0ne Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Bilgisayarım deli gibi upload yapıyor. Bilgisayarı acıp warcraft orjinal serverinde bir el dota attıktan sonra hiç bi oyuna giremiyo.Ve bağlantıları tıkladığımda 40 dakikada yaklaşık 400mb upload gözüküo.modemi resetleyince yine bi oyun atıyom vs vs. Peki ama neden bu kadar upload yapıyo,yada yapması normalmi,yoksa format atıp sonramı denesem tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 bilgisayarında trojen olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Avastla sürekli tarıyorum ama bişey bulamıyo.Avast orjinal bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 avast sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ad-avare trojan ı yükledim 338 tane buldu. Sonrada bide kasperle tarattım 28 de o buldu şimdi rahatım herşey yolunda.Vericem kaspere parayı alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 avast nedir ya :D kaspersky olmadı nod32 yüklicen canavar gibi 2-3 yıldır bilgisayarıma hiç bir virüs giremedi :DD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 bilgisayarının performansına gore surekli avast ı kullanabılırsın fakat sen yine de bi kaspersky kur tarat bulursa siler uninstall edersin sonra kasperskyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 avast daha flashdisk virüsünü temizlemekten aciz, kaspersky de pc'den pc'ye değişken performans gösteriyor rastgele, kasabiliyor çok pis, nod32 ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar