Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

netler ve puanlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ea - 2 ucu ucuna kaçmaz umarım ben uğurdan baktım 186.938 diyor ama bilemiyorum...

7thBreath said:
Flaneur said:

türkçe 1 = 26D 3Y 1B
sosyal 1 = 20D 10Y
mat 1 = 1D 1Y
fen 1 = 1D 1Y
ed - sos = 22D 7Y

Kültürden baktım,

E.A.-2 184,431
Sözel-2 221,859
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:
Onun bi sitesi vardı ya. Okulun öss başarısına göre. Mesela bizim okulda sonuncu 72 alıyo. Ben de son %15'teyim sdfsdf :D

Okuldan kaç puan gelebilir diye nerden öğrenebiliriz acaba? birde barajı geçmeden okul falan puan vermiyor öyle değil mi?
Mesaj tarihi:
_ILuVaTaR_ said:
uğur biraz sıkıyo ya fazla geliyo puanın ama şöyle bişey duydum bu sene katsayıları biraz değiştirip daha az netle barajı geçme olanağı sağlanabilirmiş ordan yırtabilirsin.

Bizim okul oynamaz fazla ya yazdığım gibi olur heralde. 70'in altına inmez.
Mesaj tarihi:
ortalamaya göre bizimkilerde bölüm derecesi falan istiyolar. abi derslerde normal takılsam yetiyo yani öss için. hiç çalışmadan ünideki derslerle bu kadar çıktı yani :) az bişi baksam tr ve sosyale baya iyi olurdu
Mesaj tarihi:
iyide olm, şimdi hepsinden full ceksen alsan tavan puanını, öss 1.si olsan felan.. Girdin okula, okulda gene düşer ortalama düşmez mi ? e düşünce burs da düşer ? e burs düşerse 1 arpa boyu yol alamamış olmuyor musun ?

Mantıken saçmalamış gibi oluyorsun lan..

ha ama dersanelerin ödeyecekleri vs.. diyorsan o ayrı tabi. ben bi 50 milyarı 1 arabayı cebe indireyim havasındaysan durum değişir.

Ne bilim 2 senene yazık be.
Mesaj tarihi:
sınavdan önce kayıt formunda össye girmek istiyorum'u seçtim sadece.. yani sınavsız geçiş hakkından yararlanmak istiyorum demedim.. anadolu meslek lisesinden mezun oldum bu sene barajı geçip geçemeyeceğim meçhul acaba diyorum 2 yıllığa geçiş hakkından yararlanabiliyor muyum hala? kafamı çok kurcalıyor bu konu..
Mesaj tarihi:
MuDo said:
sınavdan önce kayıt formunda össye girmek istiyorum'u seçtim sadece.. yani sınavsız geçiş hakkından yararlanmak istiyorum demedim.. anadolu meslek lisesinden mezun oldum bu sene barajı geçip geçemeyeceğim meçhul acaba diyorum 2 yıllığa geçiş hakkından yararlanabiliyor muyum hala? kafamı çok kurcalıyor bu konu..

Sistemi bilmiyorum ama mantıksız gibi geliyor yararlanabilmen. Umarım yararlanırsın tabi.

Belki ek kontenjan olayında işaretleme gibi bir şansın vardır?
Mesaj tarihi:
Lexius said:
olm aynı bölüme devam edicem ki :D aldığım dersleri otomatik olarak sayıyolar:D

oha o ne saçma bir sistem lan !

Böylece hayvani puan yapıp koçlar gibi arttırırsın olm bursunu. 1.sınıfta yapamazsan 2.sınıfta yaparsın. Zaten alıyorsun o dersleri. sdkjghdsgh.

Saçma bi sistemmiş.
Mesaj tarihi:
Greeny said:
MuDo said:

Sistemi bilmiyorum ama mantıksız gibi geliyor yararlanabilmen. Umarım yararlanırsın tabi.

Belki ek kontenjan olayında işaretleme gibi bir şansın vardır?

Benim türümün tek güvencesi 2 yıllık olduğu için meslek lisesinde okuyan her tanıdığım bunu söylüyor bende pek sıcak bakmıyorum ama dgs den sonra güzele yakın bir hayat beni bekliyormuş onun için çok istiyorum 2 yıllığı umuyorum ki böyle bir hakkım vardır yarın okula gidip soracağım olmadı ösym arayacağım..
  • Yeni Oluştur...