Luinir Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 oha saat 2.30 olmuş hiç farkında değilim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 hakem üzgün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 abi herıfler oturdu ağladılar salya sümük. ulan normal yenilseler basıp gidicekler. huahuahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 abi küfür gibi düşünsene. adam sana geliyo laf atıyo ( 119 da gol atıyo), sonra sen gidip kafayı gömüyosun. aynen böyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Eve yeni geldim kutlamalardan da, Hala ağlıyorum arkadaş, illa gol mü yemeniz lazım gerçekten de, maç kazanmak için; kalbimiz mi dayanır, nereye kadar ya Bravo Türkiye, Fatih Terim'i bile bağrıma basabilirim, hala aklım almıyor. comeback kings Yarı finalde elensek de elenmesek de, bu turnuvaya adımızı kazıdık; istisnasız herkesin takdirini kazandık. Elinize sağlık, bana bu yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 ee anasına koyunca pardon anasının milliyeti olan hırvatlara koyunca üzülmüştür hakem şerefsizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 adamlara cok acıdım ya üzüldüm cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 ZaugnaKhaldun said: Eve yeni geldim kutlamalardan da, Hala ağlıyorum arkadaş, illa gol mü yemeniz lazım gerçekten de, maç kazanmak için; kalbimiz mi dayanır, nereye kadar ya Bravo Türkiye, Fatih Terim'i bile bağrıma basabilirim, hala aklım almıyor. comeback kings Yarı finalde elensek de elenmesek de, bu turnuvaya adımızı kazıdık; istisnasız herkesin takdirini kazandık. Elinize sağlık, bana bu yeter. daha şampiyon olcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 ahaha EPIC FAIL ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 tuncay kaleye geçmedi ondan gol yedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 hakeme bak ya şerefsiz, sarı kartlarla öldürdü zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 bilic orda bi adanalıya "KES SUS!!!" yaparak hayatının hatasını yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Sitedeki yoruma bak: "FUTBOLUN TANRISI BİZİM BU KUPAYI ALMAMIZI İSTİYORSA ONU KIRMAK DA BİZE YAKIŞMAZ." Millet de gaza geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 http://en.euro2008.uefa.com/tournament/matches/match=301700/report=rw.html#terim+sets+limits+success mac sonu 2 teknik adamin basin aciklamlari. ps, o hakemin yuzunden almanya ya sansimiz azaldi, ^#&@!^#&YDYAISYEDIAHSdDSUADIJ*@&*!#&*@&! . bunlar az bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 hamit ve hakan balta macı getiren adamlar kesinlikle. tuncay da diger maclara gore nispeten iyiydi ama yine de cezalı olmasına sevinmedim değil. gerci elimizde topcu kalmadı ama neyse, yarı final yeter bize. semih icin bisey demiyorum, her zaman yaptıgı seyi yaptı zaten. sonradan girince atıyor adam, nasıl bir sansı varsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 golü yediğimizde rüştünün yere kapanışını gördünüz mü. adam öldü dedim ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 insan biraz da kendi takimi hakkinda konusur. herif sirf bizim takim hakkinda konusmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Babasına böyle sarılmamıştır ibina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 mactan once yardımcılarından birini kulagından optu herif, goren oldu mu onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Beleglor said: Babasına böyle sarılmamıştır ibina. bir guzel acisini alduk euro96 nin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 toggie said: mactan once yardımcılarından birini kulagından optu herif, goren oldu mu onu? evet, mac boyunca bas geyigimizdi davranislari. http://www.euro2008.uefa.com/news/kind=1/newsid=724179.html#bilics+touchline+waltz+ends+with+fall konuyla ilgili uefa nin yazisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Luinir said: http://img411.imageshack.us/img411/1469/captdb4079f4c8314b75909tq4.jpg hakem anne edasıyla teselli etmis herifi.ya yine bu hakem onceki mactaki isvecli serefsizden iyiydi.Tamam sarı kart falan yedik baya ama hakkımız yenmedi.Ben o son golü yediğimizde tamam dedim kesinlikle bitirir maçı daha izlemeye gerek yok.Saydırırken dönüp gitmek üzereydimki gol oldu :D ZaugnaKhaldun said: Yarı finalde elensek de elenmesek de, bu turnuvaya adımızı kazıdık; istisnasız herkesin takdirini kazandık. Elinize sağlık, bana bu yeter. +3534674346346 herkesin takdirini aldık. bide o arda neler yaptı öyle ya,nekadar çok hata yaptı öyle.rüştüye hala helal olsun diyorum,yılların tecrübesini konuşturdu o hatayı yapmasaydı,10 üzerinden 10 almıştı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Ahahahaha adam kafayı yemiş http://euro2008.haberturk.com/haber-euro2008/469-o-yalnizca-turklerde-var.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 http://www.bbc.co.uk/blogs/euro2008/2008/06/turkeys_final_escape_act.html bu da bir yorumcudan bbc nin : Now we come to Turkey's Fatih Terim. The Emperor himself and fast becoming one of the real characters of Euro 2008. He is a mixture of menace and emotion on the sidelines, and he has injected an incredible never-say-die attitude into his team. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar