Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 _ILuVaTaR_ said: aboo ne kadar tırt bi finaldi. bence tırt olmasının sebebi dizi iptalin eşiğinden döndü, senaristlere adam gibi final çıkarın yoksa kellenizi alırız diye tehdit ettiler ççünkü tüm sezon boktandı. senaristler de büyük ihtimal planladıklarnın çoğunu 40dk'ya sıkıştırmaya çalıştılar ve böyle boktan bi final çıktı. yani 1 bölümde koskoca alternatif evreni sildiler, bir anda yok oldu dendi. okadar karakterler vardı tanıtılan bölümlerde, direk sildiler. rahat 3-4 bölüme dağılırdı bu final. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 neden bilmiyorum ama işte son 2 dakkası hariç filler tadında bölüm olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 kasmasinlar bu sekilde bitsin dizi hic ugrasmasinlar, ben sahsen herkes mutlu olacak cozecekler olaylari ikiside kurtulacak diye hissediyorum yeter bana. gerek yok gercekten dinlesinler beni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 yalnız bu finale tırt diyenler bir zahmet gidip nuri felan hatta kavak yelleri izlesinler, bilim kurgu size göre değil observerlara bir çift sözüm var! ulan hepsinden ikişer ikişer var bir tanecik peter mi çok geldi şerefsizler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Heralde bitti dizi böyle bir finalden sonra devamı saçma olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 tinu said: yalnız bu finale tırt diyenler bir zahmet gidip nuri felan hatta kavak yelleri izlesinler, bilim kurgu size göre değil fak yu ya böyle tiplere bitiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 bana görede şu frinçin şu son sezonu için iyi diyenler bilim kurgu izlememiş uzatmaları oynadı resmen umarım bitmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 katiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 cuma slotu hakkaten bitirdi diziyi, denilenler dogruymus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 senaristlerde çok net yetemediler hala acaba ne kadar saçma olaylarlra filler bölümler yapabiliriz diye kastılar oysa paralel evren falan filan biraz daha tutarlı bir iş çıkardı. bi makine attılar ortaya makinedir gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 ben beğendim finali böyle bitse dahi lost tan daha tatmin edici biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 moriQ said: wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 ertelemiştim diziyi baya da, WTF oldum bariz. bu ne lan, bi bok anlamadım bariz. ne zaman başlıyo yeni sezon? X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Belli değil henüz. Ama devam edecekmiş, 4. sezon için onay almışlar. Yazarlar bir kaç sezon daha devam edecek şekilde yazdık demişler. Edit:tip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Dizideki çocuğu gördüm bugün tvde yav. Daha önce söylendi mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=u1dIbxHZOWs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 bugün yeni bölüm yayınlanıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 evet gece 4'te yeni bölüm ayrıca Airtime: 21:00:00 (US/Eastern) on FOX. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 özlemişim fringei aktı gitti ama birşeyler eksik gibi veya herhalde 4 ay beni koparttı hikayeden 2-3 bölüm sonra düzelir. spo vermiyorum izleyin hoş olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rudyray Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Agent lee surat ıfadesı muhtesemdı zeplını gorunce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 spoiler niye veriyosun ki şimdi durduk yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 beyler biri bana özelden 3. sezon son 1-2 bölümde noldu nası bitti anlatabilir mi.çok sıktıydı son bölümler rage quit attım izlemedim şu bölümü izlim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 şu an 3. sezonun sonlarına geldim, istediğin spesifik bölümler varsa söyle anlatayım kısaca. yoksa şimdilik 1 ve 2 yi pm atıyorum :f Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar