arar Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 kitabın özetini bulabileceğim bir site adresi bilen yada bana anlatabilecek biri var mı? çok lazım...[signature][hline]don't make me any number or you eat the king of motion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Nedir bu ödevlerden çektiğimiz?[signature][hline]Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 okumayı denesene :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 tamam denerim ama denemiş olurum okumuş diil... pazartesi yada salı sınav var.[signature][hline]don't make me any number or you eat the king of motion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 kitap 430 440 sayfa civarı. ve başlamayı denedim hiiiç sarmadı. ayrıca ben kitabı biri benim için okusun demiyorum okumuş biri varsa yardım eder diye düşündüm. ki ödev kitap okumaktansa kendi tercih ettiğim kitabı okumak daha mantıklı bence.[signature][hline]don't make me any number or you eat the king of motion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Kendi isteğini okuma diyen mi var? Kendi istediğinin yanında bunuda okuman lazım madem ödev verilmiş. Kitap seni sarmasa bile nedir ki 450 sayfa en fazla bi gün katlanırsın.[signature][hline]Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 kendi istediğim kitabı bitirmek varken ödev kitaba katlanamıyorum. aklım diğerine kayıyo beş sayfa geçiyo ne okudum ki diyorum, olmuyo yani. ayrıca genelde ödev kitap sınavlarında özeti okumak yeterli oluyo.[signature][hline]don't make me any number or you eat the king of motion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar