Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Şimdi bu 2güzel programı kullanıyorum iyi hoş ama system check te 5gb ram yerine 3gb ram gösteriyor. Önceden de 3gb ram var iken 2,5 gb ram gösteriyordu. Ramleri tek tek takıp denediğimde bir sorun yok. 1gb yi 1 2gb likleri 2gb olarak gösteriyor. Slot değiştirmeyi falan denedim ama fark etmedi. Benim 2gb ramimi neden yiyor bu aletler sorun nerde olabilir acaba? Birde bu system mech.(iolo)'nun performans ayarları işe yarıyormu bana yarıyormuş gibi görünmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 sysmec hangi sürüm? 2006 sı bayagı güzel gibiydi ama ondan sonrakiler güzel yorum almamışlardı hatırladığım kadarıyla. istersen tuneup utilities 2008 kullan. ben onu kullanıyorum. aslında çoğunun yaptığı şey aynı, gereksiz dosyaları silmek, regsitry temizlemek ve defrag yapmak. hdd defrag yapmak. performans bunları yapan adam gibi programlar da bulabilirsin. O&O defrag diye bi program vardı, çok güzel deniliyordu bi müddet kullandım ben. güzeldi. ama ben gözle görülür bi artış görmedim. çünkü ben zaten bigisayarı genelde optimum düzeyde kullanıyorum. onlar da bunun kullanımın sürekli olmasını sağlıyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Bende bi artış görmedim startup u temizledi işte biraz ama benim ramlerime ne oldu ben onu merak ediyorum asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 işletim sistemin ne? bi de nerden bakınca 3gb görünüyor? bilgisayarıma sağ tıklayıp özelliklerden bakınca normal görünüyosa sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 işletim sistemi xp sp2. bilgisayarımdan 3gb gösteriyor ama açılışta 5gb gösteriyor. Çözemedim ben bu işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 32-bitlik işletim sistemi maksimum 3gb ram görebilir, üstünü kullanabilmek istiyorsan 64-bitlik bir işletim sistemi kurman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 evet aynen öyle.. bana versene 1gb ını :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 hadi ya o zaman vista ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 dikkatsizlik etmişim vistanın 32bit olduğunu görmemişim. Şimdi 64bit indiriyorum ama merak ettim acaba 32bit e ayar çekip 64bit yapabiliyoırmuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 vista 64 olmuyormuş. Çok mal bişi tek kurulumla seçme imkanı verse işte daha güzel olur. 32 sp1 ile 4gb ye kadar çıkıyormuş ram ama yine bişi değişmiyor zaten 1gb rami vista yiyecek bana yine 3 kalacak 1gb yine kullanamıcam offf çok mal bir olay uyuz oldum download da çok yavaş 32kbps ile 3günde iner işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 köprüden al 5 liraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Dragonfire said: vista 64 olmuyormuş. Çok mal bişi tek kurulumla seçme imkanı verse işte daha güzel olur. 32 sp1 ile 4gb ye kadar çıkıyormuş ram ama yine bişi değişmiyor zaten 1gb rami vista yiyecek bana yine 3 kalacak 1gb yine kullanamıcam offf çok mal bir olay uyuz oldum download da çok yavaş 32kbps ile 3günde iner işte. aralarında sandığın kadar basit bi fark yok demek ki, sadece 32 sayıdan ibaret değil farkları :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 öyle dağlar kadar fark olduğunu sanmıyorum ki warez hesabı biton çift kurulum dvd mevcut piyasada. Ama gel görki burda bulamazsın. İzmirde falan olsam bulurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar