Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EURO 2008: Türkiye-Hırvatistan

Luinir

Öne çıkan mesajlar

-Wissy said:
`bobby robson un talebesi. 1992'de kesin olmayan bir bilgiye göre önce robson un tercümanı olarak başladığı görevini, iskoçyada aldığı antrnörlük sertifikaları sonrasında robson un has adamı olarak devam etmis. robson ile ülkesinde sporting lizbonve porto da çalışan sonra da beraber ronaldo nun barcelona da kadroda olduğu sezon ispanyaya giden mourinho 3 yıl da louis van gaalın yardımcılığını yaptı.`

eksi'den alinti bu da.
aaa adam isin icindeymis di mi?
tuh, biz de cm oynayip ordan cl sampiyonluklari, chelsea, inter teknik direktorluklerine ulasiliyor saniyorduk =[
uzgunum hayallerinizi yiktigim icin.
keep goin'

İşin içinde değil demedik ki futbolcu değildi, tamamen ayrı bir meslekten girdi bu işe dedik.

Terim'in onbir tercihleri, sistemsiz oyunumuz seni tatmin ediyor mu yani?
Sosyal ağlarda paylaş

saçma sapan yorumlar yine bi ton. neyse fatih terim yalakalığıyla zerre uğraşamam şu dakika hakikaten. adamın kötü olduğunu bile bile hala sırf inat olsun diye anlamsız tartışmalara girip insanları fm cm yargısına sokuyorsunuz. 23 yaşındayım 6-12 yaşlarım arasında futbol oynadım kulüplerde alerjik bronşitimin astıma çevirmesi yüzünden annemlerin zoruyla bıraktım, o yaşlardan beri aktif olarak futbol izliyorum, kusura bakma ama neredeyse 17 yıldır futbolla içli dışlıyım ve istediğim yorumu yapma hakkına da sahibim. kısmetse seneye de ingilterede menajerlik kursuna başlamayı planlıyorum. ama doğru biz ne anlarız futboldan falan. kimiz ki biz yalnızca fm oynayan zavallıcıklarız o yüzden fatih terim best of best yani.

hey allahım ya. hırvatistan'dan 250 tane gol yeriz inşallah da görürüm sizi fatih terim aşkınızla. ne fatih terimmiş be.
Sosyal ağlarda paylaş

-Wissy said:
Iyi de futbolculukla teknik direktorluk bir degil. Ornegin topluca `fail`.
Yasla beraber kas gucu kaynakli eksiklikler oluyor. OSS'ye giren gencsin, biyoloji gordun, ben anlatmiyim bunlari.
Diger yandan eskide kalmadi ki adamin basarilari. Yine TR tarihine gecti.

Yaşla beraber alzheimer falan da geliyor, insanlar daha bi saçma düşünmeye de başlıyorlar.

Başarı da tamamen futbolcuların gazlığından ve baldan geldi yani Terim'in en büyük katkısı "HADİ ALLAH YARDIMCINIZ OLUSAAAARARRÖÖAARRANN!" diye bağırmasıdır soyunma odasında
Sosyal ağlarda paylaş

Sırf gazla oluyor mu bütün bunlar yani iyiymiş...
Ya bu adam eleme gruplarında geldi kurtarıcı olarak yerden yere vuruldu ama çıktı takım bi şekilde.
Burda yine yerden yere vuruldu 0-0 çekicek dendi adam yine çıkardı gruptan daha da götürüyor kazanan her zaman haklıdır...

edit:bende o yıllarda basketbol oynuyodum baya profesyonel gidip bi coach kursuna yazılayım bari :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ahahha kazanan her zaman haklıdır peki. :D

Gayet gazla oldu, en ufak taktiksel bir düzelme olmadı Hamit'i sağa alması dışında ileri yani.

Bunu da 2 haftadır herkes söylüyor anca uyandı büyük TD gerçekten çok tebrik ediyorum kendisini..

Terim iyi bir teknik direktördü, harikaydı. Ama İtalya seferi sonrası bitti.
Sosyal ağlarda paylaş

fatih terim'in şu takıma tek artısı daha önce de belirttiğim gibi damlaya damlaya bitmek bilmeyen balıdır. başka da zerre yardımı olmamıştır şu takıma. hala çıkıp maçlardan sonra "mucizeleri gerçekleştirmek zordur bu da benim işim ben bunu hep yapıyorum" " isviçreliler bunu her seferinde yapıyor ben de gelip yenip gidiyorum " gibi iğrenç cümleler kuruyor olması da ne kadar aşağılık kompleksine sahip bir adam olduğunu ve kendini hep takımın önünde tuttuğunun göstergesidir.

teknik direktör arsene wenger gibi olur. lucescu gibi olur ne bileyim zico bile efendiliğiyle kişiliğiyle sevdirmesini biliyor kendisini.
Sosyal ağlarda paylaş

wissy türkiye hırvatistan konusunu bile iğrenç bir hale getirdin tebrik ediyorum. sen süper futbol bilgin ve yorumlarınla konulara renk katmaya devam et rica ediyorum senden. zira şu forumlardaki herkes fm oynayıp kendini teknik direktör zannediyor o yüzden bizler biraz aptalız. sen keyfine bak eğlen güzel güzel kendi halinde.

fatih terim neyi başarmış acaba gerçekten de çok merak ediyorum. ama bunu ayrıca fatih terim adı altında tartışılması için yeni konu açıp orada tartışın, bundan sonra maçla alakalı yorum yapmayacaksanız buraya yazı yazmayın silinecek tarafımdan.

eleştirmek isteyen, yalakalık yapmak isteyen kim varsa fatih terim'i kendi konusunda tartışsın. bu konuyu da daha fazla sulandırmasın.

son söyleyeceğim de ben bu takımı teknik direktörsüz olarak düşünüyorum turnuva başından beri. bir kaç futbolcumuzun üstün performansı ve azmi sayesinde yürüyoruz bakalım nereye kadar yürürüz. başarıymış. tabi ya.
Sosyal ağlarda paylaş

yok ben genel olarak demiştim ama söylediğim herşeyi inatla bana yönlendiriyor olmanız da çok ilginçmiş. deathlord'un da senin fake'in olduğunu düşünmeye başladım açıkcası neyse.

mumu said:
eleştirmek isteyen, yalakalık yapmak isteyen kim varsa fatih terim'i kendi konusunda tartışsın. bu konuyu da daha fazla sulandırmasın.

konu hırvatistan maçı ve fatih terim'in iyiliği kötülüğü başka bir konu altında tartışılacak bu kadar basit daha fazla germeyin ortamı ve insanları yapışık ikizler.
Sosyal ağlarda paylaş

İşte bu harikasın mumu Fatih Terime bok atmak yetmedi şimdi sağa sola bok atmalıyım evet evet savunanlara da bok atmalıyım şans eseri geldi takım buralara Fatih Terim kim ki zaten ne anlar futboldan...
Fake demişsin evet fake im baya da yıllanmış fake im yani kaçtane fake var acaba bu forumda bu kadar senelik saçmalama sınırlarını zorlamaya başladın...
Adamı elemelerde kurtarıcı diye getiriyorsun adam kurtarıyor şampiyonaya götürüyor dünya kadar eleştiriyosun tuttu gruptan çıkardı Türkiye tarihinde 2.kez çeyrek final oynayacak.Dünya 3.lüğü desen adamın kurduğu oynattığı kadronun iskeleti.
Tekrar söylüyorum bugüne kadar ne başarısı varsa Türkiye'nin öyle yada böyle içinde adam bi şekilde o zaman eleştirmeyi bırakıp biraz da taktir etmek gerekir herşeyi oyunculara bağlamak kolay.Arda ersun yanalın takımında yarda mıydı hamit altintop değil bakırtop muydu hala neyi tartışıyosunuz.
Biz burda Fatih Terim dünyanın en iyi teknik direktörü mü diyoruz?
bi derin nefes alın düşünün öyle yazın bişeyler adama edilmedik hakaret kalmadı şu forumda e sıfıra sıfır çeksek neler yazılıcaktı merak ediyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Asıl Mesaj
Yazar: -Wissy
Tarih: 16 Jun 2008, 17:25

Re: EURO 2008: Türkiye-Hırvatistan
Acikcasi senin Mourinho yalakasi oldugunu dusunuyorum.[Moderator yalaka diyebildigine gore serbest olsa gerek bu laf.]
Hatta genel bir yalakalik var gibi.
Evet yalaka.

wissy tekrarında banlarım 1 hafta haberin olsun. tartışmanın bir gelişi olduğunu düşündüğüm için sessiz kalıyorum ama asap bozmaya başladın.

ben burada kimseye yalaka falan demedim. mourinho'yu da HİÇ SEVMEM ayrıca zaten fatih terim'in karakter yoksunu olduğunu düşündüğümü söylediğim yazımı okuduğunda mourinho ile ne kadar benzeştiklerini hatta fatih terim'in ufak bi mourinho taklitçisi olduğunu anlatmak istediğimi anlayabilmen lazımdı fakat anlayamamışsın malesef.

yalakalık yapmak isteyen gitsin yapsın dedim. keyfinize bakın o açıdan.

konuyu da kapatın artık mesajlarınızı siliyorum buradan.
Sosyal ağlarda paylaş

Mumu said:
wissy türkiye hırvatistan konusunu bile iğrenç bir hale getirdin tebrik ediyorum. sen süper futbol bilgin ve yorumlarınla konulara renk katmaya devam et rica ediyorum senden. zira şu forumlardaki herkes fm oynayıp kendini teknik direktör zannediyor o yüzden bizler biraz aptalız. sen keyfine bak eğlen güzel güzel kendi halinde.

fatih terim neyi başarmış acaba gerçekten de çok merak ediyorum. ama bunu ayrıca fatih terim adı altında tartışılması için yeni konu açıp orada tartışın, bundan sonra maçla alakalı yorum yapmayacaksanız buraya yazı yazmayın silinecek tarafımdan.

son söyleyeceğim de ben bu takımı teknik direktörsüz olarak düşünüyorum turnuva başından beri. bir kaç futbolcumuzun üstün performansı ve azmi sayesinde yürüyoruz bakalım nereye kadar yürürüz. başarıymış. tabi ya.

no comment
edit:ima edince hakaret olmuyor mu iyiymiş ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...