Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EURO 2008: Türkiye-Hırvatistan

Luinir

Öne çıkan mesajlar

Eve yeni geldim kutlamalardan da,

Hala ağlıyorum arkadaş, illa gol mü yemeniz lazım gerçekten de, maç kazanmak için; kalbimiz mi dayanır, nereye kadar ya

Bravo Türkiye, Fatih Terim'i bile bağrıma basabilirim, hala aklım almıyor.

comeback kings

Yarı finalde elensek de elenmesek de, bu turnuvaya adımızı kazıdık; istisnasız herkesin takdirini kazandık. Elinize sağlık, bana bu yeter.
Sosyal ağlarda paylaş

ZaugnaKhaldun said:
Eve yeni geldim kutlamalardan da,

Hala ağlıyorum arkadaş, illa gol mü yemeniz lazım gerçekten de, maç kazanmak için; kalbimiz mi dayanır, nereye kadar ya

Bravo Türkiye, Fatih Terim'i bile bağrıma basabilirim, hala aklım almıyor.

comeback kings

Yarı finalde elensek de elenmesek de, bu turnuvaya adımızı kazıdık; istisnasız herkesin takdirini kazandık. Elinize sağlık, bana bu yeter.

daha şampiyon olcaz
Sosyal ağlarda paylaş

hamit ve hakan balta macı getiren adamlar kesinlikle. tuncay da diger maclara gore nispeten iyiydi ama yine de cezalı olmasına sevinmedim değil. gerci elimizde topcu kalmadı ama neyse, yarı final yeter bize. semih icin bisey demiyorum, her zaman yaptıgı seyi yaptı zaten. sonradan girince atıyor adam, nasıl bir sansı varsa :)
Sosyal ağlarda paylaş

Luinir said:
http://img411.imageshack.us/img411/1469/captdb4079f4c8314b75909tq4.jpg

hakem anne edasıyla teselli etmis herifi.ya yine bu hakem onceki mactaki isvecli serefsizden iyiydi.Tamam sarı kart falan yedik baya ama hakkımız yenmedi.Ben o son golü yediğimizde tamam dedim kesinlikle bitirir maçı daha izlemeye gerek yok.Saydırırken dönüp gitmek üzereydimki gol oldu :D

ZaugnaKhaldun said:

+3534674346346 herkesin takdirini aldık.

bide o arda neler yaptı öyle ya,nekadar çok hata yaptı öyle.rüştüye hala helal olsun diyorum,yılların tecrübesini konuşturdu o hatayı yapmasaydı,10 üzerinden 10 almıştı bence
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.bbc.co.uk/blogs/euro2008/2008/06/turkeys_final_escape_act.html

bu da bir yorumcudan bbc nin :

Now we come to Turkey's Fatih Terim. The Emperor himself and fast becoming one of the real characters of Euro 2008.

He is a mixture of menace and emotion on the sidelines, and he has injected an incredible never-say-die attitude into his team.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...