Fly Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 arkadaş grubumun isteği üzerine baştan karakter kasacağız, hava değişikliği olsun diye de ikna edebilirsem alliance açacağız. easy mode olsun bişey olsun ama alliance'ın ezici olduğu bir bg 'de olmak istiyorum. miserydeyim mesela horde karakterimle, orasını gözüme kestirdim de realme göre sorayım dedim. frostmane'in mesela 400 500 genelde, aynı bgdeki çoğu server da high ve full popülasyonda, normal olanları da o sırada net sorunlarım olduğu için doğru düzgün test edemedim. düşük latencyli ve alliance ın üstün olduğu bir realm önerebilirseniz şukela olur kısacası :) bir de bununla pvp yapacağım ağırlıklı olarak ama hardcore pvpci değilim, sadece bglerde vakit geçirmece ve en fazla 5v5 (hadi bi de 3v3) arenadan puan toplamaca yaparım, druid ve lock hariç hangi classlar iyi gider ? tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Godin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Ben dentarg serverında oynadım en son.Horde rezalet orada her bg kayıp.40 tane eye of storm taşı gerekiyordu 40 kere eye of storm yaptım düşün artık :) Dentargta açabilirsiniz alliance yada emeriss te aynı battlegrouptalar zaten.Rogue aç.''Playing rogue is an art'' lafının neden söylendiğini anlarsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Ben şu an warrior kasıyorum pvp için, tavsiye ederim eğlenceli, onu istemezsen mage tavsiye ederim o da eğlenceli. Rogue da eğer yeterince iyi bir reaksiyon süren varsa iyi işler yapabileceğin bir class. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 warrior düşünmedim değil de rollama çabam olmuştu bir tane, 7. levelda bırakmıştım. genelde grupla gezeceğim için solo kasarkenki zorluğu olmayacak ama itema da çok bağlı falan işte ne bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 jaedenar, vek'nilash ve tarren mill vardı pvp olup medium olan misery'de -bir tane daha vardı da latencysi çok kötüydü, atladım onu- , bu üçünden hangisini tavsiye edersiniz insanlar ve genelde aldığınız latency bakımından ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Boulderfist'e git bence. Ekonomisi güzel. Ama illa o üçü diyorsan Tarren Mill ama Türkler'le oynamak istiyorum illa diyorsan bilemeyeceğim, hiç birisinde kimseyi tanımıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 hah boulderfistti evet valla frostmane'e laglı derdim, normalde 500 600 civarındadır, gece de işte 300 ün altına iner ; boulderfistte gece de 500 civarı idi, tereddüt ettim. öğlen de bakayım madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 misery de alliance yok ediyor.jeadanarda world pvp namına yapılan tek şey summoning stone gankleri.ally tarafı konusunda bilgim yok ama horde da çok sağlam pvpciler var(geçen sezon 3 farklı takım drake aldı hatırladığım kadarıyla).Sezon 2 de 1 tane gladiator taglı dranei elemental shaman gördüm sadece.Jeadanarın alliance ı hem pve de hem pvp de sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Boulderfistde horde lar ally in 4 katı.Heroic , raid fln yapmayı dusunuyosan adam bulmak dert oluyo ama bg lerde ally eziyo orasi dogru neden bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 dreanei aç da ne açarsan aç. bayık geri kalan ally. belki bi de cüce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Boulderfist Draenei shaman aç resto oyna lvl işi bitince hiçbi şekilde aç kalmazsın :) 87% horde 13% alliance ratio zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 BL de aç bence. Biz de rerolluyoruz hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 endgame de bg falan yaparım işte, en fazla günde bir iki defa vakit geçsin diye hc yaparım diye düşünüyordum. guildim olmaz bile muhtemelen. boulderfistte başladım sanırsam, latency son testlerimde normal geldi. tank gereksinimi nasıl peki , warrior açsam rahat eder miyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 her realmde tank lazımdır. iyi bir tank altın değerinde her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Etrafda baya bi wariror tank var aslındada bide bayık warriora deli gibi badge kasmak bunaltıyor resmen benim tavsiyem warlock/shaman az olan classlar şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Alliance dedi mi aklıma BL geliyor nedense :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 hm retri pala bg'lerde zevkli diye duymuştum, hem pala hiç oynamadım da. pişman olur muyum paladin rollasam ? (raid falan yapmayacağım, pve kısmı umrumda değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 BG lerde zevkli ama orda bitiyor pvp zevki işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 shaman açıp healer olmak istemiyorum işte, baydım hep healer olmaktan , azıcık hasar verip eğleneyim diyordum. warrior var aklımda, onu da kasması zor : neyse açtım bir warrior bakayım nolacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 tura kaçıncı charın bu? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 hmm 8 miş. orc warrior vardı da onu 6-7 yapıp bırakmıştım, en azından warrior kasmadım hiç demem şimdi : bi de bende bedevi şansı mı var yoksa miseryde sahiden allylar daha mı iyi, onu da görmüş olurum işte ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 hiç healı olmıyan bi class istiyosan seçeneklerin -mage -lock -warrior -rogue seç işte :D mage ve lockun var sanırım eh warr yada rogue işte :D warr olursan tank olursun buyuk ihtimalle cunku dps fury pve warr olmak zor he diyosan ben pvp yapıcam aç bi rogue gitsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 işkence gibi sahiden warrior rogue da açasım yok, giriyorsun avye 30 tane rogue var. sorumu değiştireyim madem : healı da olabilir de, bg ve arena pvpsinde eğlenceli bir class istiyorum, hedefim 9k rating falan değil, zevk alayım yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 druud aç tank gearımı giyip 2 tane warrioru tek alıyorum ayıyken :D mortallar filan 600 critliyo max hele hele dagger roguelar acıyorum adam 20 filan vuruyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 druid de baydı. 3 tane kasmıştım zaten, biri de 70 işte. baştan ayı formu falan almaca aman ıyk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar