PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 milletin yorumuna saçma sapan diyen sensin en başta, önce bir kendine bak neler yapmışsın sonra millete laf yetiştirirsin. ayrıca insanların yaşları falan sattıkları mala göre mi oluyor anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Arkadaş cevap yazmıyacaktım ama, dayanamadım, sen ne seviyesiz bir adammışsın yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Egoya bak aman allahım. Osiris_Quidam said: bana laf eden adam siteye unirock'ın forumunu acan kişi direk zaten bize laf etmiş kötülemiş *kıçla gülme efekti* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Mesajlari sileyim dedim,sonra bu arkadas aleme ibret olsun diye birakma karari aldim.Tartismayi surdurmeyelim,diger bolumlerde gerekeni yapiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mr_crafty Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 20 haziran cuma festivalin ilk günü berbat geçti.Müzik dinlemek eğlenmek için oraya gittik,giderken Türkiye maçı olduğunu biliyorduk izlememeye karar verdik, ama fest yetkilileri oraya bir dev ekran kurdu ve maç yayını yaptılar.Maç izlemek istesek oturur evde izlerdik.sonuç olarak haykonun çıkış saati gecenin bilmem kaçı oldu.12 den sonra toplu taşıma bittiği için herkes geri dönmek zorunda kaldı.Konuştuğum festival yetkilisi haykonun maçı izlemeden çıkmayacağını söyledi.Ama kendileride oraya sabahtan dev ekran kurarak prim vermiş oldular.Elemana ulaşım sorduğımda,burdan kızılaya dolmuşlar var dedi bizi başından savdı.Öğrendikki ordan kızılaya dolmuş bile yokmuş. berbat organizasyon.ilk defa gitmiştim bidaha da gitmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar