nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 gittim azıcık kısalt kırıklarını al dedim ısrar etti yok yaz geldi keseyim falan diye,ulan dedim azıcık kısalt herif bi vurdu makası ne kuyruk kaldı ne sac asker gibi oldum kavga cıkartcaktım 10 kisi vardı berberde yemedi dayak yerdim,pıcaklicam adamı simdi oncesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 asker gibi olmuşun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 madurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 oha Allah manyak berberlerin şerrinden korusun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ohaaaa geçmş olsun. sağlam kısaltmış. berbere gitmeyeceksin. kuaföre gideceksin. berberlerin kafa aynı. yaz geldi vur 3e :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ahha ödemeseydin parayı 10 kişi varsa var, basıcan deparı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 oper said: ohaaaa geçmş olsun. sağlam kısaltmış. berbere gitmeyeceksin. kuaföre gideceksin. berberlerin kafa aynı. yaz geldi vur 3e :D herif bi de boyle daha guzel oldu abi yazın napıcaksın uzun sacı falan diyo,sanan be adam töbe ya töbe,kuafore de gitmicem kendim ogrenicem sac kesmeyi kendi sacımı kendim kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 sakal birakirsan epeyce hos olur. dert etme yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 sorun o degil de adamın yaptıgı gıcık etti beni herif dogrudan kesti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 kaç para veriyorsun abicim berbere? nasıl böyle bişey oluyor hala geyik mi yapıyorsun anlamayamadım ben durumu? dsdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 cok fenaymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 bozmasana çocuğun morelini. güzel olmuş aga. kökü sende sıkma canını yalan lan bokum gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 uzar ya nolcak :P şapkayla gezersin bir ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 kingpin said: kaç para veriyorsun abicim berbere? nasıl böyle bişey oluyor hala geyik mi yapıyorsun anlamayamadım ben durumu? dsdfsa geyik yapmıyorum bildigin boyle olsun dedi kesti adam makası vurdu agzım acık kaldı benım napıyosun diyemedim olan oldu artık diye agzım acık kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 berber değiştir o zaman hacı başka çaresi yok 10 ytl ucuz vericem diye böyle şaklabanlıklara maruz kalmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 kingpin said: berber değiştir o zaman hacı başka çaresi yok 10 ytl ucuz vericem diye böyle şaklabanlıklara maruz kalmayın :) ne bileyim abi ilk defa bu gibi bi durum basıma geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 İşte böyle böyle emo oluyor millet ya :@ O berbere Balıkesir'den "Ajdarın Kutsal Muzunu" yolluyorum.Sevgiyle kal berber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 aslında yazın kısa saç iyidir ama ne bilim. o kadar uzun saç da kesilmez bea. benim saçlar hep kısa zaten. kafam rahat. sövmeye gerek kalmıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Mundar etmis =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 benim saçım yok ya ben ne yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 kendin keseceksin saçını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 tutorial istiyorum sac kesimi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 abi hiç zor değil ben geçen ay kendim kestim ilk defa, millet inanmadı berber kesmiş bunu dedi :d al makası takıl işte, gerçi belki benim özel yeteneğim vardır bilemicem eheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar