dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 niye lan.. saygıdan olm o.. toprak kaçmasın diye bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 var mı cidden öyle bişey peki. hiç görmedim ölen insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 eskiden gavurlar gözlerine para koyarlarmış yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 styx kharon falan onun olayı başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 peki gözüm açık giderim mi kim dedi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Aluriel said: var mı cidden öyle bişey peki. hiç görmedim ölen insan. evet var. Küçükken ben boğulan birini büyükbabam kurtarmaya çalımıştı, sunu teneffüs filan yapmıştı ama adam ölmüştü. Orda görmüştüm. edit: küçük dediğim işte 6-7 yaşlarında filandım heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 dasaaa said: plastik broyels mankeni çok plastikti be. harbiden, tam rezillikti. üzüleceğime güldüm o sahnede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Sonunda Herkes yerli yerinde, öbür taraftaki Broyles'ı öldürdülerde nasıl geldi bu tarafa acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Buddha said: Sonunda Herkes yerli yerinde, öbür taraftaki Broyles'ı öldürdülerde nasıl geldi bu tarafa acaba. olivia ile değiştirdiler işte. eşit kütlede değiştirebiliyorlar falan geyiği vardı ya o yüzden bi kısmı geride kalmış broyles'un asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Ahahahaahahha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 aptal olivia bütün cortexiphanları almadı di mi? 1-2paket bıraktı galiba. al yolda içersin be kızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 dasaaa kendi zor geldi senin derdine bak :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Birde şöyle bir soru geldi aklıma spo Olivia önceki tanka girip öbür tarafa gittiği zamanlarda geri geliyordu. Walternatif gönderdikten sonra elemanına geri getirmi diyordu. Yoksa o tankla sadece bir süreliğine orada kalabiliyordu? Şayet Walternatif o tanktan geri getirebiliyorsa niye yine geri getirmedi. Basitçe sorayım bu sefer o tankta farklı olan neydide Olivia kalıcı gitti ve tanka geri dönmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 çünkü çıakrıyorlardi suyun içinden hemen + tam geçemiyordu o zaman daha. zaten olivia olayı çözdüğünde çok geçti işlerine lazım olanı almışlardı çoktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 myep guide da yeni bölüm görünüyor bende. ama bulamıyoruz. release olmadımı acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 korsanbay'da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 moriQ said: myep guide da yeni bölüm görünüyor bende. ama bulamıyoruz. release olmadımı acep. Fringe.S03E09.HDTV.XviD-LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 s03e09 üzdü bu bölüm beni,özellikte sonu,birde observer abi ne iş çeviriyo bakalım bu sefer yine merak yine merak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 balerin o ne abi ?haha güldüm direk o sahnede. vücudu çürümemiş kız cocugunu organları toplayıp resliyo sonra o kadar komplike bi sisteme baglayıp bale mi yaptırıyo yani abi ? senaristler çok film izlemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Bu sezon gayet güzel gidiyor, ama walternatifin olduğu bölümleri hiç sevmemiştim,insanın gözleri walter ı arıyordu,diğer evrene dönebilmesi güzel oldu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Olivia'da olsa kadın en sonunda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 şimdi olivia hala diğer olivia gibi ateş edebilecek mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 dizi hafiften reset yedi gibi oldu. bu observerdan bişeyler olacak sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Perspective said: şimdi olivia hala diğer olivia gibi ateş edebilecek mi ? biraz da cilve yapsa 12 den vurur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 olivia niye trip yapıyor anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar