c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Genç göstermiş=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 pıçakla yapma sakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 saçlar güzelmiş, ama boşver bi daha uzar zaten.. yinede olay çıkarmak laızm:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 DURSUN ARTIK ŞU BERBER TERÖRÜ !!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Askerdeki yazıcımın saçları senden uzundu. asadfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 nutella yerim said: madurum gel seni esra ceyhana çıkarak.. madur gibi bakmışın ilk resimde zaten :D:D sasdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 berber aldığı parayı haketmek istemiş galiba.ucundan alsa uyuyamazdı akşam vicdan azabından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 kesim kaça? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 allah çarpsın böle daha güzel olmuş helal olsun berbere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 ben berberlerin yaasaklanmasını talep ediyorum. bide sanırım en son 12 yaşımda berbere gittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Berberden önce: Saçlar uzun,çok bi güzel.Kızla beraber gezmeler,ortam,kafedir bardır böyle sosyallik..İmrenilesi yaşam. Berberden sonra: Saçlar kısa,berber terörüne kurban olmuş mağdur bakışlar.Bilgisayar başında,tek dost web cam(çok cam fotosu gibiydi).Yalnız mutsuz çirkin filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 abovv çok fena olmuş. ama olsun 3 ü de denemiş oldun :) discussion mode on: 3 harbiden herkese yakışmıyor birader yavs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 olmamış gerçekten. ben de bugün berberin kapısından döndüm. gece bayan kuaförünü kapatıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 şşşeerrrrrrreeeeeffsizzz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 iyi olmus, adam benzemissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 abi berber kızı da almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 O değil de siz kaç kağıt veriyosunuz berbere genelde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Head said: abi berber kızı da almış berber sac ı kestikten sorna -ahaha sacları kesince götüme benzedin ahahaha kız- ah berber ne kadarda komiksin berber- öleyim tabi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Ne güzel işte yüzün gözün görünmüş :) Yaz öncesi iyi olmuş sıcaklarda falan hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 abso iyice belli ediyorsun boyle "ebeveyn" yorumlariyla xD -evladim git kestir sacini, ne bu boyle yaz sicaginda! yuzun gozun acilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 sinek kaydi tras ve kisa saclarla biraz ergenlik oncesi durmus, ama biraz zaman taninirsa daha iyi olacagina inaniyorum. zira kisa sac daha basarili bir hayat icin gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 sacını uzatmak yemıyenlerin bu savaşı veremiyenlerin yalanıdır "başarı ıcın gerekli" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 haha, belime kadar uzun saclarim oldugu donemi bilmediginiz icin konusun tabii cuce bey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 o donemden fotorafların bile var bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 ben de bile yok yahu, nasil bir takip. nasil bir dedektiflik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar