Fly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 bu seneki değil geçen senekinde formdan bir yer tutmuştu ama girmemiştim, o yüzden de 0.3 le çarpılır okul puanın hede hödö dediler giremedim. önümüzdeki öss'yi düşünüyordum, yine 0.3 dediler şaşırdım ; yine 0.8 ile çarpılması gerekmez mi kendi alanımda olursa ? bi de 4 sene oldu ya liseler, derslerin konuları değişmedi de 4 yıla mı yayıldı yoksa konular da mı değişti ? veya tanıdığı dershane sahibi falan olan biri hiç duydu mu öss'de değişiklik vs vs diye ? bu kadar sanırım soracağım. tşk.
batuhan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 2 yıllık myo'lar 1 bölüm puanın ve okul puanının 0,3 çarpımının toplamıyla bulunuyor. 4 yıllık fakülteler ise 2 bölüm puanın ve okul puanının 0,8 çarpımının toplamıyla bulunuyor.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 seneye tertemiz bi sayfa açıcan 0.8 ile çarpılacak diye biliyorum.
Fly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 nays. konular peki değişti mi yoksa aynı mı yine ? o fazladan 1 senede napıyorlar yani merak ettim.
yav Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 3 sene = 4 sene, ekstra konu yok boşuna zaman kaybediliyor. güncel: var aslında, daha inciğine boncuğuna inen sorular çıkacakmış diyolar. sanırım ezber olayları daha fazla giriyo mevzuya =/
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Yok ya kardeşim lisede şimdi, aynı şeyleri görüyorlar fakat sindire sindire görüyorlar. Mesela bizim zamanımızda integral çıkmazdı, çünkü lisedeki öğrencilerin yarısı o konu anlatılırken ya öss kasıyor olurdu ya da okul yetiştiremezdi. Şimdi ekstra bir sene koydular böyle yetişmeyen konuları rahat rahat anlatıyorlar. Tabii insancıklar bu sayede üniversiteye geldiklerinde integral çözemedikleri için 4 sene matematik okumuyorlar (bkz. ben)
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 fly ne okuodun sen? ii bişidi die hatırlıorm nie 2009 öss? 0.8 tertemiz sayfa diye biliyorum bende.
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 GS ünide sanırım da memnun değil :P
yav Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 fransızca kasmıştır bir ihtimal, okuyup okuyup iyi de bu dil bi bka yaramıcak galba psikolojisine düşmek feci bişey olsa gerek.
Fly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 gs bilgisayar. yok fransız okulundan geldim zaten, ortalama seviyede bilseniz yetiyor gsü için de, evet bu okuldan çıkınca mühendis diyebilecek miyim kendime onu soruyorum. ok cevaplarımı aldım , tşkler ^^
Öne çıkan mesajlar