yav Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 yeneriz yenmesine de opeth bizi bekler yemişim maçı sdf :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Ugur boral vaktı geldı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 bileti olan varsa alıorum parası neyse vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 çok sürpriz bi maç olacak yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TribalChillOut Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 0'a karşı yenmek diye birşey yok. Bizim takım gol yemeden basmıyor. Hani düşünüyorum bunun nedeni nedir diye, 2 ihtimal veriyorum. *Farkı yiyince "Kendi milletimiz için oynuyoruz, yenilemeyiz" diye gaza gelip bastırıyorlar. Daha çok frenzy modu. yada *Farkı yiyince karşı takım "Nede olsa maç bizim kasmayak artık yorulduk" moduna girmelerini bekleyip ardından hızlı ataklarla şaşırtıp oyunu almaya kasıyorlar. Adam gibi bir taktikle oynamıyorlar, e bunca maçı şansada almadık. En kötü ihtimalle Fatih Terim buldu bi bug sömürüyor. Bug abuser tipide var zaten herifte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Hirvatlari hic sevmem. Su ilk katildigimiz Euro Cup'da Alpay gerizekalisi son dakkada indirmemisti Vlaovic mi ne diye zibidinin birini de puan alamamistik falan filan... Hic sevmem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 hakan balta ve tuncay cezalı değilmiş, orda bi yanlışlıklar yapılmış. uefa'nın resmi sitesinde yazmıyormuş kartlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 geçen akşam arkadaşın dediği gibi "Türk vitesine takar geçeriz" ama Hırvatlarda en iyi performaslarını çıkarıyorlar bu dönem... sakat maç hele kalede volkan yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Hırvatlar korksun, biz niye korkalım, bu kadar havaya girmişken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 TribalChillOut said: 0'a karşı yenmek diye birşey yok. Bizim takım gol yemeden basmıyor. Hani düşünüyorum bunun nedeni nedir diye, 2 ihtimal veriyorum. *Farkı yiyince "Kendi milletimiz için oynuyoruz, yenilemeyiz" diye gaza gelip bastırıyorlar. Daha çok frenzy modu. yada *Farkı yiyince karşı takım "Nede olsa maç bizim kasmayak artık yorulduk" moduna girmelerini bekleyip ardından hızlı ataklarla şaşırtıp oyunu almaya kasıyorlar. Adam gibi bir taktikle oynamıyorlar, e bunca maçı şansada almadık. En kötü ihtimalle Fatih Terim buldu bi bug sömürüyor. Bug abuser tipide var zaten herifte. fatih terim bug ı sömüremezki o bugdan bile anlamaz şansına denk geliyor yenerler ya hırvatları rahat olun skor fark etmiyor 0 dan gelip alıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Bug mug anlamam , ikinci yarı Sabri bek'e geçip Hamit orta saha olunca 3 golü de Hamit hazırladı.Bilinçli hamleyse güzel,ha Hamit baştan orda başlamalı mıydı? Yep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Şimdi onlar korksun fdsdfsd şaka maka hırvatlar da hafif tırsmıştır şu maçtan sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 aaa post kasmak için yeni topic. 9-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Kaleye Tolga geçer, güleriz terime gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 tolga nasıl bir kaleciydi sezonda, pek hatırlamıyorum da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 çarşı'nın marsilya maçından önce yaptığı tezaruhatı söylemeleri lazım. İnanın çocuklar sizler inanın güzel günler göreceğiz güneşli günler viyanada hırvatları devireceğiz şampiyonluk şarkıları söyleyeceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 hırvatlara rahat çakarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 BulletRide said: Bug mug anlamam , ikinci yarı Sabri bek'e geçip Hamit orta saha olunca 3 golü de Hamit hazırladı.Bilinçli hamleyse güzel,ha Hamit baştan orda başlamalı mıydı? Yep Bilinçli hamle olabilir mi bu, bilinçli hamle yapıcak adam 3 maç hamiti bek oynatır mı, yani taraftar yöneticiler, spor yazarları,yorumcular herkes isyan etti hamitten bek olmaz diye, fatih terim bunu 3.maçın son 20dk sında yaptı, gerçekten taktik teknik bir deha , tebrikler fatih terim ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Khelben said: tolga nasıl bir kaleciydi sezonda, pek hatırlamıyorum da? abi tolga iyi bir kaleci bence ama, böyle bir turnuvayı kaldırabilir mi ? Onu bilmiyorum. Güvenmiyorum yani. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 kısa ve net. çok mal bi kaleci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 hamit kendi artık dayanamadı orta sahaya geldi. ayrıca türkiye hangi maçını taktikle kazandıda bunu kazanıcak. fatih terim yüceltilmemeli bu maçta. takımın kendi inancı kazanmıştı. hırvatistana tutar mı bilinmez. çekirge 1 sıçrar 2 sıçrar. 3 te .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 yok ya o kadar da kötü değil de. Bi kalecide aranan özelliklerden başta gelen tecrübe yok tolga'da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 rüştü oynicak paşa paşa tolga falan korkutmayın insanları:) yanlış hatırlamıyosam 2. golden sonra artık defansı 3lü hale getirip hamit'i ileri çıkardı ha bunu terim'i yaptı hamit isyan edip "ben gidiyorum arkayı tutun" mu dedi bilinmez ama güzel oldu şık oldu cuk oturdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 yok yok terim yaptı. Ben bile duydum sesini terim'in. Bağırıyordu sabriye. Sabri kal orda kal, kal kal orda diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Scheriff said: rüştü oynicak paşa paşa tolga falan korkutmayın insanları:) yanlış hatırlamıyosam 2. golden sonra artık defansı 3lü hale getirip hamit'i ileri çıkardı ha bunu terim'i yaptı hamit isyan edip "ben gidiyorum arkayı tutun" mu dedi bilinmez ama güzel oldu şık oldu cuk oturdu Onu terim işaret etti, sabri sen geriye hamit ileriye diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar