Fly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 bu seneki değil geçen senekinde formdan bir yer tutmuştu ama girmemiştim, o yüzden de 0.3 le çarpılır okul puanın hede hödö dediler giremedim. önümüzdeki öss'yi düşünüyordum, yine 0.3 dediler şaşırdım ; yine 0.8 ile çarpılması gerekmez mi kendi alanımda olursa ? bi de 4 sene oldu ya liseler, derslerin konuları değişmedi de 4 yıla mı yayıldı yoksa konular da mı değişti ? veya tanıdığı dershane sahibi falan olan biri hiç duydu mu öss'de değişiklik vs vs diye ? bu kadar sanırım soracağım. tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 2 yıllık myo'lar 1 bölüm puanın ve okul puanının 0,3 çarpımının toplamıyla bulunuyor. 4 yıllık fakülteler ise 2 bölüm puanın ve okul puanının 0,8 çarpımının toplamıyla bulunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 seneye tertemiz bi sayfa açıcan 0.8 ile çarpılacak diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 (tu)(0.8) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 nays. konular peki değişti mi yoksa aynı mı yine ? o fazladan 1 senede napıyorlar yani merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 3 sene = 4 sene, ekstra konu yok boşuna zaman kaybediliyor. güncel: var aslında, daha inciğine boncuğuna inen sorular çıkacakmış diyolar. sanırım ezber olayları daha fazla giriyo mevzuya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Yok ya kardeşim lisede şimdi, aynı şeyleri görüyorlar fakat sindire sindire görüyorlar. Mesela bizim zamanımızda integral çıkmazdı, çünkü lisedeki öğrencilerin yarısı o konu anlatılırken ya öss kasıyor olurdu ya da okul yetiştiremezdi. Şimdi ekstra bir sene koydular böyle yetişmeyen konuları rahat rahat anlatıyorlar. Tabii insancıklar bu sayede üniversiteye geldiklerinde integral çözemedikleri için 4 sene matematik okumuyorlar (bkz. ben) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 fly ne okuodun sen? ii bişidi die hatırlıorm nie 2009 öss? 0.8 tertemiz sayfa diye biliyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 GS ünide sanırım da memnun değil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 fransızca kasmıştır bir ihtimal, okuyup okuyup iyi de bu dil bi bka yaramıcak galba psikolojisine düşmek feci bişey olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 gs bilgisayar. yok fransız okulundan geldim zaten, ortalama seviyede bilseniz yetiyor gsü için de, evet bu okuldan çıkınca mühendis diyebilecek miyim kendime onu soruyorum. ok cevaplarımı aldım , tşkler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar