Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

netler ve puanlar

BoaCh

Öne çıkan mesajlar

iyide olm, şimdi hepsinden full ceksen alsan tavan puanını, öss 1.si olsan felan.. Girdin okula, okulda gene düşer ortalama düşmez mi ? e düşünce burs da düşer ? e burs düşerse 1 arpa boyu yol alamamış olmuyor musun ?

Mantıken saçmalamış gibi oluyorsun lan..

ha ama dersanelerin ödeyecekleri vs.. diyorsan o ayrı tabi. ben bi 50 milyarı 1 arabayı cebe indireyim havasındaysan durum değişir.

Ne bilim 2 senene yazık be.
Sosyal ağlarda paylaş

sınavdan önce kayıt formunda össye girmek istiyorum'u seçtim sadece.. yani sınavsız geçiş hakkından yararlanmak istiyorum demedim.. anadolu meslek lisesinden mezun oldum bu sene barajı geçip geçemeyeceğim meçhul acaba diyorum 2 yıllığa geçiş hakkından yararlanabiliyor muyum hala? kafamı çok kurcalıyor bu konu..
Sosyal ağlarda paylaş

MuDo said:
sınavdan önce kayıt formunda össye girmek istiyorum'u seçtim sadece.. yani sınavsız geçiş hakkından yararlanmak istiyorum demedim.. anadolu meslek lisesinden mezun oldum bu sene barajı geçip geçemeyeceğim meçhul acaba diyorum 2 yıllığa geçiş hakkından yararlanabiliyor muyum hala? kafamı çok kurcalıyor bu konu..

Sistemi bilmiyorum ama mantıksız gibi geliyor yararlanabilmen. Umarım yararlanırsın tabi.

Belki ek kontenjan olayında işaretleme gibi bir şansın vardır?
Sosyal ağlarda paylaş

Lexius said:
olm aynı bölüme devam edicem ki :D aldığım dersleri otomatik olarak sayıyolar:D

oha o ne saçma bir sistem lan !

Böylece hayvani puan yapıp koçlar gibi arttırırsın olm bursunu. 1.sınıfta yapamazsan 2.sınıfta yaparsın. Zaten alıyorsun o dersleri. sdkjghdsgh.

Saçma bi sistemmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

Greeny said:
MuDo said:

Sistemi bilmiyorum ama mantıksız gibi geliyor yararlanabilmen. Umarım yararlanırsın tabi.

Belki ek kontenjan olayında işaretleme gibi bir şansın vardır?

Benim türümün tek güvencesi 2 yıllık olduğu için meslek lisesinde okuyan her tanıdığım bunu söylüyor bende pek sıcak bakmıyorum ama dgs den sonra güzele yakın bir hayat beni bekliyormuş onun için çok istiyorum 2 yıllığı umuyorum ki böyle bir hakkım vardır yarın okula gidip soracağım olmadı ösym arayacağım..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...