Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fringe (2008) - Fox

arcane

Öne çıkan mesajlar

Darko2 said:

Süfer bölümdü B)

parıl parıl

Peter'ın ndiğer taraftan geldiğini ne zaman anlıycak acaba diyodumki sonunda harika bişekilde bağladılar.Birbirlerine olan duygularını faaliyete döküyolar şükküüüürrr (:P)

Haftaya yokmu şimdi:(

O şekilde bir şey bulması gerektiği anda belliydi onu da bulacağı. Hatta ilk onu bulur diye tahmin ettim, sonra basit olur dedim. Duygu muygu karıştırdılar, nolcağı belliydi. Herşeye rağmen güzeldi ama.
Sosyal ağlarda paylaş

parande univörz

Şimdi paralel evren'in farklı olduğunu gördük baya bi yönden, çift katlı arabalar, kahve'nin çok zor bulunması, 86 yılında cdplayer'ı olan araba sonra 11 eylül farklı olması. Evli olma durumları bile değişebiliyor. Şu an kafama takılan diğer tarafta bizim elemanlar ne yapıyor? Peter'ı çaldığını ztn biliyoduk peki 2. Walter ne yaptı? o da gitti başka evrenden'mi çaldı asdf

Sosyal ağlarda paylaş

Paralel Evren, Walter Bishop ve William Bell

Bu son bölümde, sonlarda Walter eski bir kutudan bir gözlük bulup takıyordu tıpkı William Bell'in kullandığı gibi. Acaba William Bell, Walter'ın paralel evrendeki hâli olabilir mi? Görüntü farklılığına falan bir açıklama getirirler.

Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

hmm o zaman takas gibi degil de evrenler arası tek bina gecis yapıyor. bölüm başında gördüğümüz binada yaşananlar diğer evrende geçen olaylar. oha cok fenaymış lan. ancak oturdu kafamda. binaları elerken de ilk olaydaki binanın kütlesini baz aldılar demek ki?

Evet

Walter ve William

Biriniz aynı labda çalışıyorlar falan demiş. Belki de paralel evrenden buraya geçmiştir William ve beraber çalışmışlardır?

Sosyal ağlarda paylaş

11.bölümde bırakmıştım.şimdi 4 bölüm izledim de,

iki sorum var.

çarli nerden çıktı ya?ölmüştü o?
bi de 15.tahmin ediliyodu bence başından,olivia'nın peter'ı anlayacağı falan belliydi de

ben 14.ü o nazili olan bölümü beğendim baya.özellikle sonu falan.ama adam eğer babasıyla çalıştıysa nası hala aynı şekilde aynı yaşta oluyo? paralel evrenle mi alakası var?

ilk sorumun cevabı önceki sayfalarda yazıyomuş.tamam.
diğeri nedir?
Sosyal ağlarda paylaş

moriQ said:

moriQ said:

2 11

#
Technically this is an unaired episode from S01 entitled "Unearthed"
#
and as such should really be S01E21.UNAIRED since it wasn't on the DVD.
#

#
However that being said most groups go by tvrage which is wrong in this
#
case but if technically going by S02 numbering this should be E11 not E12.

@bella
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...