_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Benim Fen 1 de tek boşum salak orantı sorusu kimyadaki fsdfsdf aklıma gelmedi hiç öyle bir şey çözmediğim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 En son 7sene önce girmiştim. 2. kısmı saymassam inanılmaz kolay bir sınanvdı. Doğru düzgün bilgiye bile gerek yok. 2.kısımda mat 2 özellikle zorladı. Zira türev integral pek görmedik biz gerek yok diye. Ama yine elimden geleni yaptım en kötü ihtimal baraj diyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Revenqe said: ya o mat 2 deki integral sorusunun cevabı neydicevaplarda1/2 , 3/2 vardı e den e kareye dx bölü x*(lnx kare ) oha noob. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 mat 2 fulledim 43 net fen2 çok kolaydı 56 net bekliyorum. 108 net de olabilir ama. coğrafya zordu ama 1 boş bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 nileppezdel said: Mike said: 100x ? hemşire 25 hastaya bakıyo doktor 50 318 kişi var kaç doktor var. 6 doktor diyosun 6 x 50= 300 + 6 = 306 1 hemşire 25 +1=26 306+26=332 senın mantıgına göre. ? Abi hastalara hemşirelerle doktorlar beraber bakar ya. Hemşire 25 hastaya bakıyo demiyo soruda bi hemşireye 25 hasta düşüyo diyo. İstatistik hesabı. Bir sarışına 3 erkek düşerken bir esmere 2 erkek düşüyosa bu orandır mesela ayrı ayrı götürüyolar demek değildir. Doktor/total hasta, hemşire/total hastadır Öyle değilse battım :D dediğin gibi olmasa cevap çıkmıyo zaten ben de çok geç farkettim 3-4 dkm gitti bu soruda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 öss sonrası ben rockistanbula gitmiştim gecesinde tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 öss sonrası ben eve gitmiştim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 uyuyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Ardeth said: öss sonrası ben eve gitmiştim! evet bende! ama önce yemeğe gitmiştik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fylonde Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 hamburgerciye mi (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 reina ya gittik biz =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 ben hala kendime gelemedim biraz daha uyicam galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 aynen garipsedim resmen durumu. böle sıkılınca soru çözmek istemeye başlarsam nolcak :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Ya of oynayacak oyunum yok acil bi xbox almam lazım, yoksa yürümez bu iş böyle. Sıkılıyorum. Evden çıkıcam 6da o zamana kadar losta da başlayamam başından kalkamam çünkü. Garip oldum be hiç böle hayal etmemiştim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 össden sora gözleme yedim sora gittim 15te içmeye başladım 4e kdr içtim sora gittim eve yattım uyudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 ben ayılamadım hala sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 urmesque said: aynen garipsedim resmen durumu. böle sıkılınca soru çözmek istemeye başlarsam nolcak :S ahah benim ondan değil fazla içtim galiba dün gece çok kötüyüm :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Ben de sabah bir baş ağrısıyla uyandım. Sabah derken öğlen de :D Akşam maçta süper bir tatmin duygusu, içilen biralar sabaha kadar muhabbet sonrası az uyku çok güzel baş ağrıtıyomuş :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 benim hala ağrıyo deli gibi başım falanda dönüyo hala eheh akşama kadar geçsin de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar