Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ally rollamak için class, battlegroup ve realm tavsiyesi isteği.

Fly

Öne çıkan mesajlar

arkadaş grubumun isteği üzerine baştan karakter kasacağız, hava değişikliği olsun diye de ikna edebilirsem alliance açacağız.

easy mode olsun bişey olsun ama alliance'ın ezici olduğu bir bg 'de olmak istiyorum. miserydeyim mesela horde karakterimle, orasını gözüme kestirdim de realme göre sorayım dedim.

frostmane'in mesela 400 500 genelde, aynı bgdeki çoğu server da high ve full popülasyonda, normal olanları da o sırada net sorunlarım olduğu için doğru düzgün test edemedim. düşük latencyli ve alliance ın üstün olduğu bir realm önerebilirseniz şukela olur kısacası :)

bir de bununla pvp yapacağım ağırlıklı olarak ama hardcore pvpci değilim, sadece bglerde vakit geçirmece ve en fazla 5v5 (hadi bi de 3v3) arenadan puan toplamaca yaparım, druid ve lock hariç hangi classlar iyi gider ?

tşk.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben dentarg serverında oynadım en son.Horde rezalet orada her bg kayıp.40 tane eye of storm taşı gerekiyordu 40 kere eye of storm yaptım düşün artık :) Dentargta açabilirsiniz alliance yada emeriss te aynı battlegrouptalar zaten.Rogue aç.''Playing rogue is an art'' lafının neden söylendiğini anlarsın :)
Sosyal ağlarda paylaş

misery de alliance yok ediyor.jeadanarda world pvp namına yapılan tek şey summoning stone gankleri.ally tarafı konusunda bilgim yok ama horde da çok sağlam pvpciler var(geçen sezon 3 farklı takım drake aldı hatırladığım kadarıyla).Sezon 2 de 1 tane gladiator taglı dranei elemental shaman gördüm sadece.Jeadanarın alliance ı hem pve de hem pvp de sux.
Sosyal ağlarda paylaş

endgame de bg falan yaparım işte, en fazla günde bir iki defa vakit geçsin diye hc yaparım diye düşünüyordum. guildim olmaz bile muhtemelen.

boulderfistte başladım sanırsam, latency son testlerimde normal geldi. tank gereksinimi nasıl peki , warrior açsam rahat eder miyim ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...