>:O Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 pcye format atmadan önce bi sorun yoktu. ilk aldıgımda buna benzer bi sorun yaşamıştım 1.2 saatlik. format atınca düzelmişti. şimdi olay şöyleki warcraft sırasında 30dkyı geçince sanki mouse sapıtır gibi ufacık dokunuşumda anında haritanın sonuna kadar gidiyor. her yöne aynı şekilde mousela asla hareket ettiremiyorum. ve oyun kasmaya baslıyor aynı sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
>:O Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mouseun pilini değiştir. Veya optik yere kıl falan kaçmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Kablosunda kırık vs olabilir. Sorun farede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 w3 ile ilgili bir olay o, mouse değil. oyun takılmaya başladığı için çok hızlı scroll yaptığını sanıp seni harita sonuna atıyor. sorunu başka yerde aramak bence daha doğru olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 müm'ün dediği gibi durum. trip'te 44'e oturmayın arkadaşlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
>:O Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 sorunun mousela ilgili olması imkansız, sadece warcraftta oluyor bu sorun. ve aynı zamanda oyun inanılmaz kasmaya başlıyor. oyunu silip tekrar yükledim, ekran kartı sürücüsünü yeniledim bi fark yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 reformat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 warcraftla alakalı ve çok eski bir sorun, official forumlarında da tartışılmıştı, oyunla alakalı lakin sadece optik mouselarda olan bir sorun ve düzeltmenin yolu yok ne yazık ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
>:O Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 hmm baska mouse denesem olmaz mı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 sens. ayari cek ne biliyim, accel i kapa, oyle dene. makine nedir ki w3 kastiriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar