arcane Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Güzeldi. Observerlar daha ilginç hale geldiler. Gözcülerden sadece 4 tane var ve zaman onlar için limitleyici birşey değil. Yani kendileri çok önemli bireyler. Bu durumda onlardan birinin o kız yüzünden ölmesi kızı tarihi ve önemli bir şahıs yapmakta. Düşün yani bu adamlar insanlık tarihindeki en önemli olaylarda kombine bilet sahibi. Ölümsüzler. Traş derdi yok. Eliyle mermi durdurabiliyor, en acı biberi bile avuç avuç yiyebiliyorlar. Sonra böyle bir şahıs, o kız uğruna ölüyor. Mastercard reklamı olsa sonunda priceless bile dersin.
sdexsde Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 arcane said: Güzeldi. Observerlar daha ilginç hale geldiler. Gözcülerden sadece 4 tane var ve zaman onlar için limitleyici birşey değil. Yani kendileri çok önemli bireyler. Bu durumda onlardan birinin o kız yüzünden ölmesi kızı tarihi ve önemli bir şahıs yapmakta. Düşün yani bu adamlar insanlık tarihindeki en önemli olaylarda kombine bilet sahibi. Ölümsüzler. Traş derdi yok. Eliyle mermi durdurabiliyor, en acı biberi bile avuç avuç yiyebiliyorlar. Sonra böyle bir şahıs, o kız uğruna ölüyor. Mastercard reklamı olsa sonunda priceless bile dersin. pff tamamen katılıyorum sana.O kadar özellikleri olacak o kadar insan üstü gösterecekler sonra gelip bi kıza aşık olacak.Eğer adam o kadar olağan üstü birşeyse dünyada bişeye bağlanıp kalmaz bence.Şu olabilir.O kızın ilerde çok önemli bi yeri vardır önemli şeyler yapacaktır onu ele vermemek için aşık oldum hede hödü demiştir.Yok değilse direkt "BU NE LANN?" olayı bence.
Darko2 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 son bölüm son saniyelerde bahsedilen 'she' küçük kız mı Olivia'mı acaba tam anlayamadım..
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 sezon 2 5. bölüme kadar 1 haftada izlemiştim,son 3 haftadır diziyi izlemiyorum :P bir ara başlayayım tekrar bayağı olaylar dönmüş hehe
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Darko2 said: son bölüm son saniyelerde bahsedilen 'she' küçük kız mı Olivia'mı acaba tam anlayamadım.. olivia olması muhtemel
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Son bölümde plot ile ilgili herhangi bi şey olmadı ama Walterın laba gelip Astridin suratına baktığı sahnede, içim cız etti. O sahneye kadar "Bir hafta daha haybeye geçti" diye hayıflanıyordum. O sahnede duruldum birden... Buda böyle bişi işte
arcane Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Pattern bölümleri dışındaki en iyi bölümdü bence. Tam bir X-Files bölümü gibiydi.
Mendoza Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Bunlar da karakter yapmaya başladılar. İyi bu dizide gelecek var artık 3-4 sezon izleriz.
Bella Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 güzel bölümdü 9.bölüm.ben beğendim. walter çok tatlıydı. bi de tüm bölüm boyunca walter içimi cız ettirdi.ne kadar tatlı adam ya,çin mahallesinde kaybolduğunda 7kere arayıp ulaşamadığındaki ifeadesi ile bi de astridin takip edildiğiini öğreninceki ifadesi, labda olan falan çok acıklıydı =(
mani Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 John Noble (Walter) gerçekten süper oyuncu. LOTR da Denethor u canlandırırken yardırmıştı resmen. o nasıl yemek yemektir. Bu sezonda süper oynuyor zaten. Bir emmy yada golden globe alsın isterim.
huun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 adamın al pacino'dan hiç bir eksiği yok gerçekten. suratından direk duygularını okuyorsun.
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 ana hikayeyle 0 alaka olan bölümlerde çok bayıyorum ben.
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 adam ciddi ciddi bunamış dedim izlerken(tu)
mani Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 nedir bu ana hikaye takıntınız yahu. daha bunun 5 senesi var. karaciğer kanseri var, sirozu var, akciğer kanseri var, beyin tümörü var.
Shakkil Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Fringe'in ratingleri o kadar da iyi değil. Pek ümitlenmeyin 3-4 sezon için.
fede Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 1. sezon nası bitti lan öyle. aboooooooooooooooooooo
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 fede said: 1. sezon nası bitti lan öyle. aboooooooooooooooooooo bende bugün bitirdim. hatta deminde ikinci sezonun ilk bölümünü seyrettim. asıl o öyle böyle bitmiyor. üzüldüm diyeyim.
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 2x10 abiii, süper bölümdü izleyin. william bell'i tekrar görüyoruz son 20 saniyede.
arcane Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 2x10 süperdi beee. (tu)(tu) Ana konu giderse tadına doyum olmuyor.
mani Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 walter gene yardırdı bu bölümde. hastasıyım adamın oyunculuğunun.
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Süper bölümdü Son 20 saniye efsaneydi hatta
huun Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 son sahneyi walter'ın gözünden mi izledik yoksa seyirciye bilgi notu gibi bişey miydi?
sdexsde Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 huun said: son sahneyi walter'ın gözünden mi izledik yoksa seyirciye bilgi notu gibi bişey miydi? spo walter ın gözünden seyrettik.O makinaya girerken düşünüyodu bu olayları bence.Ayrıca ben o hafıza geri getirme işlemleri sırasında walterın tüm hafızasının yerine geldiğini düşünüyorum.
Öne çıkan mesajlar