanızı sağlar.

Holyman bence kımsenın hayatında doru kısı yoktur.
Mutlaka herkez hata yapar sarkılar bıle var bole:P
yanııı hataları bılmemek daha ıyı[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır!

KURSUNU YER!!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xaer_Aloneheart, 11 February 2004 22:36 tarihinde demiş ki:
said:
medusa748, 11 February 2004 22:35 tarihinde demiş ki:
İnsanların beyninden geçenleri okumak isterdim :)

bi filmde vardı çocuk okuyabiliodu
karşısındaki kız bunla konşuo canımlı cicimli o sırada ıyy ne ezik çocuk sussa da gitse falan..
dumurlar üzerine dumurlar yaşıo çocuk hep

Aslında bi bakıma haklı olabilirsin ama zaten insanların iki yüzlü olup olmadıklarını gün geliyo anlayabiliyorsun ve o zaman da onlarla geçirdiğin vakite yanıyosun.. Onun yerine hemen anlayıp onunla alakanı kesmen daha iyidir bence.. En azından hayalkırıklığına uğramassın...
Sosyal ağlarda paylaş

hmmm
sphere de adminlerin yapabildii herşeyi yapabilmek isterdim.yani bu dünyada bi gm gibi bişi süper olurdu.ama yaşamın zevki kalmazdı.
.invul .invis .control .kill .resurrect .add vs vs...
evrendeki herşeyden güçlü olduğunuzu hayal edin.ben kesinlikle katlanamam 1-2 yıl eğlenirim ama sonra sıkıcı gelir.hiçbir arkadaşın yok.sadece kölelerin var.ben intihar ederim walla.

ama zamanı kontrol etmekte güzel olurdu(durdurmak,yavaşlatmak,hızlandırmak,ileri-geri almak vs..).mesela tüm sınavlara girip soruları alıp geri gidip sınavda full çekerdin,sana saldıran birine karşı matrix deki gibi bullet time çekerdin(zamanı yavaşlatıcan ama sen normal hızındasın yada normalden hızlısın)adam yumruk üstüne yumruk yiyo tüm kemikleri kırılıyo ama bunlar bir saniye bile almıyo.süper olurdu.

yada sevdiğin birinin kalbini kırdın geri gidip doğru sözcükleri bulana kadar "sahneyi tekrarlardın".

sınırı olmayan tek şey vardır.hayalgücü.

yani bu forumun sonu gelmez.ama bence zamanı durdurmak herşeyden iyi olurdu.bide güç,hız,zeka kapasiten artıcak insanüstü güç,hız,zıplama fln...
Welcome To The Matrix olayı olurdu.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
C0rrUpT, 11 February 2004 22:46 tarihinde demiş ki:
said:
Holyman, 11 February 2004 22:43 tarihinde demiş ki:
İnsanların düşüncelerini okumak ne kadar kötü şeylerde getirse hayatınızı geçirebileceğiniz kişiyi bulmakta sizin en doğru seçimi yapmanızı sağlar.

Holyman bence kımsenın hayatında doru kısı yoktur.
Mutlaka herkez hata yapar sarkılar bıle var bole:P
yanııı hataları bılmemek daha ıyı

Niye doğru ki$i olmasın..
Bence yanlı$ dü$ünüyosun..
Mutluluğu yakalamı$,ili$kilerinde pek tartı$ma vs.olmayan,birbirine gerçekten her açıdan çok uygun insanlar yok mu yani?
Sosyal ağlarda paylaş

zamanı durdurarak yapacagınız seylerı gorunmez olarak yapmanbız daha eglencelı olmazmı?
Sonucta bırısı durmus bır halde dowmek var
Haraketlı ıken dowmek var:P
Ama o senı gormucek:P[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır!

KURSUNU YER!!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...