Lexius Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 türkçe 25 sos 20 mat 1 30 fen 1 30 mat 2 - 30 fen 2 - 30 293 müş iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Flaneur said: türkçe 1 = 26D 3Y 1B sosyal 1 = 20D 10Y mat 1 = 1D 1Y fen 1 = 1D 1Y ed - sos = 22D 7Y Kültürden baktım, E.A.-2 184,431 Sözel-2 221,859 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 okuldan alınan puan nasıl hesaplanıyor ya hiç ilgilenmedim okul ortalamam 79 80 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Onun bi sitesi vardı ya. Okulun öss başarısına göre. Mesela bizim okulda sonuncu 72 alıyo. Ben de son %15'teyim sdfsdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flaneur Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ea - 2 ucu ucuna kaçmaz umarım ben uğurdan baktım 186.938 diyor ama bilemiyorum... 7thBreath said: Flaneur said: türkçe 1 = 26D 3Y 1B sosyal 1 = 20D 10Y mat 1 = 1D 1Y fen 1 = 1D 1Y ed - sos = 22D 7Y Kültürden baktım, E.A.-2 184,431 Sözel-2 221,859 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 eh değişir tabi kesin değil bunlar, puanlar gelene kadar beklicen artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 nileppezdel said: Onun bi sitesi vardı ya. Okulun öss başarısına göre. Mesela bizim okulda sonuncu 72 alıyo. Ben de son %15'teyim sdfsdf :D Okuldan kaç puan gelebilir diye nerden öğrenebiliriz acaba? birde barajı geçmeden okul falan puan vermiyor öyle değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 uğur biraz sıkıyo ya fazla geliyo puanın ama şöyle bişey duydum bu sene katsayıları biraz değiştirip daha az netle barajı geçme olanağı sağlanabilirmiş ordan yırtabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 keşke 0.3 le çarpılmsaydı bu sene okul puanım :D ne güzel olurdu peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 _ILuVaTaR_ said: uğur biraz sıkıyo ya fazla geliyo puanın ama şöyle bişey duydum bu sene katsayıları biraz değiştirip daha az netle barajı geçme olanağı sağlanabilirmiş ordan yırtabilirsin. Bizim okul oynamaz fazla ya yazdığım gibi olur heralde. 70'in altına inmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Lexius said: türkçe 25 sos 20 mat 1 30 fen 1 30 mat 2 - 30 fen 2 - 30 293 müş iyi lex sen sınava mı girdin ? lol. İyi çıkarmışsın girdiysen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 girdim aga herkesten habersiz rakip olduğumu farkettirmeden geyiğine girdim ama seneye dereceye kasabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ahuhau.. olm girdin de, tercih yapcan mı merak ettim. Beğenmiyor musun okuduğun okulu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 yok yapmıcam tercih. seneye yaparım belki bursu maximuma çekmek içn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 sizin burslar ortalamaya göre düzenlenmiyor mu ? ortalamaya kassan ? ps : gerçekten bilmiyorum tr'deki sistemi ondan sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ortalamaya göre bizimkilerde bölüm derecesi falan istiyolar. abi derslerde normal takılsam yetiyo yani öss için. hiç çalışmadan ünideki derslerle bu kadar çıktı yani :) az bişi baksam tr ve sosyale baya iyi olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 hangi siteden hesaplara bakıyorsunuz ? sağlam verirmisiniz bi site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 iyide olm, şimdi hepsinden full ceksen alsan tavan puanını, öss 1.si olsan felan.. Girdin okula, okulda gene düşer ortalama düşmez mi ? e düşünce burs da düşer ? e burs düşerse 1 arpa boyu yol alamamış olmuyor musun ? Mantıken saçmalamış gibi oluyorsun lan.. ha ama dersanelerin ödeyecekleri vs.. diyorsan o ayrı tabi. ben bi 50 milyarı 1 arabayı cebe indireyim havasındaysan durum değişir. Ne bilim 2 senene yazık be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 yok kesmiyo bilkent bursu ortalama ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 olm aynı bölüme devam edicem ki :D aldığım dersleri otomatik olarak sayıyolar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 sınavdan önce kayıt formunda össye girmek istiyorum'u seçtim sadece.. yani sınavsız geçiş hakkından yararlanmak istiyorum demedim.. anadolu meslek lisesinden mezun oldum bu sene barajı geçip geçemeyeceğim meçhul acaba diyorum 2 yıllığa geçiş hakkından yararlanabiliyor muyum hala? kafamı çok kurcalıyor bu konu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 bizim itler yüzünden kontrol ettim türkçe 27 3 sos 27 2 mat1 28 fen1 27 3 mat2 26 1 fen2 27 3 278 hesapladı ntv hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 MuDo said: sınavdan önce kayıt formunda össye girmek istiyorum'u seçtim sadece.. yani sınavsız geçiş hakkından yararlanmak istiyorum demedim.. anadolu meslek lisesinden mezun oldum bu sene barajı geçip geçemeyeceğim meçhul acaba diyorum 2 yıllığa geçiş hakkından yararlanabiliyor muyum hala? kafamı çok kurcalıyor bu konu.. Sistemi bilmiyorum ama mantıksız gibi geliyor yararlanabilmen. Umarım yararlanırsın tabi. Belki ek kontenjan olayında işaretleme gibi bir şansın vardır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Lexius said: olm aynı bölüme devam edicem ki :D aldığım dersleri otomatik olarak sayıyolar:D oha o ne saçma bir sistem lan ! Böylece hayvani puan yapıp koçlar gibi arttırırsın olm bursunu. 1.sınıfta yapamazsan 2.sınıfta yaparsın. Zaten alıyorsun o dersleri. sdkjghdsgh. Saçma bi sistemmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Greeny said: MuDo said: sınavdan önce kayıt formunda össye girmek istiyorum'u seçtim sadece.. yani sınavsız geçiş hakkından yararlanmak istiyorum demedim.. anadolu meslek lisesinden mezun oldum bu sene barajı geçip geçemeyeceğim meçhul acaba diyorum 2 yıllığa geçiş hakkından yararlanabiliyor muyum hala? kafamı çok kurcalıyor bu konu.. Sistemi bilmiyorum ama mantıksız gibi geliyor yararlanabilmen. Umarım yararlanırsın tabi. Belki ek kontenjan olayında işaretleme gibi bir şansın vardır? Benim türümün tek güvencesi 2 yıllık olduğu için meslek lisesinde okuyan her tanıdığım bunu söylüyor bende pek sıcak bakmıyorum ama dgs den sonra güzele yakın bir hayat beni bekliyormuş onun için çok istiyorum 2 yıllığı umuyorum ki böyle bir hakkım vardır yarın okula gidip soracağım olmadı ösym arayacağım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar