Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fringe (2008) - Fox

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Güzeldi. Observerlar daha ilginç hale geldiler.

Gözcülerden sadece 4 tane var ve zaman onlar için limitleyici birşey değil. Yani kendileri çok önemli bireyler. Bu durumda onlardan birinin o kız yüzünden ölmesi kızı tarihi ve önemli bir şahıs yapmakta.

Düşün yani bu adamlar insanlık tarihindeki en önemli olaylarda kombine bilet sahibi. Ölümsüzler. Traş derdi yok. Eliyle mermi durdurabiliyor, en acı biberi bile avuç avuç yiyebiliyorlar. Sonra böyle bir şahıs, o kız uğruna ölüyor. Mastercard reklamı olsa sonunda priceless bile dersin.

Mesaj tarihi:
arcane said:

Güzeldi. Observerlar daha ilginç hale geldiler.

Gözcülerden sadece 4 tane var ve zaman onlar için limitleyici birşey değil. Yani kendileri çok önemli bireyler. Bu durumda onlardan birinin o kız yüzünden ölmesi kızı tarihi ve önemli bir şahıs yapmakta.

Düşün yani bu adamlar insanlık tarihindeki en önemli olaylarda kombine bilet sahibi. Ölümsüzler. Traş derdi yok. Eliyle mermi durdurabiliyor, en acı biberi bile avuç avuç yiyebiliyorlar. Sonra böyle bir şahıs, o kız uğruna ölüyor. Mastercard reklamı olsa sonunda priceless bile dersin.

pff

tamamen katılıyorum sana.O kadar özellikleri olacak o kadar insan üstü gösterecekler sonra gelip bi kıza aşık olacak.Eğer adam o kadar olağan üstü birşeyse dünyada bişeye bağlanıp kalmaz bence.Şu olabilir.O kızın ilerde çok önemli bi yeri vardır önemli şeyler yapacaktır onu ele vermemek için aşık oldum hede hödü demiştir.Yok değilse direkt "BU NE LANN?" olayı bence.

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Son bölümde plot ile ilgili herhangi bi şey olmadı ama Walterın laba gelip Astridin suratına baktığı sahnede, içim cız etti.

O sahneye kadar "Bir hafta daha haybeye geçti" diye hayıflanıyordum. O sahnede duruldum birden...

Buda böyle bişi işte

Mesaj tarihi:
güzel bölümdü 9.bölüm.ben beğendim.

walter çok tatlıydı.

bi de tüm bölüm boyunca walter içimi cız ettirdi.ne kadar tatlı adam ya,çin mahallesinde kaybolduğunda 7kere arayıp ulaşamadığındaki ifeadesi ile bi de astridin takip edildiğiini öğreninceki ifadesi, labda olan falan çok acıklıydı =(

Mesaj tarihi:
John Noble (Walter) gerçekten süper oyuncu. LOTR da Denethor u canlandırırken yardırmıştı resmen. o nasıl yemek yemektir. Bu sezonda süper oynuyor zaten. Bir emmy yada golden globe alsın isterim.
Mesaj tarihi:
fede said:

1. sezon nası bitti lan öyle. aboooooooooooooooooooo

bende bugün bitirdim. hatta deminde ikinci sezonun ilk bölümünü seyrettim. asıl o öyle böyle bitmiyor. üzüldüm diyeyim.
Mesaj tarihi:
huun said:

son sahneyi walter'ın gözünden mi izledik yoksa seyirciye bilgi notu gibi bişey miydi?

spo

walter ın gözünden seyrettik.O makinaya girerken düşünüyodu bu olayları bence.Ayrıca ben o hafıza geri getirme işlemleri sırasında walterın tüm hafızasının yerine geldiğini düşünüyorum.

• Yeni Oluştur...