Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EURO 2008: Türkiye-Hırvatistan

Luinir

Öne çıkan mesajlar

0'a karşı yenmek diye birşey yok. Bizim takım gol yemeden basmıyor.
Hani düşünüyorum bunun nedeni nedir diye, 2 ihtimal veriyorum.
*Farkı yiyince "Kendi milletimiz için oynuyoruz, yenilemeyiz" diye gaza gelip bastırıyorlar. Daha çok frenzy modu.
yada
*Farkı yiyince karşı takım "Nede olsa maç bizim kasmayak artık yorulduk" moduna girmelerini bekleyip ardından hızlı ataklarla şaşırtıp oyunu almaya kasıyorlar.

Adam gibi bir taktikle oynamıyorlar, e bunca maçı şansada almadık.

En kötü ihtimalle Fatih Terim buldu bi bug sömürüyor. Bug abuser tipide var zaten herifte.
Sosyal ağlarda paylaş

TribalChillOut said:
0'a karşı yenmek diye birşey yok. Bizim takım gol yemeden basmıyor.
Hani düşünüyorum bunun nedeni nedir diye, 2 ihtimal veriyorum.
*Farkı yiyince "Kendi milletimiz için oynuyoruz, yenilemeyiz" diye gaza gelip bastırıyorlar. Daha çok frenzy modu.
yada
*Farkı yiyince karşı takım "Nede olsa maç bizim kasmayak artık yorulduk" moduna girmelerini bekleyip ardından hızlı ataklarla şaşırtıp oyunu almaya kasıyorlar.

Adam gibi bir taktikle oynamıyorlar, e bunca maçı şansada almadık.

En kötü ihtimalle Fatih Terim buldu bi bug sömürüyor. Bug abuser tipide var zaten herifte.

fatih terim bug ı sömüremezki o bugdan bile anlamaz şansına denk geliyor
yenerler ya hırvatları rahat olun skor fark etmiyor 0 dan gelip alıyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:
Bug mug anlamam , ikinci yarı Sabri bek'e geçip Hamit orta saha olunca 3 golü de Hamit hazırladı.Bilinçli hamleyse güzel,ha Hamit baştan orda başlamalı mıydı? Yep

Bilinçli hamle olabilir mi bu, bilinçli hamle yapıcak adam 3 maç hamiti bek oynatır mı, yani taraftar yöneticiler, spor yazarları,yorumcular herkes isyan etti hamitten bek olmaz diye, fatih terim bunu 3.maçın son 20dk sında yaptı, gerçekten taktik teknik bir deha , tebrikler fatih terim ffs
Sosyal ağlarda paylaş

Scheriff said:
rüştü oynicak paşa paşa tolga falan korkutmayın insanları:)

yanlış hatırlamıyosam 2. golden sonra artık defansı 3lü hale getirip hamit'i ileri çıkardı ha bunu terim'i yaptı hamit isyan edip "ben gidiyorum arkayı tutun" mu dedi bilinmez
ama güzel oldu şık oldu cuk oturdu

Onu terim işaret etti, sabri sen geriye hamit ileriye diye.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...