FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Darkthrone said: Her türlü MAGE > Lock diyorum. Dps'i katagori dışımı bırakıyoruz? Yani arada warlock lehine %20-25 fark varda o bakımdan.
Darkthrone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 FreEmoon said: Darkthrone said: Her türlü MAGE > Lock diyorum. Dps'i katagori dışımı bırakıyoruz? Yani arada warlock lehine %20-25 fark varda o bakımdan. Tabi ki dps ilk kriter.Bossuna ,gearina ve oyunculuga göre değişir am locklardan fazla(aynı) dmg yapıyorum diyebilirim.
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Valla bende eziyorum warlockları (şaka değil harbiden). Ama wws raporlarına bakıyorum, bizimkilerle aynı gearlı warlock uçmuş gitmiş. İşte onu görünce "Haaa, demekki bizimkiler noob, o adamlarla aynı raidde olsak herifler %20 farkı gömecek" demek zorunda kalıyorum.
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Lock'u gecen Mage hemen guild degistirsin. Ya da Locklarin hepsini attirsin guildden. Ya da Locklariniza soyleyin ciplak girmesinler raidlere... lol
Darkthrone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 4 lock raide giriyoruz 2 tanesi iyi oyuncu cidden çok iyiler bossuna göre +-%2 dmg fark ediyor. Diğerleri nub bende kabul ediyorum ve eziyorum. Ama hiçbir locktanda %20 dmg fark yemez mage,yiyorsa otursun düşünsün ben neyi ters yapıyorum :)
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 -Wissy said: Lock'u gecen Mage hemen guild degistirsin.lol Olmuyor be öğle hocam. Sen profesyonelsin biz casual. Arkadaş ortamı, türkler, yıllardır birlikte vs vs olmuyor harbiden. Duygusal davranıyoruz. Ben direk bırakmayı seçtim mage'i, shaman kastım ench-resto arasında respect ata ata takılıyorum raidlerde :D. Artık blizzarda akıl fikir diliyorum başka bişey diyemiyorum. @Darkthrone yanlış anlamada herhangi bossa ait wws raporu ve armory görmemiz mümkünmü? böylece bizde sana aynı boss aynı ekipman seviyesinde bir warlockun yapabileceklerini gösterebiliriz.
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 dark 2 sene mage oynamıs (ve fena oynamazdım 2 sene boyunca guildin top dpsi/dpslerinden biri idim) olarak soyluyorum ki dediginin tersi gecerli ... Bi lock mage e geciliyorsa nerde yanlıs yaptıgını dusunmeli. en basitinden ben mage oynarken kesinlikle diyebiliyordum ki eger ben warlock olsaydım suan kinin %20-%25 fazlasını rahat yapardım.. ha olay T4 seviyesinde dengeli Mage = warlock asagı yukarı T5 de warlock yumusaktan acmaya baslıyo T6 da fark belirginlesiyo ...
Darkthrone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 -Wissy said: Lock'u gecen Mage hemen guild degistirsin. Geçen ay method guildine applicaiton yapmıştım. Gitmedim :P top guild bizi bozar. From: Sco To: Blodhemn Posted: Thu Apr 24, 2008 11:01 ( Subject: Re: Mage- Blodhemn Ok, willing to offer you a trial. Transfer as soon as possible and contact me when it is done. Thanks. @Freemoon : wowstat linkleri açamıyorum. Bu haftaki wws linkicem söz. http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Burning+Legion&n=Blodhemn @The_Delucian : Dostum söylediklerine %20 kısmı hariç katılıyorum.
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 @Darkthrone hocam o gear seviyesinde geçemessin warlockları ya, harbiden olamaz öyle bişey :D. Senle aynı item seviyesinde warlocklar o bahsettiğimiz %20 farkı atmalı sana. Çünkü artık tap geara vurmuşsun, nerdeyse eksik kalmamış (belki kiljaden dropları ) Merakla bekliyorum wws'yi.
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 http://wowwebstats.com/bl3mcqele56ww?s=1548-2103 SK Gaming. Combatin %97'sinde aktif olan Mage, %54'unde aktif olan Lock kadar vurabilmis. Combat boyunca aktif Lock'larin vurdugunun yarisini vurabilmis.
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 http://wowwebstats.com/q6iboczgt4fve?s=10691-11295 Last Resort Combatin tamaminda aktif kalan Mage ve Lock arasinda 400K dmg fark var.
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Wissy presence degilmidir canlı kalma suresi ? oburkusu dps time senin harmfull spell cast time ın toplam, ama onemli olan ordaki Dps lere bakmak. 2.5 sn de cast edilen SB nin 3 sn castingli Fireball dan cok daha yuksek vurması neredeyse ignite ıda Fireball damage ine kattıgında ortalamaların aynı kalması,(biri 2.5 sn digeri hala 3 sn(base)) ve evet Mageler kesinlikele warlocklardan genel olarak damage noktasında skilled,
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Damage potansiyellerine en yuksekler uzerinden bakarsak Lock gercekten cok daha potansiyelli. %15-20'ler civarinda yani.
quixef Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Şimdi disband olan Forte'de mage oynuyordum (Şu bahsettikleri world 2nd Al'ar kill de de mevcudum, ama orada eziktim -frost spec-) ve ben gittiğimde mage ler taşşak oğlanıydı guild de ve 5 tane warlock giriyordu raidlere ve 1 ila 2 mage. Ve işin garibi Forte gibi bir guild de magelerin kesinlikle DPS yapamayacağına inandırmıştı herkesi oranın mage leri. Gittim verdim ellere ve mevcut oynayan bir mage guildden ayrılmak zorunda kaldı (Ahiless ki eski memberlardan dı) ancak magelerin ne kadar eline verirsem vereyim damage meterlarda Leotheras ve ilginçtir Gruul hariç warlocklarla kapışamıyordum. Sonuç? Forte bug lı (P4 te aggro resetlemeyen) Kael'thas ı denerken kimseye haber vermeden bastım transferi, eski serverimdaki casual guildde warlock açtım, kısa sürede gearladım ve Nihlathak'ın eski guild i Failure a geçtim bir süre sonra, tüm PvE hayatım boyunca warlock la mage den çok daha fazla zevk aldım. Tabi bunda en iyilerden biriyle (Nihlathak) kapışmanın zevki (kapışabilmenin diyelim, mage le hiç şansım yoktu) de vardı (başlarda averaj takımıydım, sonra gear eşitlendikçe biraz yenildik ama ezilmediklere sonra da bugün için doğdunuz lara ilerledik, güzel bir rekabetti.[ikimizin de CoD yapabildiği encounterlar esas alınarak]), neyse laf kalabalığını bırakırsak warlock PvE de bariz daha başarılı, mana derdi yok bir kere, şöyle ki life tap normalde DPS kaybıdır ancak TBC ile yerleşen trend tüm encounter larda hareketli olunması yönünde ve bu hareket anları lifetap için süper. Damage scaling mage den çok daha başarılı, oynaması da atla deve değil, ve dahi çok basit. (Öte yandan WoW da ne zor ki, al tank açtım gayet iyi oynadım rogue açtım ha keza, hangi tuşlara arka arkaya basacağını bilmek is FUCKING ROCKET SCIENCE BRAAH) TL;DR: Warlock yönetir.
pch Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 pch said: Yorum yapan herkese teşekkürler konu başka yere kaymışsa da... UD Mage açmaya karar verdim.Hangi meslekleri alayım,nerde nasıl kasayım,item,tipi nasıl olsuna kadar her türlü tavsiyeye açığım =)
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mining skinning kas paraya doy. Ayrıca ilk başlarda int veren ne varsa giyiyorsun, sonra itemler spell dmg. vermeye başladı mı spell dmg. verenleri bulup giyiyorsun. O itemı da alıyım ayağına ömrünü dungeonlarda çürütme ve AH'den item alıp para harcama bu dünyadaki en mutlu adam olursun.
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Birçok kişi sana tailor ench önerecektir ama gerçekten 70 olana kadar bu ikilinin çok anlamı yok. Önce 70 ol sonra epik bineğini al sonra 1 günde tailor + ench kas. 70e kadar mine-skin yada herb-skin kas. Bu oyunda en değerli şey zaman o sebeple epik uçanın sana kazandıracakları paha biçilemez. Taior-ench başlarsan büyük ihtimal epik uçanı aylar- aylar sonra alabilirsin.
Suark Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 cok dogru dedın taılor ench basladım taıloru sıldım herb aldım tadından yenmez
nihlathak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 quixef said: Şimdi disband olan Forte'de mage oynuyordum (Şu bahsettikleri world 2nd Al'ar kill de de mevcudum, ama orada eziktim -frost spec-) ve ben gittiğimde mage ler taşşak oğlanıydı guild de ve 5 tane warlock giriyordu raidlere ve 1 ila 2 mage. Ve işin garibi Forte gibi bir guild de magelerin kesinlikle DPS yapamayacağına inandırmıştı herkesi oranın mage leri. Gittim verdim ellere ve mevcut oynayan bir mage guildden ayrılmak zorunda kaldı (Ahiless ki eski memberlardan dı) ancak magelerin ne kadar eline verirsem vereyim damage meterlarda Leotheras ve ilginçtir Gruul hariç warlocklarla kapışamıyordum. Sonuç? Forte bug lı (P4 te aggro resetlemeyen) Kael'thas ı denerken kimseye haber vermeden bastım transferi, eski serverimdaki casual guildde warlock açtım, kısa sürede gearladım ve Nihlathak'ın eski guild i Failure a geçtim bir süre sonra, tüm PvE hayatım boyunca warlock la mage den çok daha fazla zevk aldım. Tabi bunda en iyilerden biriyle (Nihlathak) kapışmanın zevki (kapışabilmenin diyelim, mage le hiç şansım yoktu) de vardı (başlarda averaj takımıydım, sonra gear eşitlendikçe biraz yenildik ama ezilmediklere sonra da bugün için doğdunuz lara ilerledik, güzel bir rekabetti.[ikimizin de CoD yapabildiği encounterlar esas alınarak]), neyse laf kalabalığını bırakırsak warlock PvE de bariz daha başarılı, mana derdi yok bir kere, şöyle ki life tap normalde DPS kaybıdır ancak TBC ile yerleşen trend tüm encounter larda hareketli olunması yönünde ve bu hareket anları lifetap için süper. Damage scaling mage den çok daha başarılı, oynaması da atla deve değil, ve dahi çok basit. (Öte yandan WoW da ne zor ki, al tank açtım gayet iyi oynadım rogue açtım ha keza, hangi tuşlara arka arkaya basacağını bilmek is FUCKING ROCKET SCIENCE BRAAH) TL;DR: Warlock yönetir. Sen yetenekli adamsin, bende buyucu degilim zaten. PvE'nin mantigini kavramis, wow'un motor'u olmus adamlariz. Ayni gear seviyesinde ayni dmg'i yapariz uc asaa bes yukari. Zaten bunu bilmiyor olsam o gear'la seni failure'a aldirmak imkansiz olurdu. Neyse geldin, oynadin, iyi isler yaptik ve zamani gelince bitti tipki baslayan herseyin bi sonunun olmasi gibi. Bu arada konu nerden nerelere gelmis, ac dayi sen istedigin ac. Yeter ki oynadigin seyi severek oyna, sevmezsen zaten o isten hayir gelmez. P.S: said: buyse: senin oynadığın oyun kadar benim afk olmuşluğum var. Legendary quote :)
solidhammer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 asddsfadsfasdfads hemen üstteki postun alıntı kısmını okudum yarıldım :D :D :D nasıl bir anlatım tarzıdır o ya :D :D :D
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 bencede neyden zevk alırsan onu oyna bi ara shadow priestleri bırak raidlere gruplara bile almıyolardı simdi guildler harıl harıl shadow priest arıyo her karakterin zamanı geliyo yani burdan milletin su güçlü su güçsüz demesiyle karakter acma,bende bole yapmıstım (millet ac ac shadow pri iyidir-holy pri iyidir diye)priest actım bi acele 70 ledim sonra baktım zevk almıyorum kasarkende almamıstım bıraktım simdi shaman kasıyorum
quixef Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 quixef said: ama orada eziktim -frost spec- Fire / Frost konusunda kendimden alıntı yapayım. Yaptım. Şu anda mage iseniz ve DPS yapmaksa raidde derdiniz Icy Veins destekli Fire olacaksınız (ha tabi fantezi her zaman mümkün son spirit buff tan sonra iki innervate ile Brutallus boyunca Arcane Blast spamlemek mümkün hale geldi ki bizim arkadaş bu şekilde 2400 DPS yaptı, saygıdeğer bir rakam). Frost PvP de yararlıdır, onun haricinde nuh-huh. DPS'den anladığınız fire elemental kesmekse zaten benim pek bir söyleyeceğim yok. Levellarken hangi spec konusunda ise, fire da mümkün diyebilirim sadece ama fire ve frost un gearları oldukça farklı, frost da shatter sayesinde crit abarabildiğinden +dmg levellarken çok kritik değil, ama fire da alabildiğiniz her türlü +dmg faideli. Önemli olan en fazla iki fireball bi fireblast ta indirerek gidebilmek.
pch Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 peki oynarken kolaylık sağlaması açısından hangi addonları kullanmami tavsiye edersiniz mage için quest helperdan başka ?
geffen Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 pch said: peki oynarken kolaylık sağlaması açısından hangi addonları kullanmami tavsiye edersiniz mage için quest helperdan başka ? 1- sellomatic 2-omnicc 3-natur enemycastbar bunun adını tam yazmamış olabilirim de araştır bulursun
Öne çıkan mesajlar