eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 giyinik kadın O.o tdk ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TribalChillOut Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Geçmiş olsun ben daha beterlerini yaşadım. Ailemden ayrı yalnız yaşıyorum(aslında pek yalnız sayılmaz baya eski dostlarımla birlikte yaşıyorum). İlk başlarda bu tür olayların gerçekleşceğini biliyordum ve kendimede "Ev sahibi benim istediğimi kovarım" diyordumda yalan o işler biraz. İnsanları kıramıyorum ve bir yerden sonra o kadar sıkıcı bir boyut alıyor ki anlatamam. Bir arkadaşın gelir der böyle böyle ev lazım gelsek olur mu falan "eyvallah gelin" dersin sonra bakarsın arkadaşının arkadaşları başka arkadaşlarınıda getirmeye başlıyor. Ardı gelmiyor sonra evini abuse etmeye başlıyorlar falan. İlk başlarda kovamazdım hani eğlensinler derdim üzmezdim pek ama şimdi çok güzel bir şekilde kovabiliyorum. "Gelmeyeceksiniz" diyebiliyorum. Ev konusunda kural olmanın yararları : 1- Mutluluk ve sinir krizleri yok 2- Evin temiz kalması 3- Komşuların dedikodularından kurtulmak/Gürültüden polislerin gelmemesi 4- Geriye saygın bir çevre kalması. Elbet burdan bazı patiler sonradan öğrenci evine yerleşecek yada yalnız yaşamaya başlayacak. 2-3 öneri yapayım Çok güvendiğiniz kişiler dışından başkalarını almayın eve Eğer biraz aksiyon olsun istiyorsanız eve sadece kızları alın ki muhtemelen çevrenizde kız arkadaşı bol olan bir erkek/kız arkadaşınız varsa ayarlatması kolaydır. Temizlik konusunu dert etmeyin bize gelen kızlar hep kendi isteğiyle yaptılar. Sakın eve sevgili almayın(tabi tanıyorsanız alın sorun yok orda) Eğer maddi durum sıkışıklığı varsa evi pansiyon gibi kullandırın. Utanmayın para istemekten "Ev mi lazım? 10~15 ytlye ayarlarız" diyin en olmadı evin 1-2 günlük gıdasını aldırırsınız. Fast food işlerine fazla akmayın çok masraflı. Tüp alın kendi yemeğinizi yapın. Hem hesaplı hemde fazlasıyla doyarsınız. Sigara içmek için ayrı bir oda yapmanızı tavsiye ederim. Etraftan sigara izmariti kül vs toplamak sıkıcı olmaya başlıyor bi müddet sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 sesu said: biz de insanların evine kalmaya gidiyoruz ama böyle terbiyesizlik yapmıyoruz. biz yapıyoruz. çok güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 said: Türkçe Anlamı 1. Giyinmiş olan:"Yarınlara güvenen sımsıkı giyinik / Gövdelerde eğreti / En süslü giysiler."- B. Necatigil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 kaçın dory geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar