Korax Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 MacLeod said: 4chande linke denk geldim stokholmden canlı webcam türkler işgal etmiş meydanı resmen http://www.webbkameror.se/webbkameror/sergelstorg/index.php Tam olarak ordaydım :D İnanılmaz bişeydi hayatımda hiç bi maçta bukadar coşup dağıttığımı hatırlamıyorum.Son dakka golünü yeyince etmediğim küfür kalmadı,döndüm arkamı gidiyodum,arkadaş tuttu,sonra bi baktım gol,1 dakka boyunca falan gooool diye bağırdım heralde.Bu meydana gelmeden önce,biyerde dev ekranda izledik oranın meydanı gibi bişey.Bu kameradaki yer şehir merkezi,ana istasyon falan filan.İnanılmaz bişeydi,polis coşkuya dur diyemedi,hiçbişeyin hiçkimsenin önüne geçemediler. Zaten adet gibi oldu,her yendiğimiz maçtan sonra,buraya yürüyoruz öteki meydandan,şehirin altı üstüne geliyo.Hala inanamıyorum,ses falan kalmadı,konuşamıyorum bile nerdeyse :D
Zetes Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Yeryüzünde böyle bir takım olamaz. saygi duy avrupa saygi duy.
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Bu ülkenin futbol tarihinde, * 4 sene üst üste bir kulüp takımına şampiyonluk yaşatan teknik direktör, * Bir kulüp takımına UEFA şampiyonluğunu yaşatan teknik direktör, * Milli Takım'ı ilk kez Avrupa Şampiyonası'nda(EURO 96) oynatmayı başarabilen teknik direktör, * Milli Takım'ı ilk kez Avrupa Şampiyonası'nda(EURO 2008 ) yarı final oynatmayı başarabilen teknik direktör, Kim mi? Tabi ki Fatih Terim. Ders mi verir, ders mi alır? Ders verir. Bize ne düşer? Biat etmek. Ediyorum.
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 4chandan bi yorum çok güldüm hehe said: Anonymous 06/20/08(Fri)17:27 No.175872 BRB CONVERTING TO ISLAM
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 DarKRideR said: Böyle yukarıda bir el var,topu yönlendiriyor.TAYYİP ÇOK SAĞOL,BİZE BU GÜNLERİ GÖSTERDİN HOLY POWER FOR TURKISH FOOTBALL TEAM HOLY POWER FOR TURKISH FOOTBALL TEAM HOLY POWER FOR TURKISH FOOTBALL TEAM HOLY POWER FOR TURKISH FOOTBALL TEAM HOLY POWER FOR TURKISH FOOTBALL TEAM HOLY POWER FOR TURKISH FOOTBALL TEAM HOLY POWER FOR TURKISH FOOTBALL TEAM ahhaha bu ne ya. okumadığım yorumları okuyorum da koptum.
draedan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 There's jostling in the box. He strikes it. It's curling ... it's curling ... it's out for a throw-in. And he's injured himself in the process. Typical.
GEd Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 hürriyet ne kolpa gazete ya. bild ,türkler bizi paketler diye başlık atmışmış bilde giriom bakıom, bu türkler iki pas yapamadı, ceza sahasına bile giremedi ezeriz yazmışlar direk.
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 draedan said: http://www.guardian.co.uk/football/2008/jun/20/croatiaturkey.euro2008quarterfinal kesin okuyun bastan sona, cok geyik bir sekilde ingiliz lerin dakika dakika yorumu. sdasfdsds 31 min: Pass, pass, pass from Croatia, but it's going nowhere. 32 min: Pass, pass, pass from Turkey, but it's going nowhere either.
draedan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 memleketteki herkesi cahil saniyorlar, gecenlerde bende o tarz bisi okudum, tam tersi cikti.
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Post-match analysis: I'm trying hard to feel pleased for Turkey, but you really have to feel for Croatia. It was a sensational climax to the game, but you have to think that Germany will be rubbing their hands at the prospect of facing a side in pieces because of injury and suspension. That said, if Joachim Low's side are 3-0 up as the clock ticks down, you still wouldn't bet against the Turks.
draedan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Alcadras said: draedan said: http://www.guardian.co.uk/football/2008/jun/20/croatiaturkey.euro2008quarterfinal kesin okuyun bastan sona, cok geyik bir sekilde ingiliz lerin dakika dakika yorumu. sdasfdsds 31 min: Pass, pass, pass from Croatia, but it's going nowhere. 32 min: Pass, pass, pass from Turkey, but it's going nowhere either. keske birileri yukardkai linki okuyup, turkceye cevirse, cok cok komedi. Ve bunu yazanlar Hirvatlardan nefret eden ingilizler ki hirvatlar bunlari euro 2008 e cikartmadilar.
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 GOAL! Croatia 1-0 Turkey (Klasnic 119): Poor old Rustu.
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 14 kişi kaldık 11 ve 3 yedek çıkar bu takımdan :D
Beleglor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 5 yedekten 4'ü hucum, 1 defansif oyuncu.
draedan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 ` was world goalkeeper of the year in 2003 and was also one of Pele's Fifa 100 of great footballers. But then so was Emre. ` 84 min: ... Srna ... curls it ... super save from Rustu! It's heading towards the top corner but the big keeper rolls back the years with a flying stop. rustu , nerdeyse hakan sukur kadar kendini dunya ya tanitmisti, ah o barcelona macerasi kotu bitmeseydi, halen super kaleci, o insiyatifini kullanip muhtesem hareketler yapma aski olmasa.
Osso Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 An object lesson in how not to take penalties from Croatia. Well, with no England there someone had to do it.
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 ahaha abi bu ne ya sdsfsdad 54 min: "Altintop is indeed 'Golden Ball'. And Asik is 'Lover'. Kahveci is 'Coffee Maker'. Balta is 'Axe', Topal is 'Lame', in case anyone wonders," writes Zafer Say, who, judging by his name, is a fairly safe bet for Turkish translations. In my house "Ashdown" means "one who washes the dishes. And does the hoovering."
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Kazı kazan gibi yaw. Son bilete çıkıyor ikramiye hep.
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Baluu said: Post-match analysis: I'm trying hard to feel pleased for Turkey, but you really have to feel for Croatia. It was a sensational climax to the game, but you have to think that Germany will be rubbing their hands at the prospect of facing a side in pieces because of injury and suspension. That said, if Joachim Low's side are 3-0 up as the clock ticks down, you still wouldn't bet against the Turks.adamın yazdıklaı kimin umarund aslında, yunanistan da avrupa şampiyonu oldu, oldumu? oldu
draedan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 http://www.guardian.co.uk/football/2008/jun/15/euro2008groupa.turkey bu da ayni kisinin cek cumhuriyeti maci :D karistirin, ne geyikler var yine. 90+2 min: It's all gone insane. Demirel and and Servet charge into each other, the ball almost drops to the onrushing Czech forwards. Then the keeper shoves Koller in the chest! Red card! All subs used! Tuncay in goal! Seconds left! So many exclamation marks! Madness!
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 They look broken. Nearly as miserable as me next to the empty cake box. fasdsadss
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 fransız yardırmıış. http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/8b9cdc173fa9075dc14bfd91f30b7bca8cb6705c911d262478906b5632b8fd3ed8242eade44a1c7418249
Öne çıkan mesajlar